mess2009 írta:sajnos nem elhanyagolható ez a "sebzett oroszlán" jelző! ok. tény az tény volt néhány gyengébb meccsük, de az is tény, hogy bármelyik pillanatban megfordulhat a trend és jön a győztes széria újra. csak egy kérdés van és az nagyon nem mindegy, hogy ez velünk kezdődik e?! engem inkább az idegesít, hogy számos olyan helyzeten vannak túl, ami egy kis szerencsével gól is lehetett volna és ez a szerencse bizony forgandó, tehát igencsak várható, hogy velünk már nem járnak így, hanem éppenséggel minden (na jó: majdnem minden) befelé megy.
mindegy, úgyis az MSN aznapi formája lesz a döntő, két gólra jó a Madrid, tehát hármat kell lőni, pontosabban csak egy-egyet mind a háromnak

Azért gyerekek álljunk már meg egy pillanatra.
Ok, elviseltem azt, h ősszel, mindenki kb kővel dobált meg, h mit hiszek én magamról, h azt mondom, h a végül a csoportunkból simán előzzük a PSG-t.
Jó után inkább nem is írtam semmit, h a City ellen jó az 1-0ás vereség, egy xnek nagyon kell örülni stb.
De ez, h végén úgy, h végre vezetjük a bajnokság a támadó trió nagyon összeállt, Messi best of formában, Suarez mostmár vállalja a cseleket, Neymar ficánkol. És ekkor itt elkezdeni sebzett vadozni, meg nyomásról beszélni. Aki profi focista 0-24 nyomás van rajtuk.
És nincs mese ki kell menni és egy 4essel hazaküldeni őket, h végképp összetörjenek, nem itt anyámasszony katonájában azt tovább folytatni, mint nyártól. Mi a Barcelona vagyunk és nyerni fogunk, így kell hozzáállni.