Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tavaly mi is ezt hangoztattuk az uccsó bajnoki előttkanty írta:A Real pedig szerintem továbbmegy. Az egész szezonban sz.opatta őket az Atletico, ha valamikor, akkor most véget ér ez a sorozat.
Tőlünk meg Alves. Mehetne megint a jó kis 3-4-3..BarcafanTomee írta:+ ha jól emlékszek Verrati is eltiltott lesz.
Twitteren mindenhol azt írták, hogy ő is eltiltott lesz..visca el barca írta:uefa csak 3 sárgát ír neki. nincs is 4 sárgás spílerük, szóval ez a veszély nem fenyegeti őket.
uefa csak 3 sárgát ír neki. nincs is 4 sárgás spílerük, szóval ez a veszély nem fenyegeti őket.BarcafanTomee írta:+ ha jól emlékszek Verrati is eltiltott lesz.visca el barca írta:lehetett volna jobb is, de ez van. zlatan nincs az első meccsen, visszavágó otthon, hozni kell.
+ ha jól emlékszek Verrati is eltiltott lesz.visca el barca írta:lehetett volna jobb is, de ez van. zlatan nincs az első meccsen, visszavágó otthon, hozni kell.
jó lesz első meccsen egy 0-0, visszavágón 1-1. atleticonál elég sok a sérült, remélem addigra felépülnek...danianevem írta:hogy 7-szer (egynek veszem a párharcukat) egymás után vesztesként jöjjenek ki.
Na megmondtam, vagy megmondtam.danianevem írta:Két spanyolt tuti összesorsolnak majd, nehogy már 3 legyen a legjobb 4 között. Még a végén megkérdőjeleznék, hogy PL>all...