Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az én laposom egy fura egy szerkezet, szóval lehet megint nálam van a hiba, de ezt nem tudtam megnyitni. Egy regisztrációs kis ablak jön be és ha kinyomom, akkor eltűnik a cikk.zola8787 írta:http://www.eszak.hu/sport/2015/05/26/to ... -ott.eszak
Nem is tudom, hogy meddig lehetne még süllyedni, mondjuk ha kartonpapírokat ültetnének a székekre és emberek arcát rajzolnánk rájuk.
Nyíregyen is kimennek mindig vagy 2000 a meccsekre. Vagyis régen. Máshol ez nem számítana, de a mi országunkban eredmény.zola8787 írta:Miskolciként mondom, hogy Nyíregyházát se hagyd ki, ott is sok a fanatikus. Szerintem itt már teljes mindegy, hogy mit csinálnak. A buta, felesleges intézkedések mellett már oly mindegy a következő lépés. Foci nincs és nem is lesz Magyarországon, nem értem, hogy miért kell emlegetni a bl/el csoportba jutást. Fiatalkoromban voltam én kint DVTK-Honvéd meccsen 16 ezer nézővel egyetemben. Nézzünk most ki oda...Klaczy írta:
Szerintem, azok a nagyvárosok pl Győr, Pécs teljesen mindegy, ahol képes összejönni a 6-8 ezer fős tömeg egy mérkőzésre, oda kell csapat. Mert a magyar csapatok a nemzetközi porondra gyengék. Akik szeretik a magyar bajnokságot megérdemelnék. Főleg, hogy épülgetnek a stadionok.
Miskolciként mondom, hogy Nyíregyházát se hagyd ki, ott is sok a fanatikus. Szerintem itt már teljes mindegy, hogy mit csinálnak. A buta, felesleges intézkedések mellett már oly mindegy a következő lépés. Foci nincs és nem is lesz Magyarországon, nem értem, hogy miért kell emlegetni a bl/el csoportba jutást. Fiatalkoromban voltam én kint DVTK-Honvéd meccsen 16 ezer nézővel egyetemben. Nézzünk most ki oda...Klaczy írta:
Szerintem, azok a nagyvárosok pl Győr, Pécs teljesen mindegy, ahol képes összejönni a 6-8 ezer fős tömeg egy mérkőzésre, oda kell csapat. Mert a magyar csapatok a nemzetközi porondra gyengék. Akik szeretik a magyar bajnokságot megérdemelnék. Főleg, hogy épülgetnek a stadionok.
Szerintem, azok a nagyvárosok pl Győr, Pécs teljesen mindegy, ahol képes összejönni a 6-8 ezer fős tömeg egy mérkőzésre, oda kell csapat. Mert a magyar csapatok a nemzetközi porondra gyengék. Akik szeretik a magyar bajnokságot megérdemelnék. Főleg, hogy épülgetnek a stadionok.defender3 írta:10 csapatos NB1 is elég lenne meg 10-es NB2. Akkor sokkal jobban koncentrálódnának a pénzek is lenne esély normálisabb bajnokságra meg pár évente európai kupa főtáblára kerülni. A nálunk kicsit jobb anyagi helyzetben lévő Skóciában is 12 csapatos, Svájcban 10 csapatos.hady írta:Teljesen meghülyült a BMLSZ...megcsinálta a pesti bajnokságot...tavaly még az újpestet megmentette, most három vidékit kizárt...12csapatos nb1
10 csapatos NB1 is elég lenne meg 10-es NB2. Akkor sokkal jobban koncentrálódnának a pénzek is lenne esély normálisabb bajnokságra meg pár évente európai kupa főtáblára kerülni. A nálunk kicsit jobb anyagi helyzetben lévő Skóciában is 12 csapatos, Svájcban 10 csapatos.hady írta:Teljesen meghülyült a BMLSZ...megcsinálta a pesti bajnokságot...tavaly még az újpestet megmentette, most három vidékit kizárt...12csapatos nb1
A két stílus között volt némi különbség. Az egyik "pufogott" egy jót a másik meg intelligensen elküldte melegebb éghajlatra.Alcantara írta:Azoknak, akik Wintermantel igazát vizionálták:
Elég kemény és megalázó válasz nyílt levélben, ráadásul az igazságtartalma is közelebb van a valósághoz, mint a "polgármesterszurkolóé"!
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... tt-2401907" target="_blank
Ahogy tunik ez is egesznapos program.MQuCsabi írta:Ne kérdezz hülyeségeket, menjetek kirándulniFelmerul bennem...![]()
![]()
Ne kérdezz hülyeségeket, menjetek kirándulniFelmerul bennem...