Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.04.05. 08:56:16

Nagyon remélem, hogy sikerül győzni ma Vigoban. Nem csak a vezető pozíciónkat tarthatnánk meg, még egy nehéz helyet kipipálhatnánk.
Remélem a játékosainknak nem okoz majd gondot a válogatott szünet utáni váltás és sikerrel vesszük ezt az akadályt is!
Visca El BARCA!
Kép
messideco
Presidente del Barça

2015.04.05. 08:37:25

Valószínűleg nem fogom nézni a meccset, de nagyon remélem hogy a fiúk húsvéti ajándékként behúzzák a meccset :) Visca!
Kép
"And my heart will leave you never."
mess2009
Director del Fútbol

2015.04.05. 08:24:55

én úgy tekintem, hogy ez a válogatott hét mindenkinek inkább pihenés volt...aki nem játszott az tény, aki játszott annak is egy más közeg, más emberek, más célok... szóval kilépés a taposó malomból. itt inkább a vissza-zökkenésen van a hangsúly emiatt már megszívtuk párszor.
az, hogy mi a tét már-már közhely. a Madrid legyőzése bár három pontot ért nálam egy semmivel össze nem hasonlítható élmény volt de sajnos azt nem tagadhatjuk, hogy egy vigói pontvesztéssel jót röhöghetnek rajtunk Madridban....
nincs mese: győzni kell és győzni is fogunk.
Chino
Llegenda del Barça

2015.04.02. 15:18:56

visca el barca írta:
Petr írta:az első félévi meccsen láttuk, hogy nem sétagalopp a Vigo
az első félévi meccs egy balul sikerült, tipikus semmi nem jött össze meccs volt. volt vagy 10 kapura lövésünk.

Pontosan. Az őszi meccsből én nem indulnék ki, nem azt tekinteném mérvadónak. A játékunkkal nem igazán volt gond, kis túlzással egy ötössel simán hazaküdhettük volna őket nagyobb erőlködés nélkül. A city elleni helyzetkihasználásunk ahhoz képest 100%-os volt.
A kapu előtt balf..szkodtuk el, nem a Vigo játéka tett be nekünk, egy Levante meccs is kialakulhatott volna.

Inkább arra kell figyelni, hogy a Vigo szívós, ugynakkor erős csapat, aki a nagyoknak is betehet és egy rotálás is jól jönne már, de ha Alba és esetleg Messi sem játszhat nem lehet túl sok embert pihentetni.Jön majd a Sevilla, Valencia, Espanol ezekre pedig az "alapcsapat" fog kelleni. (+ a BL)

Ráférne Rakitic-re, Masheranora és Inire is a pihi,
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.02. 11:27:19

Petr írta:az első félévi meccsen láttuk, hogy nem sétagalopp a Vigo
az első félévi meccs egy balul sikerült, tipikus semmi nem jött össze meccs volt. volt vagy 10 kapura lövésünk.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Petr
Entrenador del Barça

2015.04.02. 09:39:05

Érdekes lesz a hétvégi meccs, Alba és Messi kiválásával (bár Piqué szerint Messi játszani fog) pedig nehezebb lesz, mint ahogyan eddig kinézett. Pedro és Adriano hiába fog valószínűleg lehetőséghez jutni, az első félévi meccsen láttuk, hogy nem sétagalopp a Vigo, remélem nem rajtuk megy el a meccs. Szerintem brusztolós meccs lesz, nem szoktam aláadni az igényeimből, de egy 0-1-gyel is bőven kiegyeznék.

u.i.: Jó lenne, ha Messi pihenne, nem lenne jó eljátszani ezzel a sérülésével is hasonlót, mint a combsérüléssel.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2015.03.31. 11:19:38

Nem lesz egyszerű ez a vigo-i kirándulás. Alba ugye kiesett 10 napra, Neymart jól megfaragták a chileiek, Messi-t még nem tudjuk milyen állapotban van. Mashcerano meg ha jól emlékszek eltiltott lesz mert a Classicó előtt veszélyben volt, és aztán a meccsen besárgult. Plusz még ehhez jön hozzá a szokásos válogatott szünet utáni tompaság.
Azokra kell majd építeni a csapatot akik otthon voltak, Suarez, Xavi, Adriano, Alves szerintem kezdő lesz.
Mindenesetre nyerni kell, hogy megtartsuk a 4 pontos előnyt, na meg a Camp Nou beli 0-1et is meg kell bosszulni!
Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.03.26. 22:12:33

így berúgja, bezzeg a kapuval szemben....

https://www.youtube.com/watch?t=25&v=j5qWbDA-tvA" target="_blank
tl
Barça B

2015.03.24. 23:10:26

Vakmacska írta: Szerintem annyira nem volt fölényben a Madrid az első félidőben, mint amennyire itt hájpolva vannak. Sőt! A statisztika szerint is csak eggyel több kapura lövése volt, mint nekünk, és eggyel több találta el a kaput. Azért ez nem egy akkora húdenagy fölény. Szerintem azért éreztük ezt annak, mert náluk volt többet a labda, és ezt nem szoktuk meg.
Szerintem azért is tűnt nagynak a fölény, mert abban az időszakban alig nyertünk egy-egy elleni párharcot. Mindig valahogy náluk maradt a labda.
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2015.03.24. 11:14:40

Vakmacska írta:No én is leírom a gondolataimat.
Tegnap újráztam a meccset.

Szerintem annyira nem volt fölényben a Madrid az első félidőben, mint amennyire itt hájpolva vannak. Sőt! A statisztika szerint is csak eggyel több kapura lövése volt, mint nekünk, és eggyel több találta el a kaput. Azért ez nem egy akkora húdenagy fölény. Szerintem azért éreztük ezt annak, mert náluk volt többet a labda, és ezt nem szoktuk meg.
Az igaz, hogy a bekapott gól után kicsit szétestünk, aminek nem tudom mi lehet az oka.
Engem is ez zavar inkább, hogy a gól után fölénk nőttek játékban.. Bár ők is össze törtek a mi gólunk után. Érdekes egy meccs volt az biztos. Nem voltam nyugodt a félidő végén :lol:
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.03.24. 10:58:30

No én is leírom a gondolataimat.
Tegnap újráztam a meccset.

Szerintem annyira nem volt fölényben a Madrid az első félidőben, mint amennyire itt hájpolva vannak. Sőt! A statisztika szerint is csak eggyel több kapura lövése volt, mint nekünk, és eggyel több találta el a kaput. Azért ez nem egy akkora húdenagy fölény. Szerintem azért éreztük ezt annak, mert náluk volt többet a labda, és ezt nem szoktuk meg.
Az igaz, hogy a bekapott gól után kicsit szétestünk, aminek nem tudom mi lehet az oka.

Az tuti, hogy mou-nak anno sikerült felépítenie egy csapatot ellenünk, aminek a magja még most is meg van, és a taktika semmit nem változott: előrvágott labdák, aztán sprint.
A Real kb 20-25 percet bírta ezt a tempót diktálni.

LE a 2. félidőre remekül felrázta a csapatot.
Én úgy látom, hogy a Realt a saját taktikájával öltük meg: védekeztünk a saját térfelünkön, aztán gyors kontrák.
Látszódott, hogy a triójuk képtelen ezzel mit kezdeni (nem csak ellenünk, mások ellen is).
Nem tudják a sprintjeiket levágni, elfutni a védők mellett, akkor meghaltak. Bale nem egy cselkirály, CR-ke meg a biciklicselen kívűl mást nem tud, Benzema meg konkrétan már szinte labdához sem jutott.
Magyarán: kihúztuk a Real méregfogát.

Messit a szélen nagyon kivonták a forgalomból. Viszont a 2. félidőben elég mélyen visszajött a kp-ra labdákért, ahova már nem követték, és onnan indult többször is meg, nem is rosszul.

És most egy kicsit a realról is szót ejtenék:

1.: valaki írta, hogy szerinte hetek óta csak erre a meccsre készültek, azért volt a formahanyatlásuk. Hát ha tényleg így volt, akkor nagyon elszabták a taktikázást, bár én nem hiszem, hogy ezt tették.
2.: látszik azért, hogy nem mou ül ott a kispadon, de azért párszor előjött a henteskedés. Még CR is hogy utánarúgott Maschnak, amiért minimum egy sárgát kaphatott volna. Az oscart érő triplaszaltójáról, amiért tizit akart, már ne is beszéljünk.
3.: hihetetlen, hogy évek óta azt tapasztalom, hogy kb fél órát bírnak hajtani keményen, aztán kipukkad a lufi. Erre a meccsre egy hetet wellnesezhettek, és még így is kidöglöttek az első félidő végére.
4.: a real, ahogy én látom, hihetetlenül csak a kontrajátékra képes építeni, és ez a veszte sokszor. Ellenben nálunk a repertoár azért jóval bővebb, mint említettem mi tudunk akár kontrázni is. Ők egy felállt védelemmel szemben meghalnak.

De akárhogyis: nyertünk, ez a lényeg.
És innentől már csak rajtunk múlik minden.
Yokozuna
Entrenador del Barça

2015.03.23. 21:59:08

Nagyon jó ez a védelem így, a két magas belső védővel. Hát ha még gólokat is szereznek Piquéék. Nem szabad Masc hátvéd játékát erőltetni, neki a középpályán a helye, ezt most is bizonyította.
Neymar és Messi a második gólunkig igen csak szürke volt, aztán egy csapásra elkezdtek focizni, és szétzilálták a Real védelmét.
Megint elmaradtak viszont a gólok, ami rosszul jöhet majd egy esetleges pontegyenlőség esetén a bajnokság végén. De ez már maximalizmus, örüljünk a győzelemnek.
LE megtalálta a csapatát, most már csak formában kell tartani őket.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2015.03.23. 21:30:51

Elnézve a tegnapi meccset,kijött az hogy fáradtabbak voltunk. A sok ok nélkül eladott labda rossz passz, a félidő végére a szétesés,mind abból fakadt,hogy a madrid birta akkor még mi nem. Aztán a szünet jöt,jól jött és összekaptuk magunkat,meg kifulladt a madrid. És itt előveszik és kiélezik Modricra,de igazából egyetlen madridi sem ért már úgy oda. Megpróbálták eldönteni a meccset az első félidöben,ha bemegy még egy sztem meg is lett volna. De kihagyták,az erő meg elveszett. Azt a tempót nem lehet birni. Amúgy zseniális taktika volt,de nem volt szerencséjük vagy nekünk volt az. És nekünk voltak erötartalékaink is vhonnan. Szivböl kb. Összeszedtük magunkat azért mi is.

Alves passza tanári,bár ezt leszámitva -1ember volt megint,folyamtosan az oldalán ment el a madrid. LE-vel ma nem volt gond.jol nyúlt bele és fel tudta pörgetni a fiúkat a szünetbe.

Cladio Bravo: ő hozta a meccset nekünk meggyözödésem.

Alves: egy jó inditás, védekezés pocsék megint.

Pique: tanári

Mathieu: tanári - addig szidjátok ő lesz az új Maldini :D

Alba: mindenhol ott, sok meló,jó játék.

Ini: végre jól játszott jó labdák, jó passzok, sok meló,labdaszerzés. Welcome back.

Rakitic: az első félidö végén elfogyott de amúgy tette amit kell.

Mascherano: vhogy nem érezte annyira, elszokott ettöl a szerepkörtöl,de azért korrektul játszott. Bár az elsö félidö végén nem tudom melyik büfében mozizott mert sehol nem volt a pályán a vkp-nk.

Neymar: nagy kedv sok csel, görcsösség,de a veszély benne volt mindig. De az ö mércéjével ez pocsék játék, másnak korrekt.

Messi: levették a szélen második félidöben megszokott remek zsuga,de töle is ezt kevésnek érzem. Van még hova nála böven.

Suarez: faragták veszettül,de ment elöre. Sok rossz labda, jö megmozdulás után érthetetlen hiba,de a gól az a 80millás szint, Ezért kell ö ide, ha rossz is dönt.

Busi: beállt és stabilabbak lettünk,azért kell ö oda akárhogy szidják.

Xavi: beállt és megnyugodtunk,ennyi. Labdát kb nem is veszitettünk onnantól.

Rafinha: jól állt be bár sok ideje nem volt.

Összeségében a madrid mint csapat sztem továbbra is jobb,egységesebb,de nem sokkal. Nálunk pár poszt nincs megoldva ez érezhető. Az elképesztő minöségünk (MSN) viszont döntött,féltek tölük azért vhol(lásd Neymar szóló), és MR S meg is oldotta. No meg Bravo! Hát van hova fejlödni böven. De ha pihenten megyünk ki(Mint a madrid) akkor tegnap itt 2-3a köze.És lehet mint csapat is szebben festünk náluk. De igyis behúztuk gratula,és ha ez igy megy bármi lehetséges. A bajnokság kupa a kezünkben,csak rajtunk áll igazából az irányitás itt!!! A 3.(BL) meg mindig nehéz majd kiderül.
Visca el Barca!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Boixos
Llegenda del Barça

2015.03.23. 20:25:23

ez volt az a meccs, ami után tulajdonképpen semmi hiányérzetem sem maradt. okés, annyi azért mégiscsak, hogy nem nyertünk 32-0ra, de ez belefér. :D
nagyon jól nyomta mindkét brigád, bárki nyerhetett volna. a régebben megszokott aljas momentumok is hiányoztak, legalábbis nem emlékszem ilyenekre, tényleg elsősorban a focival foglalkoztak a dolgozók (főleg a madridiaknál örültem ennek, milyen érdekes, h amióta normális edzőjük van, elmúlt az armageddon-fíling ezeken a meccseken).
matyiőnél már nem sajnálom a húsz misit (dehogyisnem), szuarez meg egy állat, NAGYON remélem, hogy őt nem fogják kiutálni úgy, ahogy anno ibrahimovicsot!
ja, nem tudom meddig tudták követni az eseményeket azok a szakemberek, akik szerint mondjuk az angol bajnokság erősebb, mint a spanyol... ezeknek üzenem scholes-szal (akinek elhiszem azt amit mond), h ez a két csapat - és talán még a bajjern - legalább 15 ponttal nyernék meg a mostani pl-t.
és a lényeg, néggyel megyünk, innen sztem csak mi bökhetjük el.
PUYOL-XAVI-INIESTA
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.03.23. 20:07:53

Szerintem megérdemelten győztünk, az első félidőben a Real jobb volt nálunk, a másodikra viszont szerencsére sikerült feljavulnunk. Én is gratulálok a csapatnak, egy nagyon nagy lépést tettünk a bajnoki cím felé.
A mi sorsolásunk sajnos nehezebb, mint a Madridé, viszont lehetséges, hogy ez a vereség majd megtöri CR-éket, ami nekünk csak jól jöhet a nehéz sorsolásunk miatt.
Kép
Alonso0190
Jugador del Barça

2015.03.23. 18:16:31

Semmi lefocizás nem volt, egész egyszerűen a Madrid szétfutotta magát az 60. percig, utána pedig semmi erejük nem maradt. Mi is tudtunk volna így támadni ha akartunk volna, csak nem akartunk úgy járni mint a Real, hogy a meccs végére kipukkanunk, nem sok értelme lett volna a "szétfutásnak". Legalábbis szerintem.
"Inkább vagyok a nyolcadik helyen egy olyan csapattal, ahol ezer ember azt akarja, hogy a hetedik helyen végezzek, mint a harmadik helyen egy olyannal, amelyik a fordítottját akarja." - Fernando Alonso
tengit
Barça B

2015.03.23. 17:34:56

Magam részéről eléggé felemás érzéseim vannak a meccsel kapcsolatban. Az első félidőben a Real sokkal élesebb, gyorsabb, pontosabb volt játékban, szerencsére a pontosság hiányzott a helyzeteik kihasználásában. Ekkor még a döntetlent is elfogadtam volna. Aztán Suarez csodálatos gólja után teljesen megfordult a játék képe, és amíg az első félidőben simán kaphattunk volna még 2-3 gólt, addig a másodikban még ennél is könnyebben rúghattunk volna akár 4-5-öt. Ez pedig azért bosszantó, mert messze nincs még vége a bajnokságnak, és egyáltalán nincs kizárva, hogy azonos pontszámmal végzünk a blancokkal. Ne legyen igazam, de akkor fájó szívvel fogunk emlékezni a kihagyott abszolut ziccerekre, mely kategóriában - gondolva a City elleni derbire is - valószínűleg világcsúcstartók lennénk. Természetesen örülök a győzelemnek, mert nehéz meccset vártam egy jó Madrid ellen, és ez be is jött, a siker ezért igen értékes. De a későbbiekben jobban kellene sáfárkodni a helyzetekkel, mert nem biztos, hogy az ilyen kihagyások ellenére minden meccsből jól jövünk ki. Végezetül: lassan be kell látnunk, hogy a kevés rutinnal rendelkező, korábban sokat szidott edzőnk nem is annyira reménytelen eset.
mess2009
Director del Fútbol

2015.03.23. 15:38:21

néhány reflexio a hszekre:
-szerintem nem fociztak le bennünket egyetlen percig sem. az, hogy a meccs bizonyos időszakában lendületben voltak, többet támadtak, egy adott szakaszra vetítve több helyzetük volt nem lefocizás - ők támadtak mi védekeztünk!
- szerencsénk volt ?! hogy nem használták ki a helyzeteiket - szerencsések voltak, hogy helyzetbe kerültek! 8)
-igen, osztom, hogy a vezető gól előnyös. be kell rúgni oszt ennyi! azt nem osztom, hogy ezt a tényt néhányan dehonesztálóan említik. amúgy is ez a mi lett volna ha .... kategória.
-Messi : az első félidőben valahogy eltolódtak a támadásaink balra, eleve keveset volt játékban de ezen belül is nehezen lendült bele, többször fennakadt és rosszul is passzolt később feljavult.
-Neymar:én azt látom, hogy Suarezzel egyenrangúnak érzi magát, neki nem (mindig) passzol, Messit respektálja túlságosan is neki akkor is passzol, ha nem kellene. egy ideje sajna a befejezéseket elrontja-nem tudom mi az oka de mezőnyben tegnap is klasszis játékot produkált és hajtott ezerrel.
Suarez:neki most összejött egy ez a különbség. amúgy ő is elszúrta az összes többit, még az is amiért Neymart savazzuk, hogy Casillasnak tette oda - egy elszúrt lövés volt nem passz! ezért is lepte meg Neymart.
-mi lett volna ha....Ney ide, vagy oda passzol?! mi lett amikor passzolt?! 8)
-nagyon is bejött amit jó páran sejtettünk, nem halódik ez a Madrid, nekünk estek, mint...., revánsot vettünk kemény és küzdelmes meccsen időnként pazar játékkal. és ez mindennél többet ér!
-Busquets beállítása: ok. jó döntés volt. de hogy...azonnal "fazont adott", eleganciát hozott, ....a 18 perc alatt egy szerelésfélét és egy labdaszerzést sikerült össze elegánskodnia, valójában azt tette amit tud beállt a kezdő körbe és passzolgatott...
-LE. : ideje (most már) dícsérnünk, megérdemli.
Tobias88
Entrenador del Barça

2015.03.23. 13:21:48

Amúgy az április 19-ei meccset remélem nem gondolja komolyan a spanyol szövetség úgy, hogy 21-én játszunk a PSG ellen. Szépen hozzák csak előre 1 teljes nappal akár az egész fordulót, ha 1 időben akarják mindenképp rendezni, vagy halasszák el a fordulót...
94:39 6 - 1
iker0828
Barça C
Kapcsolat:

2015.03.23. 08:04:03

A Classic 2015 -Liga BBVA 2014/2015 | DAY 28 | Barcelona - Real Madrid
Dátum: vasárnap, 22/03/2015 21:00

Stadion: Camp Nou

Város: Barcelona

Kapacitás: 99.786

Kép

Döntő: Barcelona 2-1 Real Madrid (Mathieu, 19 ', Luis Suarez, 55 "/ Cristiano Ronaldo, 31')

Kép

Kép

Ronaldo 31 '(segítik: Benzema) | El Clásico 2015

Kép

Kép

Cristiano Ronaldo ünnepli után pontozás a Karim Benzema, mint Barcelona Dani Alves elmegy alatt "clasico" spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés FC Barcelona vs Real Madrid CF a Camp Nou stadion Barcelona március 22-én 2015 között.

Kép

Jeremy Mathieu Barcelona pontszámok az első gól egy fejléc alatt La Liga mérkőzés között FC Barcelona és a Real Madrid CF Camp Nou március 22-én 2015 Barcelona, Spanyolország.

Kép

Kép

Barcelona vs Real Madrid 2-1 Luis Suarez Goal - El Clásico 2015

Kép

Kép
barlacy
Jugador del Barça

2015.03.23. 07:57:43

Győztünk , és ez a lényeg.Az első etapban a Madrid a másodikban mi domináltunk.Tetszett: a védelem munkája,a nagyon harcos Iniesta,és Rakitic munkája.Végre Neymar is védekezett! (másik oldalról ennyi helyzetet nem lehet kihagyni,és az egó is olvadhatna: miért nem passzol a helyzetben levő társához?)
Messi nagyon jól játszott,a játékszert szabályosan nem tudták tőle elvenni,élményszámba ment passzmunkája.Kis szerencsével Ő is rúghatott volna kettőt,ahogy Neymar minimum 4,Suarez 2 lehetőség kihasználásával maradt adós!Meg Alba is...
Busi bejövetelével visszatért az elegancia,Xavi beállásával mintha osztálykülönbség alakult volna ki a csapatok között...
Gratulálok a csapatomnak!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2015.03.23. 04:25:31

A madrid vért íva jött ki a meccsre, mi meg a szokásos beszari módon kezdtünk neki ehhez a "döntőhöz". A meccs elején az egyének zsenialitása tartott minket játékban (Piqué, Iniesta védő munkája, a támadók még így is veszélyesek tudtak maradni), illetve az sem ártott, hogy találtunk egy gólt. Papíron is meglátszott ez, a meccs során többször volt, hogy a madrid nyerte még a labdabirtoklást is, nemhogy a helyzetek, lövések számát. Aztán hirtelen kezdett megváltozni a játék képe. Alapvetően két dolgot vettem észre:

Az első, hogy a madrid úgy kifutotta a belét, hogy a 60. perc környékére lépni alig bírtak. Ez a taktika majdnem sikeresnek is bizonyult, az elején eldönthették volna a meccset, ha kicsit pontosabbak. Azt követően már csak a szerencsében bízhattak, illetve ekkor a barca is jobban kezdett letámadni, lévén nem tudták elég gyorsan kihozni a labdát. Ezért a végére helyzetecskéjük sem adódott.

A másik ok pedig a védekezés taktikájuk. És itt megjegyezném, hogy kifejezetten szimpatikusan és formásan támadott a madrid, viszont a védekezésben még mindig hozták az elmúlt évek ocsmányságait. Jó sokáig abból állt, hogy ha netán elment volna valaki tőlünk, akkor azt felrúgták; tördelték a játékot. A probléma ezzel az, hogy a jogos sárgáknak köszönhetően ezt csak ideig-óráig lehet csinálni. És amint a védelem jelentős része besárgult, sajnos ezt már nem űzhették, így érdekes módon megugrott a helyzeteink száma. Kissé elcseszettnek érzem, hogy nincs rendesen büntetve ez a jellegű felfogás. Mint fentebb írtam, az első 50-60 percben eldönthették volna a meccset, akkor meg kit érdekel, hogy kapott 5 játékosuk sárgát?
DaVeR
Jugador del Barça

2015.03.23. 00:48:58

Amellett, hogy nagyon örülök a győzelemnek így a meccs után leírnám néhány gondolatomat.

Az első félidőben a passzaink rövidek voltak, pontatlanok. Nem tudtuk megtartani a labdát. Ez a Madrid agresszív letámadásának is volt köszönhető. A másik ami nem tetszett, h rengeteg hely volt a kp és a védelem között. Erre a legjobb példa Ronaldo eleresztett bombája volt. Nem lehet ekkora területet hagyni. Szerencsére átvészeltük ezt és jött a félidő.

És aztán jött a másodikfélidő. Amikor Suarez levette jobb külsővel azt az ívelést úgy, h az nem pattant el majd a következő mozdulattal úgy elhelyezte a hosszúba, h fogtam a fejem h ilyen nem létezik.. Ezt így a csapatból senki nem tudta volna megoldani rajta kívűl! Ezután figyeltem fel a változásra. Az embereket egyből agresszíven letámadtuk, olyan szinten helyeztük nyomás alá a Realt, h csak előre tudták vágni vagy elpasszolták a labdákat. Mindig mindenkin volt egy vagy két ember és hatalmas munkát végeztek!!

Viszont volt egy érdekesség.. Azt hiszem Vincze Ottó mondta a stúdióban.. Se Messi se Neymar nem passzolja le a labdát Suareznek.. És ő rendszeresen alájuk játszik, de ez fordítva nem igaz.. Az elmúlt időszakban nagyon jól jatszik Suarez es ha ma Messi nem Neynek hanem Suareznek passzolja le a lasztit szerintem ott gól lett volna..

Ney megindulásai kellettek, ezek nagyon tetszettek csak néha tudni kell leadni a labdát is. Jó lesz ő.. :)
kristop
Entrenador del Barça

2015.03.23. 00:14:56

egyébként jelenleg azt mondom, hogy simán ez a védelem kezdjen a psg ellen. ha a real ellen cé, bale, pepe, ramos szintű arcokat tudnak hatástalanítani a pontrúgásoknál, akkor ibra, david luiz és thiago silva is menni fog.

az előtte és utána lévő sevilla + valencia meccseken legyen inkább mascherano.

szerk.:
Mathieu: "After the first goal, we sat back too much. We were still tired from the game against City, but we kept on working hard."

én ezt el is felejtettem. nekünk volt egy hétközi bl meccsünk és a második félidőt még így is mi bírtuk jobban. persze elfáradtunk mi is, de jó erőben vagyunk úgy néz ki.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
DrMajor
Barça C

2015.03.23. 00:12:58

andras.b írta:A második félidőben mutatott játék tetszetős volt, Lucho rendbe rakta a srácokat a szünetben, majd nagyon jókat cserélt. Ha Neymar nem fog ki ilyen rossz napot vagy több labdát adnak Suaréznek, akkor több góllal is nyerhettünk volna. Neymar helyett szívesen láttam volna Pedrót a 60-70-edik perctől, szerintem nem ártana neki egy kis pihenő. A legpozitívabb meglepetés Mathieu volt, nemcsak a gól miatt, szinte hiba nélkül hozta a meccset nem akármilyen támadósorral szemben. És Piquet-t is dicséret illetti.
Hát azt hiszem ez egy reális végeredmény, valamivel több helyzetünk volt, mint a blancóknak, de nem voltunk a meccs egész képét nézve lehengerlően jobbak.
Hajrá a továbbiakban is! :!:
Válasz küldése