Jó, hagyjuk. Ilyen miatt összeveszni vagy idegeskedni balgaság. Ha te felhúztad magad, akkor elnézést, nyilván nem ez volt a célom. Te idéztél meg engem azzal, az egy sorral, fellengzős pökhendi stílusban. Én ezt így észleletem, neked meg val. túloldalt nem ez volt a célod, úgyhogy maradjunk is ennyiben, hogy fátylat rá. Én megbántatni soha senkit nem szeretnék.
Megy állandóan a gúnyos megjegyzés, azokra reagálni fogok a jövőben is, mert sem ő sem más nem céltábla. Lehet jót is meg rosszat is írni valakiről, de gúnyolódni?
PSG és más meg olyan példák, hogy rendben csak nekünk nincsenek meg hozzá a kellő emberek. Etalonról beszélni? Remekül működik a csapat, mi a francot kellene rajta megbuherálni, főleg hogy a csapat 2/3-a ugyanazt játssza, gyakorolja, tanulja x éve.
mess2009 írta:ha illetéktelenül lépek be a vitába, elnézést!
ismert a Busi felfogásom. a vitának két momentuma érdekel:
1./ Busi illik a játékrendszerünkbe.... ez ok. de mi van a változással? nagyjából látunk olyasmit, hogy direktebb játék, hogy kontrajáték, hogy keményebb középpályás védekezés... na ebbe hogyan is illik Busi? ha így nézzük miért is kimozdíthatatlan ?
2./ Masc gyengébb lenne a helyén?! meg hogy lassú a felfogása?! ez önmagában sem igaz, de: vedd észre, hogy az argentín itt csak beugróként, alkalmilag látható!! ha pedig össze akarod vetni vedd alapul mondjuk a VB. szereplését....
még ráadásként: Verratti? ahogy közhelyesen mondják: egy klasszissal jobb (lenne) itt is és jobb bárhol a világon...
1; Védekezés komplex dolog. Csapatvédekezésben vagyunk erősek, mert alapvetően kevés a fizikailag kiemelkedő emberke, ezen próbálunk javítani, de nem lesz nálunk 10 vasember. Busquets meg pont hogy ennek a csapatvédekezésnek az egyik fő eleme a passzsávok olvasásával.
2; Nem azt írtam lassú, hanem lassabb. Argentin válogatott megint más tészta, ők egy 4-4-2 szerű játékot játszanak, ahol Mascherano mellett Gago is volt és Maschenak nem az volt a feladata, hogy összekösse a csapatrészeket, hanem hogy ütközzön. Busquetsnek támadásban folyamat be kell segítenie, hogy kialakítsa a háromszögeket és passzlehetőséget biztosítson, védekezésben meg támadástól függően kell helyezkedjen fellépve a középpálya közepe felé, vagy vissza a védelem közepe felé, illetve oldalra kiszorítani.