MQuCsabi írta:Samana írta:Konkrétan úgy őrjöngött a gólnál és Messi kötényénél, mint egy kisgyerek.
Ez nem tudom mennyire szimpatikus a németeknek, meg a játékosainak, szerintem túlzásba vitte...
Szerintem meg kamerát kellett volna állítani mondjuk Robben, Ribery, és még jó pár zseni nappalijába, hogy lásd, ők ugyan így fogták az arcukat, mikor az a kisebb fajta kötény megszületett.

Szerintem oszlassa fel magát a Bayern, de legalább is távolítsák el a renitenseket a csapatból, akik a potenciális ellenfél meccsét megnézték, s esetleg elámultak egy-egy mozdulatot látva.
Ne vedd zokon, nem személyeskedni szeretnék, nézd azt, hogy az egyik angol bajnok esélyes - más kérdsés, hogy még egyszer sem tudták felvenni a versenyt - ellen nagyjából minden ellenálás nélkül játszottak Messiék. Azért ezt ne mnézed fagyott arccal, akárki is vagy.
De ez a lényeg, én ezt mondom, hogy Pep is azt csinál a nappalijában, amit akar, senki nem látja.
De ha a Bayern edzőjeként elmegy megnézni egy Barca-City-t, úgy hogy simán összekerülhet a Barcával a következő körben, akkor ne "élvezkedjen" már
NYILVÁNOSAN egy Messi kötényen, akármekkora szurkoló, ezt az ő szintjén tudni kell kezelni.
Mert én ezt kritizáltam, de erre senki nem reagált

Nem azt kritizálom, hogy Barca szurkoló, hanem, hogy ennek nyilvánosan így hangot ad, és mutatja, miközben egy rivális csapatnál dolgozik. Ez nem profi hozzáállás így.
Mihu írta:Szerintem aki Bayern szurkolóként kiakad ezen, nem tudja mit jelent Pepnek a Barca, az menjen orvoshoz...nekem ez a véleményem erről. Szerintem egy normális Real drukker sem akadt ki azon, hogy Ronaldo úgy viselkedett az MU elleni góljánál, ahogy...minden normális ember tisztában van vele, hogy ellenfélként milyen nehéz az ellen a klub ellen játszani, aminek mindent köszönhetsz, nem szabad ezen megakadni. Ugyan ez igaz a játékosokra. Sokan játszottak már a nevelő egyesületük, vagy korábbi klubjuk ellen, szóval pontosan tudják, hogy milyen érzés...és most itt nem Adebayor, Anelka, vagy Bajzát-féle játékosokra gondolok...
Olyan katalán, hogy a vére is piros-sárga, gyerekkorában az volt az álma, hogy a Barcában fog játszani. Oda került, végigjárta a ranglétrát, csk lett, megnyert mindent, majd edzőként is megnyert mindent, kétszer. Ezek után aki Bayern drukkerként nem bírja tolerálni, hogy egyáltalán nem látványos módon kijön belőle a szurkoló, az tényleg kezeltesse magát.
Jó, ilyen véleménynyilvánítással se lehet sok mindent kezdeni. Leírtam valamit, erre teljesen másról beszélsz. Engem nem zavarna hogy mekkora Barca szurkoló, ameddig ezt magában tartja. Tegnap nem tartotta, kijött belőle. Amivel azért van baj, mert a két csapat simán játszhat egymás ellen a következő fordulóban, és ez így nem volt helyén való.
Bezzeg ha Mou csinált volna hasonlót, kb. Te lettél volna az első, aki megégeti, stb.
Az meg, hogy egyáltalán nem látványos??? Miről beszélsz?
Ez a stílus meg, hogy aki ezt nem tudná elviselni, kezeltesse magát... oké.
És leírom harmadjára is. Nem azzal van itt a baj, hogy imádja a Barcát, és Messit. Hanem azzal, hogy nyilvánosan "hangot adott" ennek, ami egy profi edzőtől nem fair a saját csapatára nézve, én szerintem.
Előtte az Atletico-Leverkusen meccsen is ott volt Kedden. Túlzott jelentőséget nem tulajdonítok a dolognak. Megnézte az ellenfeleket és ennyi.
Azt a meccset nem néztem, de ha mondjuk ott is tapsolt, meg ugrált 1 gólnál, akkor oké, akkor valóban erről van szó.
Többet nem írok erről, aki Guardiola szerelmes, úgy sem fog még csak el sem gondolkodni ezen. Szerintem nem profi edzőhöz méltó dolog volt, annak fényében, hogy egy rivális csapat edzője.