Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

akkor neked van igazad, de tisztán emlékszek, hogy mikor kapta a Chelsea ellen a lapját akkor irta a neve alatt, hogy misses next match. De tévedtem, ezek szerint.visca el barca írta:verrattinak 3 sárgája van, nem lesz eltiltva. ellenünk meg a cselzi elleni 2 meccsen kapott lapot.danianevem írta:Aurier, Ibra és Verratti eltiltott lesz az első meccsen. Link.
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html" target="_blank
verrattinak 3 sárgája van, nem lesz eltiltva. ellenünk meg a cselzi elleni 2 meccsen kapott lapot.danianevem írta:Aurier, Ibra és Verratti eltiltott lesz az első meccsen. Link.

tavaly mi is ezt hangoztattuk az uccsó bajnoki előttkanty írta:A Real pedig szerintem továbbmegy. Az egész szezonban sz.opatta őket az Atletico, ha valamikor, akkor most véget ér ez a sorozat.

Tőlünk meg Alves. Mehetne megint a jó kis 3-4-3..BarcafanTomee írta:+ ha jól emlékszek Verrati is eltiltott lesz.
Twitteren mindenhol azt írták, hogy ő is eltiltott lesz..visca el barca írta:uefa csak 3 sárgát ír neki. nincs is 4 sárgás spílerük, szóval ez a veszély nem fenyegeti őket.

uefa csak 3 sárgát ír neki. nincs is 4 sárgás spílerük, szóval ez a veszély nem fenyegeti őket.BarcafanTomee írta:+ ha jól emlékszek Verrati is eltiltott lesz.visca el barca írta:lehetett volna jobb is, de ez van. zlatan nincs az első meccsen, visszavágó otthon, hozni kell.

+ ha jól emlékszek Verrati is eltiltott lesz.visca el barca írta:lehetett volna jobb is, de ez van. zlatan nincs az első meccsen, visszavágó otthon, hozni kell.
jó lesz első meccsen egy 0-0, visszavágón 1-1. atleticonál elég sok a sérült, remélem addigra felépülnek...danianevem írta:hogy 7-szer (egynek veszem a párharcukat) egymás után vesztesként jöjjenek ki.

Na megmondtam, vagy megmondtam.danianevem írta:Két spanyolt tuti összesorsolnak majd, nehogy már 3 legyen a legjobb 4 között. Még a végén megkérdőjeleznék, hogy PL>all...