Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen, ez evidens azért nem is írtamStalkyard írta:Tulajdonképpen kettő is az, mivel ha Busi kezd akkor Masch lesz Piqué párja, ellenkező esetben gondolom Matyi.
ez a szürke eminenciás santi lenne? a real madrid egyik legnagyobb legendája?MQuCsabi írta: "Ez a szürke eminenciás ne dumáljon bele a nagyok dolgába. Minden idők legjobb játékosát ne akarja megváltoztatni.
Tulajdonképpen kettő is az, mivel ha Busi kezd akkor Masch lesz Piqué párja, ellenkező esetben gondolom Matyi.visca el barca írta:látom bus ma már a többiekkel mozgott. kivancsi leszek LE mit csinál.. lényegében az az egy pont kérdéses a kezdőt illetően.
Chino írta:MessiNeymarSuarez írta: akkor talán nem esik szét a csapat úgy mint ősszel az egyenlítés után.
Ettől annyira nem félek, mert a csapatra az utóbbi időben pont az a jellemző, és az egyik legnagyobb erényük, hogy egy-egy bekapott gól után nem esnek össze, hanem dupla erővel akarnak visszavágni. Ha hátrányba kerültünk vagy közelebb jött/egyenlített az ellenfél a legtöbb esetben gyorsan válaszoltunk és ha kellett fordítottunk is.
Ezért nem esnék most annyira kétségbe, ha ők lőnék az elsőt. Persze ehhez kell, hogy olyan mentalitásban lépjünk pályára, de ha az utóbbi heteket (hónapokat?) vesszük alapul most sem kéne hogy ez változzon.
Ennek ellenére én tartok a meccstől, hiányozni fog Busquets és Masch is a védelemből, a Realt pedig egy másodpercre sem írnám le végig kell koncentrálnunk és a helyzeteket jó százalékban értékesíteni, ha nyerni akarunk.
Gálára semmiképp sem számítok, inkább nagyon szoros meccsre, amiből remélem mi jövünk ki győztesen. Ha az MSN-ből legalább kettőnek menni fog a játék, ráadásul, ha az egyik Messi, minden esélyünk megvan a győzelemre.
MessiNeymarSuarez írta: akkor talán nem esik szét a csapat úgy mint ősszel az egyenlítés után.
Szerintem azt szimbolizálja majd az élőkép, hogy a szurkolóink lesznek a 12. játékosunk a pályán.palesz77 írta:Messinek mondjuk nem tudom mennyire fog tetszeni, hogy nem az ő számát írják ki, lehet a parkolóba megver majd minden drukkert meccs után..visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ek-2401847
rafinha biztos extázisban lesz
Messinek mondjuk nem tudom mennyire fog tetszeni, hogy nem az ő számát írják ki, lehet a parkolóba megver majd minden drukkert meccs után..visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ek-2401847
rafinha biztos extázisban lesz
Valami olyan "idézet" volt Ramostól az nso-n, hogy nehéz helyzetben van CR, stb stb. Nem tudom, hogy ezt mikor mondta pontosan, de talán ez ügyben tették ki, szóval valószínű, hogy nem generált balhét egyelőre.Megemlíti-e Ramos vagy hasonló.
Én is valami hasonlót gondolok. Voltak hisztijei és kalimpált, de ez már szerintem túlment egy határon. Nem szoktam Cr-t agyba-főbe szidni meg gúnyolni, mondjuk úgy alapból sem szimpatikus, de ez már egy CSAPATSPORTBAN szerintem nem elfogadható viselkedés, klubtól személytől függetlenül. Az én szememben sokat süllyedt ezzel, mert én személy szerint nem utáltam, igaz túlságosan pozitív véleményem se volt róla.Sanama írta:Azért eddig ennyire nem "ment neki" a társaknak. Igen, kalimpált, mutogatott, rinyált,stb. De azért ilyet nem nagyon láttam még tőle, hogy csapattárs gólt szerez és integet, meg meg van sértődve.De nem véltem felfedezni semmi olyat,ami eddig ne lett volna meg.
Ez már nevetséges. Mint egy óvodás, akitől elvették a markolót és Pistike játszik vele, aztán besértődik és mutogat, kb. ilyen szint szerintem.
Eddig csak olyat láttam tőle hogy csapattárs ziccerben van ő meg odamegy, hogy ő lője a gólt aztán szöglet.
Amen.visca el barca írta:a clasicon majd agyonverik egymást, aztán a bíro leküldi mindkét barmot, mi meg guritunk egy ötöst
daniavevem írta:Rögtön hívtam volna az "Eduárdot...
Azért eddig ennyire nem "ment neki" a társaknak. Igen, kalimpált, mutogatott, rinyált,stb. De azért ilyet nem nagyon láttam még tőle, hogy csapattárs gólt szerez és integet, meg meg van sértődve.De nem véltem felfedezni semmi olyat,ami eddig ne lett volna meg.
Értem én, csak szerintem nincs nagy különbség ilyen téren a két tábor közt, a mieinkkel elnézőbbek vagyunk, ha meg az ellenfél csinál hasonló hülyeséget, azt gáznak tartjuk, ha elnézik..mahitoo írta:Nem hinném, hogy pont te nem érted a különbséget azok között, amiket írtál.![]()
Nem hinném, hogy pont te nem érted a különbséget azok között, amiket írtál.palesz77 írta: Az emberek 3/4-e szidta is CR-t a túloldalon a hisztijei miatt. A Messis részhez meg annyit, hogy ha Messi nem vergődik, hogy más lőtte a gólt, de egy meccsen szarik bele az egészbe, és sétálgat csak - hál istennek ilyen idén alig volt -, mégis valaki kifogásokat keres neki, akkor az Messi fan és nem Barca?Lehet megint forradalmat szítok..
![]()
Az emberek 3/4-e szidta is CR-t a túloldalon a hisztijei miatt. A Messis részhez meg annyit, hogy ha Messi nem vergődik, hogy más lőtte a gólt, de egy meccsen szarik bele az egészbe, és sétálgat csak - hál istennek ilyen idén alig volt -, mégis valaki kifogásokat keres neki, akkor az Messi fan és nem Barca?mahitoo írta:Ugyanazt tudom írni, mint előttem a kolléga. Unszimpatikus nekem CR sok megnyilvánulása, de Messit is szidnám órákig, ha azt látom, hogy egy vezető gólnál fel van háborodva, hogy pl Neymar lőtte. És aki ezt a másik oldalon nem így látja, az CR fan, és nem Madrid. A hisztiket, az önzőséget el lehet neki nézni, sokat tett a csapatáért, de van egy határ.