Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
akár ma is írhattam volna. kicselez 53489 embert, aztán 16-ról nem bír egy normalisat lőni. ha nem jött volna a mai meccs, egy az egyben őt okoltam volna...visca el barca írta:nekem sokszor az az érzésem, hogy nagyon messziről indul és mire elér a kapuig elfárad![]()
Nem tudom mit néztél, egy csomószor elhozta a szélső védőket középre, ennek köszönhető volt többek között a gól is, illetve egy hatalmas Jordi Alba helyzet.MQuCsabi írta:
Egyébként úgy látom, megint nagyon kint volt bal szélen,
Én ezt annyira nem írnám az ő számlájára, mert Messinek is volt legalább három, Suareznek pedig inkább 4-5 hasonló szituja. Szóval ezért nem venném elő, a helyzetkihasználásban úgy an block az egész támadósor kabaré volt. A sors iróniája az is, hogy az egyetlen gólunkat egy védekezőbb felfogású középpályás lőtte, talán "kisebb" helyzetből mint a többieké.MQuCsabi írta:A bepasszolós szitut nem értettem, olyan volt, mintha azért passzolta volna be, mert az újságírók megjegyezték neki múltkor, hogy miért nem tette. Vagy csak MEssit akarta gólkirállyá tenni, ez is benne van, mert egyébként elég sok passzt adott ő is, amit Suarez vagy MEssi nem lőtt be például.
Valóban Harton múlt az, hogy ennyi mindent kihagyott csóri. Nyilván, harmadik ajtó ablakot fogja a kapus, neked is elmegy a kedved kicsit és elkönyveled, hogy itt ma nem lősz gólt.
Egyébként úgy látom, megint nagyon kint volt bal szélen, meghúztam volna, hogy cserélnek mondjuk MEssivel egy kis időre. Neymar kavarjon középen, s Messi kijött volna kicsit balra. Tudom, nem játszott még ott, de nyilván megoldaná 5-10 percig simán.
noname írta:5 100%-os ziccert hagyott ki ha jól számoltam. Dárdai logikáját követve a Clasicoig fekvőtámaszozni fog!
Szerk: 6 ziccer
Megmutatnám neki videón Pedro régi góljait. Abból tanulhatna a srác. De komolyan kicsit gyakoroltatnám hogyan kell ellőni a kapus mellett.noname írta:5 100%-os ziccert hagyott ki ha jól számoltam. Dárdai logikáját követve a Clasicoig fekvőtámaszozni fog!
Szerk: 6 ziccer
Lehet itt szépen, óvatosan fogalmazni, a lényeg, hogy 2015-ben egy kalap ... (oké január elején jó volt, azóta semmi.)MQuCsabi írta:Szerintem más dolog az, hogy diszkózik és más, hogy hazalátogat a családjához. Természetesen fárasztó az időeltolódás, a repülő út. Előzetesen egyeztet a stábbal, elengedik, visszajön, nem az ő felelőssége, hogy pályára lép-e vagy sem. Egyértelmű, hogy szeret játszani, ha az edző berakja, pályára is lép. Arról már nem ő tehet - szintén evidens -, hogy a teljesítményén meg is látszik az utazás.
Naigen...zsoltfree írta:Ez zseniális:)
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... lasan.html" target="_blank