Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Két idézet október hónapból. Most április van, kicsit változott a világ Matyival kapcsolatban.Csbal írta:biztos h kezdeni fog és az is h rommá lesz alázva, Alvessel együtt. Tegnap után sztem még most is szédül, annyira beleült a ringlispílbe. Egyszerűen annyira megforgatták, h azt sem tudta milyen rendezvényen van. Gyenge sajnos. Szegény kapitány...csababarca írta:Remélem kezdő lesz az első klasszikuson,és Ronaldoék rommá alázzák.
Nevetséges,érthetetlen igazolás, ha nem jön valami klasszis akkor pláne az. Puyolt vele pótoltuk, ez szégyen,mit gondolhat szegény kapitány most...
Természetesen csak a vicc kedvéért dobtam be a nevüket.teodor írta:...
Jogos, az lemaradt.Bob_Marley írta:Nem kötözködés gyanánt, hanem pontosítás kedvéért, de gondolom tőlünk, aki betalált a Nou Campban. Anelka, Zidane, Benzema azért szerintem be-betalált sajnos.
Nem kötözködés gyanánt, hanem pontosítás kedvéért, de gondolom tőlünk, aki betalált a Nou Campban. Anelka, Zidane, Benzema azért szerintem be-betalált sajnos.danianevem írta:Mathieu az első francia játékos, aki betalált egy El Clásicon a Camp Nou-ban.
Giuly? Henry? A cipőjét nem köthetnék meg...
Pedig Henrynak van 3 gólja is Calssicokón. A szemét a Bernabeu népét ajándékozta meg azokkal a csodákkal..danianevem írta:Mathieu az első francia játékos, aki betalált egy El Clásicon a Camp Nou-ban.
Hogyan is lehetne összehasonlítani 3- om ilyen embert?danianevem írta:Mathieu az első francia játékos, aki betalált egy El Clásicon a Camp Nou-ban.
Nagyon szép volt tényleg. Nem hittem, hogy így is tud játszani és nem csak a gólja miatt. Grat neki és az egész csapatnak.Alcantara írta:"Minekidehúszértmikorbartránakkellenekezdeniemertősajátnevelés"
Nagyon szép volt Matyi!
Én és Bartra többet játszatásának elvét vallom, de azt kell mondjam, Matyin még nem ment el meccs. És most elképesztő érdemeket szerzett abban, hogy a Real skalpja a vitrinben. A rutinjáának és erőszakosságának most perpill jóval nagyobb hasznát vesszük, egy szóval Bartratól több kell ha a helyére akar kerülni. És sejtésem, hogy Veramaelen is előtte lesz a sorban. Szerintem a legjobb az lenne ha kölcsönadjuk.S.Agüero írta:Tegnap nagy meccse volt, ettől függetlenül még mindig tartom, hogy Bartrát játszatni többet érne, nagy benne a potenciál, jó pár meccsen megmutatta már. Pl a PSG ellen."Minekidehúszértmikorbartránakkellenekezdeniemertősajátnevelés"
matyiő is megmutatta jó pár meccsen. vagy ez csak az egyik irányba számít? vagy hogy működik?S.Agüero írta:Tegnap nagy meccse volt, ettől függetlenül még mindig tartom, hogy Bartrát játszatni többet érne, nagy benne a potenciál, jó pár meccsen megmutatta már. Pl a PSG ellen.