2015.03.20. 15:32:01
Hiába Ibra meg Verratti így is nagyon necces lesz. Szerintem a Bayern és a Real után ők a legerősebbek. Az Atletico már most kezd ereszteni, ezt a Bl-ben és a bajnokságban is bizonyítják. A Bayer ellen is hajszál híja volt, mindkét meccsen partyban voltak a németek. Ha az ütőképességet és az esélyeket nézzük a PSG előttük van. A Real mindkét meccsen simázni fogja őket. Áprilisra a Real kétszer is összeszedi magát.
A mi párharcunknak jelenleg jónak és ha nem is könnyű, de semmiképp sem vérizzasztó. Én inkább attól félek, hogy akkor, hogyan fogunk állni. Sajnos nem lehet távolról sem biztosra venni, hogy ilyen előjelekkel érkezünk Párizsba. A sérültekről nem is beszélve.
Az mondjuk valamennyire jó előjel, hogy akkor tudtak megverni minket, mikor még elég szétesett volt a csapatunk, ők pedig szezonjuk meccsét hozták.
A Bayern egyértelmű, ott nem lehet kérdés, kettős győzelem, nevető harmadikként begyalogolnak akár a döntőbe is.
A Monaco-tól szerintem a legtöbben indokolatlanul tartanak. A csoportjuk is az egyik legkönnyebb volt. Nem akaarom elvitatni az érdemeiket, de az Arsenal amit otthon csinált az kabaré volt, idegenben pedig kísértetiesen hasonlítottak a londoniak ránk a City ellen. Ha nem akkora balfalloszok kitömhették volna a Monacot.
Az elődöntő igaz, hogy még messze van, de akkora meglepetés szerintem nem lesz, talán csak a Juve és mi, ahol lehet meglepetés. Mindenesetre aki a Juve/Monaco győztesét kapja fél lábbal már a döntőben érezheti magát.
Mindenesetre a legrosszabbat, a dupla Klasszikust megúsztuk és a Bayernt is elkerültük. Lehetett volna jobb, de rosszabb is. Panaszkodni nem panaszkodhatunk, de nem lesz sétagalopp, főleg ha még a bajnoki sorsolást is odavesszük.
Forca Barca!!!!