Vannak érdekes sztorijaitok focival kapcsolatban? Én elmesélek egyet:
Kb 6 évvel ezelőtt a borsodi sörgyárban diákmelósként dolgoztam és beszelték, hogy lesz a Bőcsi sportcsarnokban melós foci kupa. Sógorjelöltem is ott dolgozott (nyáron mar nem csak jelölt lesz) és szólt h menjek focizni, mert indítanak 3 munkáscsapatot, az egyikbe mehetnék. Hát mondom tök jó persze, megyek. A fél sörgyár ott volt a csarnokba, mert ingyen volt a virsli meg a sör

Szóval a hangulatra nem lehetett panasz. Megcsinálták a sorsolást, első meccsünk az öregfiúk ellen volt. Hát a tipikus lenéző felfogásban játszottunk, vén majmok, simán lefutjuk őket. Így is lett, mi futottunk ők meg passzoltak

Kb el sem fáradtak, mi meg a seggünkön vettük a levegőt

1-1et toltunk ellenük.
Második meccsre nem emlékszem, nyertünk az biztos.
A csoport utolsó meccsén 9 góllal kellett nyernünk, hogy elsőként menjünk tovább. Hát srácok igaz, hogy az idő megszépít mindent, de akkor úgy toltuk mint a Barca

Nyertünk 15el, így elsőként jutottunk tovább.
A legjobb 8 közötti meccsre már emlékszem, de ott is nyertünk, az elődöntőben pedig kikaptunk 2-0ra, elismervén, hogy jobb volt nálunk az ellenfél. Nálunk cserék sem voltak, a védőtársam már kb állni alig bírt, elfáradtunk
De ezután jött a cudarság

A bronz meccsért Tiszalúc nagy pályás csapata ellen kellett megvívni és érdekesség, hogy sógorom és én abban az időben Tiszalúcon fociztunk, tehát a saját csapattársaink ellen kellett játszanunk. Tiszalúc és Bőcs kb olyan azon a környéken, mint a Real meg a Barca, így nem volt meglepő, hogy a részeg szurkolók szidták a lúciakat, ordították, hogy "ti nem is dolgoztok a sörgyárban, minek vagytok itt" blabla.
3-1re vezettünk ellenük nagyon szépen játékkal ( középen a 2 cigánygyerek nagyon ügyes volt és tök jól megértettük egymást velük pedig akkor láttuk őket először), de sajnos a második félidőre megfogyatkoztunk, mert az idióta védő már nem bírt megállni a lábát, le kellett pihennie
Na ott már nagyon nyomott az ellenfél, kaptunk is kettőt. A hosszabbítást kivédekeztük, de sajnos büntetőkkel kikaptunk. Mindenki belőtte, kivéve a hatodik körben a részeg csapattársunk, szerencsétlen a labdát alig találta el
Sógorom lett a gólkirály, én a legjobb védő, a kapusunk meg a legdurvább játékos
Tipikus átlagos kis teremfoci, de örökké emlékezni fogok rá.