Érdemes megfigyelni,hogy az MSN hogyan örül egymás góljainak,a BBC meg le se tojja a másikat.

Játszik a Madrid, nagyon beakarják darálni a Levantét. CR meg nagyon hajt a gólra, de eddig egy kapufa, az ollózását kivágták a gólvonalról... Sőt, a második gólt is elvették tőle, mert Bale lábán megpattant a labda.Petr írta:Nem nézem a meccset, mesélje el valaki részletesen, hogy mi történt, kérlek. Alapvetően még nem is érdekelne, de mindenhonnan ez folyik.
Tudod ez olyan, mint amikor a PSG elleni meccsen pár Chelsea szurkoló Courtoist szídta hogy az utolsó percekben amikor szögletből hatalmasat védett egy kézzel, hogy akkor miért nem fogta meg a labdát ahelyett h kiüti szögletreChino írta:Ez amúgy nem igazán jogos szerintem. A Schalke ellen lehet hogy benne volt két gólban, de a védelem legalább háromban. Amellett fogott nagyokat, a meccs végén is ha nem fogja azt a két lövést, most koncentrálhatnának csak a bajnokságra.MessiNeymarSuarez írta: Amúgy szerintem Navas fog most védeni, mert volt csapata ellen fognak játszani, meg ahogy a madridos honlapokon mondták: Meg akarják Casillast óvni a saját szurkolóik füttykoncertjétől.
Az utóbbi meccseik sem azon mentek el, hogy Casillas rosszul védett volna. Inkább a támadósorukat lehetne szidni. A Villarreal és a Bilbao ellen (főleg idegenben) lehet kapni egy-egy gólt, de hogy a csatárok csak egy büntetőig jussanak az már meredek.
Vasárnap meg nem nagyon kéne LE-nek semmit húzni. Van most egy jó kezdő, ami működik, maradjon is így. Kár, hogy kiesett Busi, két poszt is megsínyli. Az a Piqué-Masch páros kifogástalanul működött végig. Az MSN szívja fel magát, remélem Neymar is elkapja a fonalat.
A Realt sem értem. Leigazolják Danilot egy olyan posztra, ahol van egy stabil kezdőjük, most meg Marcelo mögé/mellé el akarják hozni Alaba-t.
És mondja még valaki azt, hogy nem Perez dönt az igazolásokról.
Ez amúgy nem igazán jogos szerintem. A Schalke ellen lehet hogy benne volt két gólban, de a védelem legalább háromban. Amellett fogott nagyokat, a meccs végén is ha nem fogja azt a két lövést, most koncentrálhatnának csak a bajnokságra.MessiNeymarSuarez írta: Amúgy szerintem Navas fog most védeni, mert volt csapata ellen fognak játszani, meg ahogy a madridos honlapokon mondták: Meg akarják Casillast óvni a saját szurkolóik füttykoncertjétől.
Szép lenne, Navas potyázna ma és rögtön mindenki visszakövetelné Casillastroby122 írta:City ellen én is nyomatnám. Xavi is játszhatna nyugodtan.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy lehet Bartra se lenne olyan rossz.Én beraknám City ellen és ha ott is jól teljesít mint a PSG ellen, akkor egyértelmű kezdő lehetne.
Hétvégére kell egy harcos Rakitic.Egyébként szerintem is. A Madridisták is előre félnek a mai meccstől , hogy Cr mindenképp arra fog menni , hogy előzze Messit a góllövőlistán , megint hisztizni fog ha valami nem jön neki össze , meg csapkod. De hát ez csak jó nekünk.MessiNeymarSuarez írta:márcsak azért is hogy Roni visszaelőzze Messit![]()
Casillast meg pihentessék csak , kelleni fog ő a Klasszikusra.Egyébként meg így lesz.... egy kapust , mint Navast , nem is értem. Hétvégén még remélem nem kapnak észbe , hogy van nekik egy Keylor N.
City ellen én is nyomatnám. Xavi is játszhatna nyugodtan.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy lehet Bartra se lenne olyan rossz.Én beraknám City ellen és ha ott is jól teljesít mint a PSG ellen, akkor egyértelmű kezdő lehetne.
Egyébként szerintem is. A Madridisták is előre félnek a mai meccstől , hogy Cr mindenképp arra fog menni , hogy előzze Messit a góllövőlistán , megint hisztizni fog ha valami nem jön neki össze , meg csapkod. De hát ez csak jó nekünk.MessiNeymarSuarez írta:márcsak azért is hogy Roni visszaelőzze Messit
Hát igen, Matyi nem volt jó ötlet, még ő maga is meglepődött amikor megtudta hogy ott kell játszani.Amúgy lehet Bartra se lenne olyan rossz.Én beraknám City ellen és ha ott is jól teljesít mint a PSG ellen, akkor egyértelmű kezdő lehetne.roby122 írta:Pont azzal fog újat húzni , hogy nem lesz váratlan. Mindenki az eredeti pozíciójában fogja tolni.Samper írta:Jó volna, ha a Real ellen LE bekészítene valami váratlant is.
Az őszi meccset nagyon eltaktikázta , nem kellett volna se Matyi se Xavi , vagy inkább úgy mondanám , hogy Rakitic és Alba létfontosságú lett volna. De az MSN is elég gyenge volt még akkor.
Középpályánk is lassú volt és körülményes , ezért is ment akkora teher a védelemre. Most azért Rakiticcel és Mascheranoval ez más lesz. Mondjuk kiváncsi leszek mennyiben fog változni így a védelem. Nyilván Matyit fogja betenni Piqué mellé.
Én annyira most nem félek ettől a Klasszikustól , de nem félreérteni , nem is bízom el magam , csak szerintem jók az esélyeink , a Realnak van mitől tartania.
Mai Real-Levante meccsre meg kíváncsi leszek este , hogy még egy ilyen másodosztályú csapat ellen is totyognak , vagy észbe kapnak és rúgnak egy 5-öst.
Pont azzal fog újat húzni , hogy nem lesz váratlan. Mindenki az eredeti pozíciójában fogja tolni.Samper írta:Jó volna, ha a Real ellen LE bekészítene valami váratlant is.
0-2-8-as felállás, 8 csatárralSamper írta:Jó volna, ha a Real ellen LE bekészítene valami váratlant is.
Pedro,Sergi Roberto,Duglas a kezdő 11ben!Samper írta:Jó volna, ha a Real ellen LE bekészítene valami váratlant is.
Legutóbb a Real ellen részemről elég volt az a váratlan, a "szokásost" szeretném látni pörgősen és győzelemmel zárva.Samper írta:Jó volna, ha a Real ellen LE bekészítene valami váratlant is.
OK, nem is veled akarok vitatkozni ezen, mert sztem hasonló véleményen vagyunk, de továbbra is fennt tartom azt, h 5 év múlva CR7 nem lesz Zidane-nal egy lapon említve, sem a többi világklasszissal, világklasszis B lesz. Akkor is ezt mondanám, ha nálunk játszana.Petr írta:1.: Nem oktattalak ki.ZolTano írta:magyarul leírod azt amit én, köszönöm a kioktatást, hidd el nem esek át a ló túloldalára, de az egyszerű igazság az, amit leírta. 5 év múlva keresd vissza a hozzászólást. CR7 egy kiváló focista, napjaink egyik legjobbja, de semmi több. Ez nem nagy kép, ez van, hidd el én is szívtam a fogam amikor olyan időszak volt, hogy pl egy Zidane játszott a habfehéreknél.
2.: Nem írtam le azt, amit te, én CR-t világklasszis játékosnak tartom, akit olyan magasságokban fognak emlegetni 20 év múlva is, mint Zidane-t, Ronaldót, Platinit vagy bármelyik másik nagynevű játékost. Az, hogy szerintem Messi a legjobb teljesen evidens, lévén Barca-szurkoló vagyok. De azzal, hogy leírod azt, hogy CR 5 év múlva átlag lesz pont ott vagy, mint a sötét oldal néhány elvakult véleményalkotója Messi esetében, ahol szintén nem az a baj, hogy szerintük CR a legjobb.
3.: Értettem én kábé, hogy mit szeretnél mondani, ezzel kezdtem a kommentemet, csupán próbáltam egyértelműsíteni.
A meddő vitát el sem kezdem, nem lenne értelme, csupán gondoltam egyértelműsítem magam.
1.: Nem oktattalak ki.ZolTano írta:magyarul leírod azt amit én, köszönöm a kioktatást, hidd el nem esek át a ló túloldalára, de az egyszerű igazság az, amit leírta. 5 év múlva keresd vissza a hozzászólást. CR7 egy kiváló focista, napjaink egyik legjobbja, de semmi több. Ez nem nagy kép, ez van, hidd el én is szívtam a fogam amikor olyan időszak volt, hogy pl egy Zidane játszott a habfehéreknél.
magyarul leírod azt amit én, köszönöm a kioktatást, hidd el nem esek át a ló túloldalára, de az egyszerű igazság az, amit leírta. 5 év múlva keresd vissza a hozzászólást. CR7 egy kiváló focista, napjaink egyik legjobbja, de semmi több. Ez nem nagy kép, ez van, hidd el én is szívtam a fogam amikor olyan időszak volt, hogy pl egy Zidane játszott a habfehéreknél.Petr írta:Értem én, hogy mit mondasz, de a másik végletet sem kell megtalálni, így nem leszel különb a sötét oldal egyes tagjainál azon kívül, hogy a Barcának szurkolsz.ZolTano írta:amúgy most még nem de kb 5 év múlva CR csak átlagos focista lesz, egy a sok közül, míg Messi a valaha volt legnagyobb.
Egyik jobb, mint a másik - szvsz Messi az Isten a foci világtörténelmében -, örüljünk, hogy látjuk őket játszani. Felesleges őket összehasonlítani, úgysem lehet ténylegesen.
Értem én, hogy mit mondasz, de a másik végletet sem kell megtalálni, így nem leszel különb a sötét oldal egyes tagjainál azon kívül, hogy a Barcának szurkolsz.ZolTano írta:amúgy most még nem de kb 5 év múlva CR csak átlagos focista lesz, egy a sok közül, míg Messi a valaha volt legnagyobb.
Messi nem tud focizni, CR7 meg tud. ilyen egyszerű.........(irónia)defender3 írta:Nem tudom mit szívott vagy fogyasztott de nagyon jó anyagnak tűnik. Én is kipróbálnám egyszerLeon írta:Tudom nem idézgetünk az éjszakából de ezt muszáj mert évtized hozzászólása gyanús az eset:![]()
" Messi-t már látott a futball világ, rengeteg Messit láttunk már, CR-t viszont még nem."![]()
Eközbe Madridban
http://www.sport-english.com/en/news/li ... te-4019228
Ha hozza a Schalke elleni formáját akkor várjuk szerettel
Nem tudom mit szívott vagy fogyasztott de nagyon jó anyagnak tűnik. Én is kipróbálnám egyszerLeon írta:Tudom nem idézgetünk az éjszakából de ezt muszáj mert évtized hozzászólása gyanús az eset:![]()
" Messi-t már látott a futball világ, rengeteg Messit láttunk már, CR-t viszont még nem."
Leon írta:Tudom nem idézgetünk az éjszakából de ezt muszáj mert évtized hozzászólása gyanús az eset:![]()
" Messi-t már látott a futball világ, rengeteg Messit láttunk már, CR-t viszont még nem."
Azért én emlékszem még azokra az időkre, amikor a "mi fiunkat", Husztit csak Mr Penaltynak hívták a Bundesligában, mivel mindet belőtte.Stalkyard írta:Ne nevessétek már ki szegény srácot. Hiszen ilyen profi tizenegyeslövő tényleg nem sok szaladgált eddig a pályákon.
És akkor most még szarkasztikus sem voltam.
Viszont az őszi Klasszikus előtt is jónak tűnt a védelmünk, azt hiszem gólt sem kaptunk még, aztán a Real ellen meg katasztrófa volt.MQuCsabi írta:Mostanában kifejezetten jól muzsikál a védelmünk, csak "divat" a védelmünket felhozni, mikor fogást kell találni. A helyzet az, hogy most megy a szekér, persze vannak hibák, de, ha odafigyelnek a srácok, nem lehet baj.