Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát mondjuk nem tudom, a szintet egyikük se ütötte meg. Jesé még talán meg fogja, bár a sérülése után eléggé visszaesett - nem csoda -, de ő meg szélső amúgy, bár ez csak részlet kérdés. De a Soldado-Negredo duó egy erősebb Spanyol csapatban még jó volt, viszont a szintlépés egyiküknek se jött össze, Bueno 27 éves már, kétlem, hogy ő is a csúcsra jutna, Morata meg szintén nem tényező szerintem egy Real szintű topklubnál.noname írta:Érdekes, hogy a Real, ami magasról tesz a saját nevelésekre mégis milyen jó középcsatárokat nevel ki. Soldado, Negredo, Morata, Bueno, Jese.
Valamiért a középcsatár neveléshez nagyon értenek, ha máshoz nem is.
Morata amúgy érdekes eset, mert a Juve vezetőségé kívül a fene se látott benne semmit, ehhez képest beválni látszik.
Csak az első félidőt láttam, a másodikra feljavult? Mert az elsőben egyedül ő lógott ki lefelé a támadó felfogású játékosok közül szerintem, még ha pont ő is lőtte a gólt - ami ha nem pattan meg állítom a kapusban landol. Középszintnél nem jobb a gyerek, az a szerencséje, hogy nincs klasszis csatár jelenleg a spanyoloknál, mert így simán lehet válogatott ilyen teljesítménnyel is.MessiNeymarSuarez máshol írta:Morata előtt nagy jövő áll, sajnálni fogja a Real hogy eladta.
Ha James nem sérül le,akkor lehet már padon lenne a vadló, bár fene tudja, Ancelotti nyilatkozatai szerint betonbiztos a BBC. De most ezekben a hetekben Modric-James kiesésével nagyon nem tudott kit odarakni.daffy írta: Meggyőződésem,hogy nem KIZÁRÓLAG az edző sara ez. Ne mondja nekem senki,hogy Bale játszatása annyira indokolt akkor,amikor hetek óta kritikán aluli.
Meggyőződésem,hogy nem KIZÁRÓLAG az edző sara ez. Ne mondja nekem senki,hogy Bale játszatása annyira indokolt akkor,amikor hetek óta kritikán aluli.Balinho írta: Akkor nem a keret vékony, hanem rosszul van használva.
Lehet, hogy kapott ,de az idő őt igazolta. Pont ezért vna az, hogy most remek formában vannak a srácok. (kopp kopp kopp)Nálunk Lucho nyomta a folyamatos őszi rotálást, amibe belefutottunk, hogy egyszerre került fel a pályára mondjuk Rafinha-Pedro-Munir-Bartra, tehát összességében négy kiegészítő ember került kezdőbe (kapott is Lucho hideget-meleget).
Akkor nem a keret vékony, hanem rosszul van használva.visca el barca írta:ez nem kifogás ez tény.
vedd figyelembe, hogy ancelotti jóval többet játszatja ua. az embereket, meg rosszul is cserél. nálunk ha meg van a meccs, rakéta lejön a 60. percben. ott meg kroos még 4-0-nál is fenn van és csak 88. percben hozza le. nézd meg, hogy pl neymar mennyit pihenhet, azért aránylag "sokat" játszik pedro. odaát benzema hótbetonkezdő minden meccse, a mexikoi gyerek 10 meccsenként játszi 3 percet. illaramendit is csak akkor teszi be, ha már tényleg nincs kit játszatni.
De akkor ne az legyen a kifogás, hogy vékony a keret és nincs kit becserélni, mert mi is megoldottuk valahogy, ráadásul Suarez se volt jó ideig. A játékosok ugyanúgy adottak mindkét oldalon nekik is ugyanúgy kell főzni belőlük. Arról nem is beszélve, hogy a két edző között milyen tapasztalatbeli különbség van.visca el barca írta:ez nem kifogás ez tény.
vedd figyelembe, hogy ancelotti jóval többet játszatja ua. az embereket, meg rosszul is cserél. nálunk ha meg van a meccs, rakéta lejön a 60. percben. ott meg kroos még 4-0-nál is fenn van és csak 88. percben hozza le. nézd meg, hogy pl neymar mennyit pihenhet, azért aránylag "sokat" játszik pedro. odaát benzema hótbetonkezdő minden meccse, a mexikoi gyerek 10 meccsenként játszi 3 percet. illaramendit is csak akkor teszi be, ha már tényleg nincs kit játszatni.
noname írta:Ancelotti megérdemli a dicséretet. Taktikailag jobban fel volt készülve a Real. Felróható neki, hogy látványosan kifúltak egy óra után(mintha az egész Real egyszerre lassult volna be, miközben mi végig stabil tempóban fociztunk), de a meccs elején jobban tudták a passzsávjainkat, mint mi magunk. Persze azért LE is kitett magáért: remekül védekezett szögletek és persze szabi-gól.
Amúgy egy kérdés a realosokhoz: a bíró mennyit kap azért hogy "ne vegye észre" amikor valamelyik csatárunkat lerúgják?
Valami olyasmit, hogy "Mi a probléma? Együtt nyerünk, együtt örülünk, együtt veszítünk."MQuCsabi írta:A madridi szurkolói incidenshez kapcsolódva: VAlaki ki tudta venni, hogy Ramos miket mondott a srácoknak a kocsiból?
Erre csak ennyit tudok mondanilui1698 írta:A másik meg, hogy ennek a kisebbségi komplexusos, agyoniskolázott majomnak mi az anyámért kell integetni meg mutogatni a közönségnek, ha sikerül neki értékelhető dolgot csinálni a pályán? Ettől érzi magát gyereknek. Mert azon kívül tegnap se nagyon tett le sokat az asztalra, a világ valaha volt legjobbja.
Hát azért a két edző nem egy kávéház...visca el barca írta:itt is ez szokott lenni
A Malaga illetve a Real Sociedad elleni meccset mikor elvesztette a csapat akkor itt is mindenki ( köztük én isvisca el barca írta:itt is ez szokott lenniFeast4 írta:Beleolvastam a fórumukba. A begázs fele már Ancelotti fejét követeli. A BL győztes edző egy rossz széria miatt mehet amerre lát. Ez a hozzáállás!
itt is ez szokott lenniFeast4 írta:Beleolvastam a fórumukba. A begázs fele már Ancelotti fejét követeli. A BL győztes edző egy rossz széria miatt mehet amerre lát. Ez a hozzáállás!