Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Fő a pozitivitás igaz?S.Agüero írta:Nem akarom elkiabálni, de ha ma nem kapunk ki, elég jó esélyünk van, hogy legalább a 3. hely meglegyen...
Ilyenkor jön egy 0-3...

Rosszabbra számítottam, ez a csapat még egész tűrhető. Szerencsére a kopasz kimaradt, remélem nem a mai lesz az egyetlen eset.messideco írta:Kezdő:
Király – Fiola, Juhász, Kádár, Leandro – Elek, Tőzsér – Stieber, Gera, Dzsudzsák – Szalai
Ismét csak a VÉDELEM...
Hajrá magyarok!

De.Sanama írta: Lovrencsics amúgy szintén sérült, nem?
Nem az emberi oldala miatt. Én szerintem a válogatottban elég gyakran gyengén játszik.messideco írta:Kár lenneAhogy Dárdai is mondta, mindig benne van a gól vagy a gólpassz, az más dolog, hogy emberileg én sem tartom nagyra, de a tudását elismerem. Így viszont Stieberre és Lovrencsicsre nagy szerep hárul, ha kezdők lesznek. Csak ne a Hajnal - Gera páros kelljen felvegye a fizikai harcot a görögökkel...

Közük nincs ehhez a sporthoz.MQuCsabi írta:Eközben U17-es fiaink utolsóként zárták a csoportot, 1-2 re kikapva a bosnyákoktól, így kiestünk az elitkörből.
Milyen szép neve van, elitkör. Ők meg elhitték...![]()
Meggyőztél! Így már teljesen nyilvánvaló, hogy Dárdai hazudik a sajtónak Szalaival kapcsolatban.zola8787 írta:Szerintem ez hülyeség. Amikor nem a lábához kapja a labdát konkrétan nem is fut utána. Így egyáltalán nem fárasztja ki a védőket.