Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát a végére csak ő győzött, mindannyiunk nagy örömére.S.Agüero írta:Ancelotti eddig veri, változtatni kell.noname írta:Most mutasd meg mit tudsz!
Samper írta:Várjuk ki a szezon végét. Óriási szerencse, hogy Rakitic baj nélkül átvészelte a mellőzési időszakát. Piquét viszont tuti, hogy LE pedagógiája hozta rendbe.noname írta:LE most vált asszem igazi edzővé a szememben. Egy angol csapat ellen játszunk és még a fejpárbajokat is egyértelműen nyerjük. A City szögleteit pedig röhögve hárítjuk. Ezen felül KONTRÁKRA JÁTSZUNK!!! Ekkora taktikai-technikai alázást utoljára a Real elleni 5-0-n láttam.![]()
![]()
Várjuk ki a szezon végét. Óriási szerencse, hogy Rakitic baj nélkül átvészelte a mellőzési időszakát. Piquét viszont tuti, hogy LE pedagógiája hozta rendbe.noname írta:LE most vált asszem igazi edzővé a szememben. Egy angol csapat ellen játszunk és még a fejpárbajokat is egyértelműen nyerjük. A City szögleteit pedig röhögve hárítjuk. Ezen felül KONTRÁKRA JÁTSZUNK!!! Ekkora taktikai-technikai alázást utoljára a Real elleni 5-0-n láttam.![]()
![]()
Pedig csak áll az oldalvonal mellett a kis kabátjában és nézz a semmibe....Ezt bárki letudja hozni mint ő, felküldi a csapatot és még pénzt is kap azért, hogy a legjobb helyről nézi a meccset....noname írta:LE most vált asszem igazi edzővé a szememben. Egy angol csapat ellen játszunk és még a fejpárbajokat is egyértelműen nyerjük. A City szögleteit pedig röhögve hárítjuk. Ezen felül KONTRÁKRA JÁTSZUNK!!! Ekkora taktikai-technikai alázást utoljára a Real elleni 5-0-n láttam.![]()
![]()
dehogynem tudjuk h hogy tekint montoyara. Nem szamol vele, nem uti a szintet. Ezt kb igy lenyilatkozta. Az h Bartraval mi a terve, nem tudni, mert nem mondott semmit, de biztos jobban atlatja a helyzetet, mint itt barki a forumon. Bar neha mar ketlem ezt is, sokan olyan meggyozodessel osztjak az eszt. Aki meg arra var, h valos tenyeket osszon meg es ne sablonokat nyilatkozzon, az varjon csak... Meg nem olvastam olyan edzo nyilatkozatat aki a kivulallokat olyan szinten bevonna a csapat eletebe a nyilatkozataival, mintha egy belsos lenne. Nekunk a szinhaz jut. Ennyi.mess2009 írta: hát ez az..! alig tudunk valamit! a semmitmondó sablon szövegeiből semmi nem derül ki. Xavit, Messit isteníteni nem kunszt és nem hír. az hogy a jelenlegi gárdából Alvest kell játszatni ugyancsak egyértelmű, az már kevésbé, hogy semmit nem látni abból, hogy Montolyát úgy kezelné, mint egy lehetséges utódot ,de még feltűnőbb u. ez Bartra esetében. nehéz ügy ez a pali...nem igazán tudom hová tenni.
Nem tisztem beleszólni, de egy (jó) edző teljesen mást kommunikál nyilvánosság felé mint amit az öltözőben tesz. Így védi játékosait. Dárdai azt mondta Freiburg után hogy túledzette játékosait, ezért volt egy kalap monoton f#s az egész. Nyilván el tudjátok képzelni hogy egy ilyen szinten "túledzik" a játékosokatmess2009 írta:hát ez az..! alig tudunk valamit! a semmitmondó sablon szövegeiből semmi nem derül ki. Xavit, Messit isteníteni nem kunszt és nem hír. az hogy a jelenlegi gárdából Alvest kell játszatni ugyancsak egyértelmű, az már kevésbé, hogy semmit nem látni abból, hogy Montolyát úgy kezelné, mint egy lehetséges utódot ,de még feltűnőbb u. ez Bartra esetében. nehéz ügy ez a pali...nem igazán tudom hová tenni.Csbal írta:milyen tamadast hiv ki, sunshine? Talan a te kritikadat es nem tetszesedet a forumon? Sztem leszarja kb. Ott vagy az edzeseken, latod h hogy dolgoznak az altalad emlitett jatekosok? Latod a csapaton beluli moralis szerepuket? Kitalalom, nem! Osezeeskuves elmeletek... Ilyen a kis fejedben van, mivel tulsagosan beleled magad abba, h amit itt leirsz, annak van barmi jelentosege.Samper írta:LE lehetne az új Barca kovácsa. De nem. Hetente kiáll Alves mellett és még egy évre marasztalja Xavit. Ezzel kivéd egyik fajta támadást és kihív egy másikat. De azzal, hogy hangsúlyozza, Xavinak megkerülhetetlen súlya van a csapatnál, alapot ad az összeesküvés elméleteknek mindenegyes kudarc esetén.
hát ez az..! alig tudunk valamit! a semmitmondó sablon szövegeiből semmi nem derül ki. Xavit, Messit isteníteni nem kunszt és nem hír. az hogy a jelenlegi gárdából Alvest kell játszatni ugyancsak egyértelmű, az már kevésbé, hogy semmit nem látni abból, hogy Montolyát úgy kezelné, mint egy lehetséges utódot ,de még feltűnőbb u. ez Bartra esetében. nehéz ügy ez a pali...nem igazán tudom hová tenni.Csbal írta:milyen tamadast hiv ki, sunshine? Talan a te kritikadat es nem tetszesedet a forumon? Sztem leszarja kb. Ott vagy az edzeseken, latod h hogy dolgoznak az altalad emlitett jatekosok? Latod a csapaton beluli moralis szerepuket? Kitalalom, nem! Osezeeskuves elmeletek... Ilyen a kis fejedben van, mivel tulsagosan beleled magad abba, h amit itt leirsz, annak van barmi jelentosege.Samper írta:LE lehetne az új Barca kovácsa. De nem. Hetente kiáll Alves mellett és még egy évre marasztalja Xavit. Ezzel kivéd egyik fajta támadást és kihív egy másikat. De azzal, hogy hangsúlyozza, Xavinak megkerülhetetlen súlya van a csapatnál, alapot ad az összeesküvés elméleteknek mindenegyes kudarc esetén.
milyen tamadast hiv ki, sunshine? Talan a te kritikadat es nem tetszesedet a forumon? Sztem leszarja kb. Ott vagy az edzeseken, latod h hogy dolgoznak az altalad emlitett jatekosok? Latod a csapaton beluli moralis szerepuket? Kitalalom, nem! Osezeeskuves elmeletek... Ilyen a kis fejedben van, mivel tulsagosan beleled magad abba, h amit itt leirsz, annak van barmi jelentosege.Samper írta:LE lehetne az új Barca kovácsa. De nem. Hetente kiáll Alves mellett és még egy évre marasztalja Xavit. Ezzel kivéd egyik fajta támadást és kihív egy másikat. De azzal, hogy hangsúlyozza, Xavinak megkerülhetetlen súlya van a csapatnál, alapot ad az összeesküvés elméleteknek mindenegyes kudarc esetén.
Szerinted milyen lenne a helyes nyilatkozat a részéről?Samper írta:LE lehetne az új Barca kovácsa. De nem. Hetente kiáll Alves mellett és még egy évre marasztalja Xavit. Ezzel kivéd egyik fajta támadást és kihív egy másikat. De azzal, hogy hangsúlyozza, Xavinak megkerülhetetlen súlya van a csapatnál, alapot ad az összeesküvés elméleteknek mindenegyes kudarc esetén.
Annyira nem is, 6 pontra vannak tőlünk.Lionel85 írta:Akkor nagyon össze kell szednie magát a Valenciának, hogy előzzenek.messideco írta:Hupsz, Lucho
Barelona's 4 Liga defeats this season is their worst record after 24 games since 2003/2004 season.
Akkor második lett a csapat a Valencia mögött.
Akkor nagyon össze kell szednie magát a Valenciának, hogy előzzenek.messideco írta:Hupsz, Lucho
Barelona's 4 Liga defeats this season is their worst record after 24 games since 2003/2004 season.
Meglepő statisztika, akkortájt emlékeim szerint azért 80 pont elég volt a végén nem is értem hogy jött össze ez a statisztika.messideco írta:Hupsz, Lucho
Deja vu lesz ha megint a Bilbao és mi jutunk a döntőbe és megint lesz közte három és megint elmegy az edző.S.Agüero írta:Pep utolsó meccse volt velünk.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=w00XA4dSuJs" target="_blank
Amúgy érdemes visszaolvasni a topikban.![]()