A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Arra volt ez célzás, hogy nem Messi vs CR csata ez. Mascherano még úgysem lőtt gólt nálunk (én legalábbis nem emlékszem), itt az ideje. Túloldalt meg adásszünet lesz a BBC-n.S.Agüero írta:Hát ez közel van a lehetetlenhez.Bob_Marley írta:Gyors tipp: 2-0 ide. Mathieu+Mascherano.![]()
Mathieu szabadrúgásból, Masch fejesből?

Ha így állunk hozzá, nálam lenne 4 Messi meg 3 Mascheranoroby122 írta:Semmi meglepetés. Ha Matyi helyén is egy Mascherano lenne , akkor lenne tökéletes.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Mascherano Iniesta - Messi Suarez neymar
Semmi meglepetés. Ha Matyi helyén is egy Mascherano lenne , akkor lenne tökéletes.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Mascherano Iniesta - Messi Suarez neymar
Hmm Matyi...szerintetek mennyire fog helytállni?visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Mascherano Iniesta - Messi Suarez neymar

Miért akarsz izgalmas meccset? 5-0-nak jobban örülnék.Tobias88 írta:Amúgy ha esetleg sokkal nyernénk akkor az kiváló előjel a bl szempontjából. A 2-6 2009ben volt az 5-0 pedig 2011benPersze az 1-0 is megfelelne, csak legyen izgalmas mint a City meccs
Te ezzel hangolódsz?bence-barca írta:Dettó ugyanez, nem tudok mit kezdeni magammal.kristop írta: mi az istent csináljak még másfél óráig?![]()
Nekem ez a hangolódós videóm(), ha esetleg valaki nem nézte volna meg legalább 10perccel közelebb lesz a meccshez, mire végignézi.
https://www.youtube.com/watch?v=NmSPejqhuXA" target="_blank

Oldd meg helyettem a két földrajz tételem kidolgozását.mi az istent csináljak még másfél óráig?
Dettó ugyanez, nem tudok mit kezdeni magammal.kristop írta: mi az istent csináljak még másfél óráig?

Nem kéne kockáztatni.MessiNeymarSuarez írta:Ti beraknátok Busit a kezdőbe?

Biztos,hogy nem!Éppen,hogy felépült(?) nem hiányzik,hogy valamelyik favágó hónapokra lerúgja.MessiNeymarSuarez írta:Ti beraknátok Busit a kezdőbe?
Annyiból jó lenne, hogy Mathieu akkor nem kezd, de egyébként inkább most padozzon, kockázatos lenne betenni így egyből.MessiNeymarSuarez írta:Ti beraknátok Busit a kezdőbe?