Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.03.15. 22:02:16

Egy dolog, ha nem örül más góljának, az sem sportszerű a saját csapatoddal szemben, de hogy konkrétan hisztizik. =D> A Bale-en megpattanó után szerintem CR agyában is elpattanhatott valami. Mikor majd a szövetség hivatalosan is a walesinek adja meccs után is, akkor fog CR igazán sírni.

Nem szoktam ilyen rosszindulatú lenni se CR-rel, se a Real-al, de ez már tényleg a legalja.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Fabregasfan
Barça B

2015.03.15. 21:59:34

Petr írta:Nem nézem a meccset, mesélje el valaki részletesen, hogy mi történt, kérlek :). Alapvetően még nem is érdekelne, de mindenhonnan ez folyik.
https://www.youtube.com/watch?v=_-8pWpD6508" target="_blank

itt az eset. jól látszik, hogy miután Bale berúgja CR még felvan háborodva :D

na meg Bale gólörömre is roppant szimpatikus.. lehet elfogult vagyok de a mi játékosainktól ilyet nem szoktam látni, Suareztől se miután nagy nehezen betalált.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.15. 21:56:44

Realosok egy része már most azért szídja Balet mert " elvette Ronaldo gólját" :mrgreen: Most ezek Ronaldo fanboyok vagy Madridisták?
Eddig az volt a bajuk hogy nem szerzett gólt... [-X
Szerintem amúgy az kapufa lett volna, vagy mellé ment volna.

StickyFingaz: ez nagyon igaz...Messiék összeölelkeznek, örülnek egymás góljainak, sőt le is passzolják egymásnak akár kapu előtt is, még az a "gonosz álszent kertitörpe" is hogy tud örülni Suarez és Neymar góljainak... #-o
Komolyan, a saját csapata gólt szerez, ennek hogy nem tud örülni? Csak mutogat...
Ha kicsi együttérzés lenne benne akkor kicsit jobban is örülne hogy Bale rúgott gólt mert régóta nem rúgott gólt és "megtört az átok".
StickyFingaz
Capitá del Barça

2015.03.15. 21:54:21

Hisztiánó in da house. :D Az a pofa amit Bale góljánál vágottt..pricelesss...

Érdemes megfigyelni,hogy az MSN hogyan örül egymás góljainak,a BBC meg le se tojja a másikat. :D
danianevem
Entrenador del Barça

2015.03.15. 21:51:50

Petr írta:Nem nézem a meccset, mesélje el valaki részletesen, hogy mi történt, kérlek :). Alapvetően még nem is érdekelne, de mindenhonnan ez folyik.
Játszik a Madrid, nagyon beakarják darálni a Levantét. CR meg nagyon hajt a gólra, de eddig egy kapufa, az ollózását kivágták a gólvonalról... Sőt, a második gólt is elvették tőle, mert Bale lábán megpattant a labda.
Petr
Entrenador del Barça

2015.03.15. 21:47:42

Nem nézem a meccset, mesélje el valaki részletesen, hogy mi történt, kérlek :). Alapvetően még nem is érdekelne, de mindenhonnan ez folyik.
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.03.15. 21:30:26

Ronaldo hihetetlen :lol: Ilyen hisztis, s.ggfej focista tényleg nem volt még egy se. =D> Bale góljánál amit művelt...
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.03.15. 21:30:02

Hát CR most még mélyebbre süllyedt nálam. Ollózik, kifejelik, hisztizik, integet (ezt még meg is értem), majd 3 mp múlva Bale gólt lő, és ugyanazt csinálja... :mrgreen: =D> Igazi csapatjátékos. Mint a BL döntőn is. És próbálják magyarázni, hogy sokszor ezért meg azért nem örül a csapattársak góljainak. Na akkor ez mi volt? :^o
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.15. 20:38:26

Chino írta:
MessiNeymarSuarez írta: Amúgy szerintem Navas fog most védeni, mert volt csapata ellen fognak játszani, meg ahogy a madridos honlapokon mondták: Meg akarják Casillast óvni a saját szurkolóik füttykoncertjétől.
Ez amúgy nem igazán jogos szerintem. A Schalke ellen lehet hogy benne volt két gólban, de a védelem legalább háromban. Amellett fogott nagyokat, a meccs végén is ha nem fogja azt a két lövést, most koncentrálhatnának csak a bajnokságra.
Az utóbbi meccseik sem azon mentek el, hogy Casillas rosszul védett volna. Inkább a támadósorukat lehetne szidni. A Villarreal és a Bilbao ellen (főleg idegenben) lehet kapni egy-egy gólt, de hogy a csatárok csak egy büntetőig jussanak az már meredek.

Vasárnap meg nem nagyon kéne LE-nek semmit húzni. Van most egy jó kezdő, ami működik, maradjon is így. Kár, hogy kiesett Busi, két poszt is megsínyli. Az a Piqué-Masch páros kifogástalanul működött végig. Az MSN szívja fel magát, remélem Neymar is elkapja a fonalat.

A Realt sem értem. Leigazolják Danilot egy olyan posztra, ahol van egy stabil kezdőjük, most meg Marcelo mögé/mellé el akarják hozni Alaba-t.
És mondja még valaki azt, hogy nem Perez dönt az igazolásokról.
Tudod ez olyan, mint amikor a PSG elleni meccsen pár Chelsea szurkoló Courtoist szídta hogy az utolsó percekben amikor szögletből hatalmasat védett egy kézzel, hogy akkor miért nem fogta meg a labdát ahelyett h kiüti szögletre :mrgreen: :mrgreen:

Amúgy szerintem ma gálázni fog a Real, és elhiszik hogy visszajöttek a helyes útra...
Ez jó is lehet számunkra, meg rossz is...
Rossz, mert lehet hogy tényleg formába lendülnek nem is akárhogy, illetve jó is, mert ha esetleg győznénk a Clasicon akkor mégnagyobb lenne a csalódottság a részükről.
Chino
Llegenda del Barça

2015.03.15. 20:26:07

MessiNeymarSuarez írta: Amúgy szerintem Navas fog most védeni, mert volt csapata ellen fognak játszani, meg ahogy a madridos honlapokon mondták: Meg akarják Casillast óvni a saját szurkolóik füttykoncertjétől.
Ez amúgy nem igazán jogos szerintem. A Schalke ellen lehet hogy benne volt két gólban, de a védelem legalább háromban. Amellett fogott nagyokat, a meccs végén is ha nem fogja azt a két lövést, most koncentrálhatnának csak a bajnokságra.
Az utóbbi meccseik sem azon mentek el, hogy Casillas rosszul védett volna. Inkább a támadósorukat lehetne szidni. A Villarreal és a Bilbao ellen (főleg idegenben) lehet kapni egy-egy gólt, de hogy a csatárok csak egy büntetőig jussanak az már meredek.

Vasárnap meg nem nagyon kéne LE-nek semmit húzni. Van most egy jó kezdő, ami működik, maradjon is így. Kár, hogy kiesett Busi, két poszt is megsínyli. Az a Piqué-Masch páros kifogástalanul működött végig. Az MSN szívja fel magát, remélem Neymar is elkapja a fonalat.

A Realt sem értem. Leigazolják Danilot egy olyan posztra, ahol van egy stabil kezdőjük, most meg Marcelo mögé/mellé el akarják hozni Alaba-t.
És mondja még valaki azt, hogy nem Perez dönt az igazolásokról.
Forca Barca!!!!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.15. 20:12:58

roby122 írta:
MessiNeymarSuarez írta:Amúgy lehet Bartra se lenne olyan rossz.Én beraknám City ellen és ha ott is jól teljesít mint a PSG ellen, akkor egyértelmű kezdő lehetne.
City ellen én is nyomatnám. Xavi is játszhatna nyugodtan.

Hétvégére kell egy harcos Rakitic.
MessiNeymarSuarez írta:márcsak azért is hogy Roni visszaelőzze Messit
Egyébként szerintem is. A Madridisták is előre félnek a mai meccstől , hogy Cr mindenképp arra fog menni , hogy előzze Messit a góllövőlistán , megint hisztizni fog ha valami nem jön neki össze , meg csapkod. De hát ez csak jó nekünk. :D

Casillast meg pihentessék csak , kelleni fog ő a Klasszikusra. :D Egyébként meg így lesz.... egy kapust , mint Navast , nem is értem. Hétvégén még remélem nem kapnak észbe , hogy van nekik egy Keylor N.
Szép lenne, Navas potyázna ma és rögtön mindenki visszakövetelné Casillast :mrgreen:
Amúgy a mai meccsen már kezdő Ramos és Modric is. Viszont Iscoval úgy tűnik nem számol elsősorban a Clasicon mert őt is kezdőbe küldte Ancsa 4 sárgával.

Amúgy Roni szerintem ma bepakol egy mesterhármast, aztán örülhet hogy 1 góllal meglépett attól, aki előtt novemberben kb 15 gólra volt... :mrgreen:
roby122
Entrenador del Barça

2015.03.15. 20:00:37

MessiNeymarSuarez írta:Amúgy lehet Bartra se lenne olyan rossz.Én beraknám City ellen és ha ott is jól teljesít mint a PSG ellen, akkor egyértelmű kezdő lehetne.
City ellen én is nyomatnám. Xavi is játszhatna nyugodtan.

Hétvégére kell egy harcos Rakitic.
MessiNeymarSuarez írta:márcsak azért is hogy Roni visszaelőzze Messit
Egyébként szerintem is. A Madridisták is előre félnek a mai meccstől , hogy Cr mindenképp arra fog menni , hogy előzze Messit a góllövőlistán , megint hisztizni fog ha valami nem jön neki össze , meg csapkod. De hát ez csak jó nekünk. :D

Casillast meg pihentessék csak , kelleni fog ő a Klasszikusra. :D Egyébként meg így lesz.... egy kapust , mint Navast , nem is értem. Hétvégén még remélem nem kapnak észbe , hogy van nekik egy Keylor N.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.15. 19:20:28

roby122 írta:
Samper írta:Jó volna, ha a Real ellen LE bekészítene valami váratlant is.
Pont azzal fog újat húzni , hogy nem lesz váratlan. Mindenki az eredeti pozíciójában fogja tolni.
Az őszi meccset nagyon eltaktikázta , nem kellett volna se Matyi se Xavi , vagy inkább úgy mondanám , hogy Rakitic és Alba létfontosságú lett volna. De az MSN is elég gyenge volt még akkor.
Középpályánk is lassú volt és körülményes , ezért is ment akkora teher a védelemre. Most azért Rakiticcel és Mascheranoval ez más lesz. Mondjuk kiváncsi leszek mennyiben fog változni így a védelem. Nyilván Matyit fogja betenni Piqué mellé.
Én annyira most nem félek ettől a Klasszikustól , de nem félreérteni , nem is bízom el magam , csak szerintem jók az esélyeink , a Realnak van mitől tartania.

Mai Real-Levante meccsre meg kíváncsi leszek este , hogy még egy ilyen másodosztályú csapat ellen is totyognak , vagy észbe kapnak és rúgnak egy 5-öst.
Hát igen, Matyi nem volt jó ötlet, még ő maga is meglepődött amikor megtudta hogy ott kell játszani.Amúgy lehet Bartra se lenne olyan rossz.Én beraknám City ellen és ha ott is jól teljesít mint a PSG ellen, akkor egyértelmű kezdő lehetne.
Viszont a hangsúly a csapatvédekezésen van, ha például olyan szépen visszajön a csapat védekezni kritikus helyzeteknél mint pl Atletico ellen, akkor sokkal könyebb dolguk lesz a védőinknek. Meg lehetőleg ne legyen a meccs 60%-áan félpályáig feltolva a védelem mert nem biztos hogy jóötlet futóversenyt kezdeményezni Baleékkel szemben egy Piqué-Matyi párossal.

Én arra tippelek hogy kitömik őket,kapnak egy ötöst, márcsak azért is hogy Roni visszaelőzze Messit :D
Amúgy szerintem Navas fog most védeni, mert volt csapata ellen fognak játszani, meg ahogy a madridos honlapokon mondták: Meg akarják Casillast óvni a saját szurkolóik füttykoncertjétől.
roby122
Entrenador del Barça

2015.03.15. 19:12:25

Pont azzal fog újat húzni , hogy nem lesz váratlan. Mindenki az eredeti pozíciójában fogja tolni.
Az őszi meccset nagyon eltaktikázta , nem kellett volna se Matyi se Xavi , vagy inkább úgy mondanám , hogy Rakitic és Alba létfontosságú lett volna. De az MSN is elég gyenge volt még akkor.
Középpályánk is lassú volt és körülményes , ezért is ment akkora teher a védelemre. Most azért Rakiticcel és Mascheranoval ez más lesz. Mondjuk kiváncsi leszek mennyiben fog változni így a védelem. Nyilván Matyit fogja betenni Piqué mellé.
Én annyira most nem félek ettől a Klasszikustól , de nem félreérteni , nem is bízom el magam , csak szerintem jók az esélyeink , a Realnak van mitől tartania.

Mai Real-Levante meccsre meg kíváncsi leszek este , hogy még egy ilyen másodosztályú csapat ellen is totyognak , vagy észbe kapnak és rúgnak egy 5-öst.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.15. 18:56:32

0-2-8-as felállás, 8 csatárral :mrgreen:
kp-n : Iniesta, Rakitic
és előttük a Neymar-Munir-Sandro-Suarez-Pedro-Messi és persze melléjük még Piqué és Bartra hogy legyen valaki aki fejeljen is a Real ellen :lol:

Garantált a meglepetés =D>

Mondjuk az se lenne gyenge ha Enrique retrozna és 2-3-5-ös felállást tolnának 8)
Leon
Director del Fútbol

2015.03.15. 18:22:02

Pedro,Sergi Roberto,Duglas a kezdő 11ben! :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Petr
Entrenador del Barça

2015.03.15. 18:01:37

Legutóbb a Real ellen részemről elég volt az a váratlan, a "szokásost" szeretném látni pörgősen és győzelemmel zárva.
Samper
Director del Fútbol

2015.03.15. 17:59:37

Jó volna, ha a Real ellen LE bekészítene valami váratlant is.
ZolTano
Jugador d'estrella

2015.03.15. 17:55:45

Petr írta:
ZolTano írta:magyarul leírod azt amit én, köszönöm a kioktatást, hidd el nem esek át a ló túloldalára, de az egyszerű igazság az, amit leírta. 5 év múlva keresd vissza a hozzászólást. CR7 egy kiváló focista, napjaink egyik legjobbja, de semmi több. Ez nem nagy kép, ez van, hidd el én is szívtam a fogam amikor olyan időszak volt, hogy pl egy Zidane játszott a habfehéreknél.
1.: Nem oktattalak ki.
2.: Nem írtam le azt, amit te, én CR-t világklasszis játékosnak tartom, akit olyan magasságokban fognak emlegetni 20 év múlva is, mint Zidane-t, Ronaldót, Platinit vagy bármelyik másik nagynevű játékost. Az, hogy szerintem Messi a legjobb teljesen evidens, lévén Barca-szurkoló vagyok. De azzal, hogy leírod azt, hogy CR 5 év múlva átlag lesz pont ott vagy, mint a sötét oldal néhány elvakult véleményalkotója Messi esetében, ahol szintén nem az a baj, hogy szerintük CR a legjobb.
3.: Értettem én kábé, hogy mit szeretnél mondani, ezzel kezdtem a kommentemet, csupán próbáltam egyértelműsíteni.
A meddő vitát el sem kezdem, nem lenne értelme, csupán gondoltam egyértelműsítem magam.
OK, nem is veled akarok vitatkozni ezen, mert sztem hasonló véleményen vagyunk, de továbbra is fennt tartom azt, h 5 év múlva CR7 nem lesz Zidane-nal egy lapon említve, sem a többi világklasszissal, világklasszis B lesz. Akkor is ezt mondanám, ha nálunk játszana.
Petr
Entrenador del Barça

2015.03.15. 17:42:33

ZolTano írta:magyarul leírod azt amit én, köszönöm a kioktatást, hidd el nem esek át a ló túloldalára, de az egyszerű igazság az, amit leírta. 5 év múlva keresd vissza a hozzászólást. CR7 egy kiváló focista, napjaink egyik legjobbja, de semmi több. Ez nem nagy kép, ez van, hidd el én is szívtam a fogam amikor olyan időszak volt, hogy pl egy Zidane játszott a habfehéreknél.
1.: Nem oktattalak ki.
2.: Nem írtam le azt, amit te, én CR-t világklasszis játékosnak tartom, akit olyan magasságokban fognak emlegetni 20 év múlva is, mint Zidane-t, Ronaldót, Platinit vagy bármelyik másik nagynevű játékost. Az, hogy szerintem Messi a legjobb teljesen evidens, lévén Barca-szurkoló vagyok. De azzal, hogy leírod azt, hogy CR 5 év múlva átlag lesz pont ott vagy, mint a sötét oldal néhány elvakult véleményalkotója Messi esetében, ahol szintén nem az a baj, hogy szerintük CR a legjobb.
3.: Értettem én kábé, hogy mit szeretnél mondani, ezzel kezdtem a kommentemet, csupán próbáltam egyértelműsíteni.
A meddő vitát el sem kezdem, nem lenne értelme, csupán gondoltam egyértelműsítem magam.
ZolTano
Jugador d'estrella

2015.03.15. 17:14:43

Petr írta:
ZolTano írta:amúgy most még nem de kb 5 év múlva CR csak átlagos focista lesz, egy a sok közül, míg Messi a valaha volt legnagyobb. :)
Értem én, hogy mit mondasz, de a másik végletet sem kell megtalálni, így nem leszel különb a sötét oldal egyes tagjainál azon kívül, hogy a Barcának szurkolsz.
Egyik jobb, mint a másik - szvsz Messi az Isten a foci világtörténelmében -, örüljünk, hogy látjuk őket játszani. Felesleges őket összehasonlítani, úgysem lehet ténylegesen.
magyarul leírod azt amit én, köszönöm a kioktatást, hidd el nem esek át a ló túloldalára, de az egyszerű igazság az, amit leírta. 5 év múlva keresd vissza a hozzászólást. CR7 egy kiváló focista, napjaink egyik legjobbja, de semmi több. Ez nem nagy kép, ez van, hidd el én is szívtam a fogam amikor olyan időszak volt, hogy pl egy Zidane játszott a habfehéreknél.
Petr
Entrenador del Barça

2015.03.15. 17:05:46

ZolTano írta:amúgy most még nem de kb 5 év múlva CR csak átlagos focista lesz, egy a sok közül, míg Messi a valaha volt legnagyobb. :)
Értem én, hogy mit mondasz, de a másik végletet sem kell megtalálni, így nem leszel különb a sötét oldal egyes tagjainál azon kívül, hogy a Barcának szurkolsz.
Egyik jobb, mint a másik - szvsz Messi az Isten a foci világtörténelmében -, örüljünk, hogy látjuk őket játszani. Felesleges őket összehasonlítani, úgysem lehet ténylegesen.
ZolTano
Jugador d'estrella

2015.03.15. 16:43:08

defender3 írta:
Leon írta:Tudom nem idézgetünk az éjszakából de ezt muszáj mert évtized hozzászólása gyanús az eset: :mrgreen:

" Messi-t már látott a futball világ, rengeteg Messit láttunk már, CR-t viszont még nem."
Nem tudom mit szívott vagy fogyasztott de nagyon jó anyagnak tűnik. Én is kipróbálnám egyszer :lol:

Eközbe Madridban
http://www.sport-english.com/en/news/li ... te-4019228
Ha hozza a Schalke elleni formáját akkor várjuk szerettel :D
Messi nem tud focizni, CR7 meg tud. ilyen egyszerű.........(irónia)
amúgy most még nem de kb 5 év múlva CR csak átlagos focista lesz, egy a sok közül, míg Messi a valaha volt legnagyobb. :)
defender3
Entrenador del Barça

2015.03.15. 15:54:39

Leon írta:Tudom nem idézgetünk az éjszakából de ezt muszáj mert évtized hozzászólása gyanús az eset: :mrgreen:

" Messi-t már látott a futball világ, rengeteg Messit láttunk már, CR-t viszont még nem."
Nem tudom mit szívott vagy fogyasztott de nagyon jó anyagnak tűnik. Én is kipróbálnám egyszer :lol:

Eközbe Madridban
http://www.sport-english.com/en/news/li ... te-4019228
Ha hozza a Schalke elleni formáját akkor várjuk szerettel :D
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2015.03.15. 15:40:08

:lol: Azért azt is becsülni kell, ha valaki porig alázza saját magát, úgyhogy csak hajrá, még sok ilyet :)
Rivaldo-A Legnagyobb.
Válasz küldése