Részben egyet értünk, részben nem. Azt én is elismerem, hogy ha a ferrari verne bő 1,5 mp. az őt követő bolyra, akkor melegség öntené el a szívem, bár én inkább a nagy csaták híve vagyok, dőljön el az utolsó versenyen, az utolsó kanyarban. p.: 2008 Massa-Lewis csata.
Szerintem a pénzügyi háttér, nehéz innen bele látni, ebbe az óriási üzletbe, de szerintem már nem éri meg annyira a szereplés, vagy van egy "sztár" pilóta aki hozza a zsetont, vagy a szurkolók küldenek pénzt, hogy kiálljon a csapat. Én roppant mód kedveltem a kis csapatok harcát is, viszont a jelenlegi rendszer teljesen ellehetetleníteni az ő jelenlétét. Hol van már a Minardi, Jordan ahol bemutatkoztak a tehetségek. Jönnek mennek ma már a pilóták, csak a pénzt hozzák és ok. Maldonadonak ha nem lenne annyi szponzora hazájából, hol lenne ő már a forma1-ben? De már a középmezőny is a csőd szélén áll. Ma a RB is bedobta, hogy kivonulnak ha ez így megy.. Nem azt mondom hogy [auto_cenzúra] az egész, hanem íztelen, nincs benne fűszer. Persze kellett változtatni, hogy legyen előzés és izgalom, de amikor pályákon egy körben volt 5-6 előzés egy egyenesben, abban se láttam sok "izgalmat", szerintem ezekkel a változásokkal pl átestek a ló túloldalára, kellett a változás, de túl sok lett.
Lehet sőt biztos minden korszaknak megvannak a sikerpárosai, vagy vesszőfutásai, de ez a csúcskategória, az autóversenyzés legnevesebb kategóriája. Nekem az csalódás volt, hogy ezeket a v6 turbókat bevezették. Undorító és mi hangja van.. keressetek rá egy 2001-es ferrari vagy mclaren hangjára. Ennek a kategóriának a sebességről és teljesítményről kellett volna szólni, és szólni mindig is. Semmi gombnyomás meg hátsó szárnyról, meg spóroljunk ezzel, azzal. 20 éve is tudtak vezetni és előzni azok a pilóták akik megkapták az ülést és éltek a lehetőséggel. Elveszett az igazi szenvedélye ennek a kategóriának. Nem hiába a megcsappant néző szám, amiről folyton folyvást beszélnek.
Egy kis "kedvcsináló" is legyen, láttátok Kimi óriási lelkesedését a Nagy Futam kapcsán?

Óriási egy figura ez az ember..
https://www.youtube.com/watch?v=4xRFSJOxKdE" target="_blank