Én is valami hasonlót gondolok. Voltak hisztijei és kalimpált, de ez már szerintem túlment egy határon. Nem szoktam Cr-t agyba-főbe szidni meg gúnyolni, mondjuk úgy alapból sem szimpatikus, de ez már egy CSAPATSPORTBAN szerintem nem elfogadható viselkedés, klubtól személytől függetlenül. Az én szememben sokat süllyedt ezzel, mert én személy szerint nem utáltam, igaz túlságosan pozitív véleményem se volt róla.Sanama írta:Azért eddig ennyire nem "ment neki" a társaknak. Igen, kalimpált, mutogatott, rinyált,stb. De azért ilyet nem nagyon láttam még tőle, hogy csapattárs gólt szerez és integet, meg meg van sértődve.De nem véltem felfedezni semmi olyat,ami eddig ne lett volna meg.
Ez már nevetséges. Mint egy óvodás, akitől elvették a markolót és Pistike játszik vele, aztán besértődik és mutogat, kb. ilyen szint szerintem.
Eddig csak olyat láttam tőle hogy csapattárs ziccerben van ő meg odamegy, hogy ő lője a gólt aztán szöglet.
Nagyon kíváncsi lennék az öltözői hangulatra, nem tudom mit válthat ki ez a csapattársakból. Megemlíti-e Ramos vagy hasonló. Ancelottinak szerintem kötelessége lenne ebbe beleszólni. Nem tudom megtette-e, megtudni nem fogjuk, de ha nem könnyen elszabadulhatnak az indulatnak. Lehet, hogy görcsös stb., de ennek nem ez a módja.
Lehet, hogy csak én látok bele túl sokat és felfújom, ez csak egy személyes vélemény, nem érdekel, hogy a Realban van, de egy sportember nem tehet ilyet, legyen az Messi, Ibra, Cr vagy akárki. Biztos régimódi vagyok, de szomorú, hogy ilyenek történnek és pont attól, aki rengeteg embernek a példaképe és nem érdekel, hogy nekünk pozitív is lehet.