palesz77 írta:
Busi helyett, és valahogy úgy, hogy:
------------védelem--------------
-------Verratti---Rakitic--------
-------------Rafinha-------------
Mindjárt kapsz a szádra a Busi-védelmi rendszer két alakjától...if uknow,what I mean
Amúgy jah, én is így képzelném el, itt meglenne a kellő kreativitás, de a védekezés is rendbe lenne, ebben látom a jövőt, oda-vissza 3 jó kp...pár évig ez lesz a trend, ez fog sikerre vezetni.
Real is mikor ment jól? Amikor a Kroos-Modric volt ott,ahova írtad a Verratti-Rakitic kettőst. Pedig Kroos-Modric se nem tipikus vkp, se nem tkp, kettő között,mindkettőhöz értenek, ezáltal brutális egyensúlyt adva a kp-ra. Az,hogy előttük 3.nak Isco játszik vagy James az nagyjából mindegy, oda is kell alázat, plusz munka, ezt megadták...azóta szétesett,de itt lehet a kulcsa a dolognak.
Tavalyi real is Modric-Alonso-DM. Alonso se az a tipikus vkp, de egyensúlyt adott DM azzal,hogy ő meg inkább támadó. De rengeteget zárt vissza-> Bale azt csinált amit akart a jobboldalon,védekezni nem kellett...idénre ez is borult.
Nah de a lényeg, hogy Busi nem lesz kirakva a csapatból, túl mélyen van benyaldosva, majd ha esetleg egy teljes vezérkari váltás lesz, edzőstül mindenestül (nem lesz ilyen), akkor megvalósulhatna ez.
De addig nem, úgyhogy Busit fixen kell kezelni ott valahol,mindegy hol,de a pályára teszik, másik két kp szerepe-személye a kérdéses. Most,hogy ez hogy tevődik össze, az mindegy, de egy Rafinha/Rakitic már eleve jó alap, és akkor az érkező Verratti/Koke/Pogba adhatja a pluszt, játékban és variációs lehetőségben egyaránt.
Kicsit hosszúra sikerült, aki elolvassa annak grat, de nálam a kp a kulcsfontosságú, a stabilitás alapja,és nálam ez áll idén a legingatagabb lábakon. Úgyhogy én ezen javítanék, illetve korszerűsíteném ezt a vonalat ha lehetne.
na béke.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."