Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tegnap nagy meccse volt, ettől függetlenül még mindig tartom, hogy Bartrát játszatni többet érne, nagy benne a potenciál, jó pár meccsen megmutatta már. Pl a PSG ellen."Minekidehúszértmikorbartránakkellenekezdeniemertősajátnevelés"
Alcantara írta:"Minekidehúszértmikorbartránakkellenekezdeniemertősajátnevelés"
Nagyon szép volt Matyi!
Nem rá kenem, csak a visszajátszásban sem látom, nincs a képeken,így fogalmam nincs hova váltott ki vagy mit csinált.csababarca írta:Szerintem Bale-re zárt ki,bár nem értek hozzá,nem tudhatom...Sanama írta: Mondjuk CR góljánál hol volt? Se Benzema se CR környékén sem.
Amúgy szép gól, és jól játszott, csak az nagyon feltűnő volt.
Itt sokkal inkább MAscherano nem vette fel az emberét, előbb okolható ő érte.
így van, csak rá kell kenni, mert rá lehetcsababarca írta:Szerintem Bale-re zárt ki,bár nem értek hozzá,nem tudhatom...Sanama írta: Mondjuk CR góljánál hol volt? Se Benzema se CR környékén sem.
Itt sokkal inkább MAscherano nem vette fel az emberét, előbb okolható ő érte.
Szerintem Bale-re zárt ki,bár nem értek hozzá,nem tudhatom...Sanama írta: Mondjuk CR góljánál hol volt? Se Benzema se CR környékén sem.
Én a kapufára gondoltam. Mascherano a gólnál pont rossz ütemben lépett fel és utána még egy pillanatra le is lassított.visca el barca írta:az a gól mascheranoé volt
https://www.youtube.com/watch?v=9pfzI83JXVk" target="_blank
Ez valamelyest felmenti, mert tényleg baromi rendezetlen volt ott a védősorunk, de elég holttérben volt. Viszont szerencsére megúsztuk és Bravo is rajta volt.visca el barca írta:
én nem írnám a számlájára. tipikus dzsungel támadás volt, mindenki futott mindenfele, ronaldo mögötte, egyértelmű h a labdás játékost nézte az ötösről és nem azt h kiszaladjon e lest összehozva.
Mondjuk CR góljánál hol volt? Se Benzema se CR környékén sem.csababarca írta:Én savaztam a leigazolásakor,most is sokallom az érte kiadott pénzt,de ez ma több volt mint korrekt tőle.
Gólját leszámítva is remekül teljesített, az meg,hogy éppen tudott érkezni egy beadásra,csak hab a tortán, extra ami nem elvárható.
Szóval grat neki, lehet neki is jót tenne ez a folyamatos lehetőség, csak akkor meg ki maradjon ki?!
Kellemes gondok LE-nek.
én nem írnám a számlájára. tipikus dzsungel támadás volt, mindenki futott mindenfele, ronaldo mögötte, egyértelmű h a labdás játékost nézte az ötösről és nem azt h kiszaladjon e lest összehozva.palesz77 írta:Az elején CR kapufájánál úgy beragadt, hogy rossz volt nézni, de utána összekapta magát. Tényleg jó volt, nélküle ezt nem nyertük volna meg, és nem csak a gólja miatt mondom. Piquevel ők ketten vitték a prímet - na meg Suárez.visca el barca írta: de nagy hibájára nem emlékszem. egyszer talán borzalmasan rossz helyre fejelt/rúgta, de ennyi.
Hát, én amikor Cé kapufájánál ő ragadt be csúnyán és miatta sült be a lescsapda, akkor már hegyeztem a billentyűzetet rá.visca el barca írta:na majd mindjárt megkapod a "haggyadmá, lőtt egy gólt kit érdekel" dumátAlcantara írta:"Minekidehúszértmikorbartránakkellenekezdeniemertősajátnevelés"
Nagyon szép volt Matyi!![]()
kifejezetten örülök neki, hogy gólt fejelt, megérdemelte. annyian savazzák szerencsétlent (nem csak itt, mindenhol), hogy csak azért is szorítottam neki. amugy jó volt ma, bár 527-es pulzussal nem tudtam normalisan nézni, de nagy hibájára nem emlékszem. egyszer talán borzalmasan rossz helyre fejelt/rúgta, de ennyi.
Mióta itt van, meccs nem ment el rajta. Ellenben beköszön egy klasszikuson, Bravo kitolt labdáját kivágja a realos elől az ötösön. Keményen ütközik, fejel, nem cifrázza adott esetben.visca el barca írta:na majd mindjárt megkapod a "haggyadmá, lőtt egy gólt kit érdekel" dumátAlcantara írta:"Minekidehúszértmikorbartránakkellenekezdeniemertősajátnevelés"
Nagyon szép volt Matyi!![]()
kifejezetten örülök neki, hogy gólt fejelt, megérdemelte. annyian savazzák szerencsétlent (nem csak itt, mindenhol), hogy csak azért is szorítottam neki. amugy jó volt ma, bár 527-es pulzussal nem tudtam normalisan nézni, de nagy hibájára nem emlékszem. egyszer talán borzalmasan rossz helyre fejelt/rúgta, de ennyi.
Az elején CR kapufájánál úgy beragadt, hogy rossz volt nézni, de utána összekapta magát. Tényleg jó volt, nélküle ezt nem nyertük volna meg, és nem csak a gólja miatt mondom. Piquevel ők ketten vitték a prímet - na meg Suárez.visca el barca írta: de nagy hibájára nem emlékszem. egyszer talán borzalmasan rossz helyre fejelt/rúgta, de ennyi.
na majd mindjárt megkapod a "haggyadmá, lőtt egy gólt kit érdekel" dumátAlcantara írta:"Minekidehúszértmikorbartránakkellenekezdeniemertősajátnevelés"
Nagyon szép volt Matyi!
Azért Rafa nem 1 szabigólt hintett. Elég sokszor vállalhatott, főleg a távoliakat...messideco írta:Mekkora dugó voltCsak lazán, 2 méterről betekerte a felsőbe
Emlékszem az egyik meccsen a 09-10-es szezonban a Racing ellen Henry és Marquez rúgott 1-1 szabadrúgásgólt, elég tartalékosan állt fel a csapat azon a meccsen, így ők kapták meg az esélyt és éltek vele.
Néha Suareznek és Neymarnak is kellene lőni 1-1-et, de Messi amíg pályán van, ez lehetetlen