2015.03.14. 07:27:23
Megint ugyanaz a fáma...
Kettő dolgot kérdeznék?
Miért kap kevesebb gólt idén a csapat? Stabilitás miatt kérdezem. (és igen tudom hogy nem egy-egy emberen múlik, mielőtt ezt sikerülne felhozni)
Müller nem lenne jó előre? Német válogatottban és a Bayernben is remekül illik a játékukba.
Verrattinak biztos, hogy lehetne helyet szorítani, ha úgy alakul. Viszont felhozni, hogy játszik a Real? Összeakarod hasonlítani a túrós palacsintát a lekváros buktával? Verratti tudna nálunk játszani, nem ezen van a hangsúly, hanem hogy felhozni hogy a Realnal ez és ez....Teljesen más játékot játszanak mint mi. Én nem állítom, hogy pl a Kroos-Modric páros nem tudná nálunk jól játszani, vagy hogy Verratti ne tudna. Egyszerűen azt, hogy a Realnál hogy alakul a taktikai hadrend totál irreleváns. Azt meg nagyon halkan megjegyezném, hogy eddig az idényben mintha a miénk jobban működne. Végül is legtöbb rúgott gól, legkevesebb kapott gól. Pedig mint tudjuk nincs stabilitás se. Csak a szerencsén múlik a dolog, másra már nem tudok gondolni....you know what i mean. Nincs azzal gond, hogy ha azt mondod Verratti jobban működne nálunk ugyanabban a szerepkörben mint Busi. Elfogadom ha valaki így látja, pechjére Busi 10 évig itt lesz, de tegyük fel így lenne. Az gondolom lényegtelen, hogy a csapat játéka mit követel meg, s az a szerepkör amiben játszik mit követel meg. Ha ebből megint az sikerül kihozni, hogy na jó megint Busi.....
Nem Verratti képességeivel lenne a gond, vagy máséval. Egyszerűen akkor továbbra is azt tudom mondani, hogy vagy nem érted Busi szerepkörét, vagy nem akarod megérteni harmadik opciónak meg én látom rosszul Tőlem betehetjük xy-t is, ha jobban illene a rendszerbe, de egyelőre kiakarsz venni a játékból egy embert, aki odaillik és tökéletesen ellátja a feladatát. Múltkor már ilyenekbe sikerült belekötni (nem neked), hogy hát oké ezt meg ezt csinálja, de ez a feladata.
Ott van Mascherano meg tegyük be Busi helyére. Remek játékos, iszonyat fontos tagja a csapatnak, de nézzük meg mit alkot középpályán és mit alkot hátul. Labdakihozatalnál sokszor gondban vagyunk miatta. Nem azért mert hát persze Busi az Isten Masche meg a pórnép. Egyiknek ez az előnye másiknak meg más, csak Mascherano pont 1 lépéssel lassabb fejben mint Busi, s nincs ott ahol lennie kéne.
Mond ki azt, hogy te bárkit szívesebben látnál Busi helyén, csak ne őt kelljen. Ne haragudj, de kb ilyen szinten mozgunk az utóbbi pár hétben. Eddig az volt, hogy ismerjük el, de többet nem kell beleképzelni. Aztán ez csak a feladata, most legyen az hogy csináljunk ilyen és ilyen középpályát, miközben azok elhanyagolható tények, hogy 25 éve ugyanaz a játékunk. T/e magad ismered el többször, hogy mennyire utálod Busquetset, mert Toure meg idegesít a feje stb. Akkor hogyan tudnánk erről valóban érdemben vitázni, ha folyamat ezt teszed a serpenyő egyik felébe, hogy Busquets a másikba meg mindent beleakarunk már erőltetni. Kedvencem az volt, hogy Iniestával nem lehet összehasonlítani, mert ha ő elad egy labdát az más, mert többet letett az asztalra. Ezen én nem fogok vitatkozni, nekem mindegyik játékosunk egyenlő és minden ember is az. Azt nem értem, te vagy más nem nézi Busquetset mert hát kit érdekel az ő játéka meg a mozgása, de bezzeg ha elad egy labdát, vagy ha reklamál vagy ha lefekszik, akkor azt rögtön sikerül kiszúrni. Ha ezt más tenné, akkor nincs játékban, nem egy szint, ott belefér stb. Ne haragudj, de hogy beszélgessünk valamiről, ha minden adódó alkalommal (már-már keresve a lehetőséget) Busit keresed meg. Az hogy gyűlölöd a palit, meg hogy Toure eladását megtudnád bocsátani Verrattinak, hogy vegyem ezek után úgy hogy hideg fejjel, relevánsan tudunk erről beszélgetni?
Írna a franc ezzel kapcsolatban állandóan, én elfogadom ha Busi téged vagy mást nem érdekel, de könyörgöm engedtessék már meg nekem meg másnak, hogy szeressünk egy játékost. Ne a csomót keressük azon a bizonyos kákán..