MQuCsabi írta:Szerintem más dolog az, hogy diszkózik és más, hogy hazalátogat a családjához. Természetesen fárasztó az időeltolódás, a repülő út. Előzetesen egyeztet a stábbal, elengedik, visszajön, nem az ő felelőssége, hogy pályára lép-e vagy sem. Egyértelmű, hogy szeret játszani, ha az edző berakja, pályára is lép. Arról már nem ő tehet - szintén evidens -, hogy a teljesítményén meg is látszik az utazás.
Lehet itt szépen, óvatosan fogalmazni, a lényeg, hogy 2015-ben egy kalap ... (oké január elején jó volt, azóta semmi.)
És ebből látszik, hogy ő még továbbra sem igazi profi, hanem egy ígéretes tehetség, akinek még bőven van hova fejlődni mind fejben, mint fizikálisan, mind a pályán.
Ha egy igazi sportember vagyok, és tudom, hogy nem igazán megy a játék, mert fáradt vagyok, vagy bármi, akkor nem utazgatok Brazíliába meg vissza, főleg ilyen fontos időszak előtt, hanem pihenek, és készülök a meccsekre fejben is. Most lehet azt mondani, hogy ő így relaxál, de a szervezetét megterheli az a pár nap alatt 2 hosszú repülő út, stb.
És akkor ehhez hozzájön, hogy még akkor is késik edzésről, amikor nem utazgat, és hasonlók.
Nyilván igaz az is, hogy LE felelőssége az, hogy ne kezdjen állandóan, ezért ő is hibás, mert már hetek óta pihentetni kéne, mert fejben nagyon rég nincs ott.