Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Csak a szokásos. Egy kezemen meg tudom számolni a jobb meccseit az utóbbi 2 szezonból.roby122 írta:Iniestatól mik ezek a kis semmilyen rövid passzok az ellenfélnek ?! -.-

Igen, Benzema a tavalyi klasszikusokon is már megkeseritette az életünket, és most is nagyon szivatja a védelmünket.herlius írta:Várható volt hogy ellenünk csúcsformában lesz a Real. Ráadásul egy ideje már láthatóan nem tudunk mit kezdeni Benzema-val. Mindenki CR-t fényezi, de Benzema hihetetlenül jól érzi vele az összjátékot és rengeteget melózik CR helyett is. Sajnos egyelőre megint az őszi meccset látom. Többnyire a Real akarata érvényesül, ők dominálnak a középpályán is (amit valamiért át is adunk nekik), hosszú percekig irányítják a játékot, mi többnyire csak a kontráinkból élünk. Ez egyelőre édeskevés.
Háát... szerintem mi fejeltünk egy gólt a semmiből, de őket ez sem zavarta meg és azt kell mondanom egyelőre jobbak, örülhetünk hogy nem vezetnek.Vakmacska írta:Őszi meccs feelingem van.
kaptunk a semmiből egy gólt, a real feltámadt, mi meg összezuhantunk.
nem értem..... más csapat ellen mikor gólt kaptunk, feltámadtak. Itt meg összezuhannak.
Lehet, hogy Ancelotti taktikája, hogy lehoznak pár rossz meccset és a Barcát megcsapjákcsababarca írta:
Egyébként nem csak az itteni fórumereket, de a játékosokat is bealtatta a real rosszabb formája