mess2009 írta: csak egy kérdés van és az nagyon nem mindegy, hogy ez velünk kezdődik e?! engem inkább az idegesít, hogy számos olyan helyzeten vannak túl, ami egy kis szerencsével gól is lehetett volna és ez a szerencse bizony forgandó, tehát igencsak várható, hogy velünk már nem járnak így, hanem éppenséggel minden (na jó: majdnem minden) befelé megy.
mindegy, úgyis az MSN aznapi formája lesz a döntő, két gólra jó a Madrid, tehát hármat kell lőni, pontosabban csak egy-egyet mind a háromnak

Ez a szerencsefaktor nem racionális érv. Erre nem lehet fogni a pontvesztést vagy hasonlót. Most náluk ez feltűnőbb, mert nem jöttek úgy az eredmények, de a Schalke ellen például inkább velük volt a szerencse. Tegnap is folyamatosan egy, hogy nekik sosincs szerencséjük, mert tegnap is voltak helyzeteik, amik nem mentek be. De meg is fordíthatjuk, mert mindkét góljukhoz kellett a mák. Ha Cr nem találja telibe Bale lábát a labda a kaput se találja el. Ha a védő felszabadításként nem fejeli pont oda a 6 méterre egyedül álldogáló walesihez a bogyót, szintén semmi nem lesz belőle.
De minden csapat fel tud hozni olyan meccseket amikor semmi sem sikerült. A legtöbb pontvesztésünknél nekünk is volt egy rakás helyzetünk, ami nem ment be. A legjobb példa a Celta, ahol szinte minden támadásunkkal a kapuig jutottunk, de nem akart semmi beakadni. El is buktunk 3 pontot, pedig nem játszottunk rosszul.
A tegnapi meccs számomra nem változtat semmin. Sőt, én inkább egy 5-6 gólos gálára számítottam. Nekem ne mondja senki, hogy a második félidőre tudatosan visszavettek, mikor pont az lett volna a cél, hogy jól kitömjék ezt a hullánál is gyengébb Levante-t hazai közönség előtt, hogy valamit javítsanak a renoméjukon és kiengeszteljék a szurkolókat.
Én személy szerint ugyanannyira tartok a Real-tól, mint eddig, mert nem lesz sétagalopp az a meccs, és ha nem is dönt a bajnokságról, de nagyban fogja befolyásolni. Egy x-el sem lennék igazán bánatos, a lényeg, hogy előttük maradjunk a tabellán.