Bob_Marley írta:Ezt is írtam már, hogy felhőtlenül én sem örülök, mert több is benne volt, de csalódott sem vagyok leírtam hol tartunk, mik lehetnek az elvárások. Harmadik helyet tűztük ki célnak, s hozzuk a pontokat. Szerintem még baromi korán van, hogy olyanról lehessen beszélni, hogy miért nem voltunk bátrabbak és társai. Jobb a biztos 1 pont mint a 0. Dárdaitól jó mondat volt, hogy mikor majd kell, akkor Nikolics vagy Szalai beteszi remélhetőleg, mikor valóban az egy pont kevés lehet. És lásd Szalai betette a feröerieknek, lsd Gera betette a finneknek, mikor nagyon kellett. Ezekben lehet és tudok bízni, most is megvoltak a lehetőségek, nem jött össze.
Tehát most akkor a görögök ellen hazai pályás meccs nem volt fontos? Nem kellett itt a 3 pont, azért nem rúgtak gólt a srácok? Ez milyen duma, ne haragudj már, és Dárdai is.
Jobb az 1 pont, mint a 0 ez igaz. De ez a körítés mellé szánalmas. Hogy mi a győzelemre játszottunk, csak éppen, ahogy csababarca írja, 2 perc volt mire elvégeztünk egy szögletet, vagy egy bedobást. Persze, fújni kell előtte, meg koncentrálni
Feröer ellen meg semmivel sem lesz könnyebb, mint a Görögök ellen most, nem tudom miért olyan nagyon biztos a 3 pont ellenük. Mindenki szenved ellenük, keményen.
Majd a legvégén meg jön a sírás, hogy fú a görögök ellen hozható lett volna a 3pont, és most EB-n lehetnénk. Ja, csak nem volt fontos a meccs, nem rúgtuk be, nem kellett.
Én tisztelem Dárdait, és tényleg jó, hogy végre rendbe van a hátsó alakzat, de ha eddig értelmesen ki tudott állni, és nyilatkozni, akkor nem értem miért kell most kamuzni. Neki, főleg neki, tökéletes volt az a kapott gól nélküli X, akármit mond.
És én tudom, hogy sosem lesz látványos támadó foci, nem ezt várom el.
Én csak annyit várok el, hogy amit mondanak, az összhangban legyen azzal, amit a pályán mutatnak. Mert ez most nem volt összhangban, nekem. Ha Dárdai azt nyilatkozta volna, hogy igen, az X nekünk teljesen jó volt, elsődleges célunk az volt, hogy ne kapjunk gólt, stb. akkor ne vitatkoznék. De amikor egy ilyen meccs után azt mondja, hogy ők nyerni akartak...