Fenéket,nem bocsájtanám meg, de azért boldog lennék.

miota igazolunk mi hypre-ra? ki volt az utolso ilyen?danianevem írta:Elképzelhető, de szerintem vele lenne a legésszerűbb kampányolnia a vezetőségnek. A (talán) mozdítható középpályások közül az övé a legnagyobb hype, meg egy győztes licitháború a Reallal szemben sem lenne rossz reklám.visca el barca írta:nem hinném h idejönne. a reáltól simán letudnak gombolni egy irreális árat (80), mi nem fogunk érte ennyit fizetni.
Nem. Mi fizetünk 31+11,5+19+8,8+3 játékos elővásárlási joga+támogatjuk a Juve akadémiáját.visca el barca írta: nem hinném h idejönne. a reáltól simán letudnak gombolni egy irreális árat (80), mi nem fogunk érte ennyit fizetni.
Elképzelhető, de szerintem vele lenne a legésszerűbb kampányolnia a vezetőségnek. A (talán) mozdítható középpályások közül az övé a legnagyobb hype, meg egy győztes licitháború a Reallal szemben sem lenne rossz reklám.visca el barca írta:nem hinném h idejönne. a reáltól simán letudnak gombolni egy irreális árat (80), mi nem fogunk érte ennyit fizetni.
nem hinném h idejönne. a reáltól simán letudnak gombolni egy irreális árat (80), mi nem fogunk érte ennyit fizetni.danianevem írta:Pogbát ma két helyre is "eladták". Gallardo szerint már biztos a Realba szerződése, a mundo szerint pedig a Juve elnöke az olasz szövetségnek említette meg, hogy a Barcában folytatja a francia. Amúgy hol lehet sportújságírói papírt szerezni? Bármit, bárkiről és bármikor leírhatnak következmények nélkül...
Én is nagyon kedvelem, de jelenleg nálunk nem tudom hol lenne a helye. Talán Rakitic pozíciójában, Busi posztjánál pedig az a potenciálja veszne el, ami sokak fölé emelei. Mellesleg Iniesta-t kellene valahogy pótolni.Rivaldo11 írta: Nem is olyan rég még kételkedtem, de amióta ráfókuszáltam, azt kell mondanom, igazad lehet vele kapcsolatban. A srácban kegyetlen potenciál van, az elkövetklező évek egyik legjobb középpályása lehet. Labdakihozatalban, passzjátékban elsőrangú.
Nagy fogás lenne.
Chino írta: Pogba támadó kp-ként is képes játszani, nem is akárhogy.
Nem is olyan rég még kételkedtem, de amióta ráfókuszáltam, azt kell mondanom, igazad lehet vele kapcsolatban. A srácban kegyetlen potenciál van, az elkövetklező évek egyik legjobb középpályása lehet. Labdakihozatalban, passzjátékban elsőrangú.palesz77 írta: Braida viszont eddig elég jónak tűnik nekem, még ha javarészt olaszból-olaszokat is nézeget, de ezzel a Verratti dologgal belopta magát a szívembe. Mondjuk ő szerintem mozdíthatatlan sajnos, de álomnak szép.Chelsea ellen.
Gondolom nem érzi magát elég jónak a Barcához. Legalább van önkritikája, ez ritka manapság..messideco írta:Calhanoglu ügynöke azt állítja, hogy kapcsolatba lépett vele a Barca, de az ügyfele jól érzi magát a Leverkusennél, és nem érdekli a váltás. Ez is ritka...
Az elnöknek Pogba, Braidanak Verratti, Enriquenek Koke a kedvence a középpályára. Ha ez tényleg így van, akkor a vezetőség nagy kakiban van...![]()
Az biztos, nem is kicsit. Az egyedüli bajom vele az, ami Pogbaban a legnagyobb királyság, mégpedig a távoli lövések. A kis olasz kb olyan veszélyes a kapura, mint az elmúlt években Mascherano - mondjuk természetesen nekünk pont lőtt egy gólt..S.Agüero írta:Verratti illene a játékunkba szerintem.
Régebben igen, pár éve talán. Bár gondolom a 7:0 nem igazán győzte meg Ortegát...Petr írta:Barcelona scout Urbano Ortega attended Bayern-Shakhtar yesterday to watch Shakhtar player Douglas Costa (24). [mundo deportivo]
Ő volt az, akit sokáig figyelt a MU, próbajátékon is volt, de mégsem ment oda?
Verratti vagy Koke nem rugdalóztak feleslegesen, pedig ők is 20 körül voltak első VB-n - most csak azért őket hoztam fel, mert mindkettő fiatal és hasonló poszt. Senki se mondta, hogy Balotelli szintű bajai vannak fejben, de az alapján, amit ott mutatott, nem az jött le, hogy kötélből vannak az idegei, ez pedig akár lehet bökkenő hosszútávon.Alcantara írta:Ez szerinted mentális problémára vall és agyi gyengeségre?
20 éves volt Palesz, bekerült egy VB-n egy komoly válogatottba!! Gondolkozzatok már miket írtok. Nem Balotelli, aki hetente 10 nőt visz fel magával és bulizik minden nap.
Kőkeményen rakkol, tapasztalatlan volt, első világeseménye.
Annyira nem ostoba fél Európa szakember gárdája, hogy ezt ne látnák, amiket itt vizionáltok fórumozóként.