Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Miért ne számítana? Egy erősebb ellenfél miatt a bajnokságban is kevesebbet tudnak pihenni.Mert ha őket kapják akkor mi van? Sokat számít a mi szempontunkból, hogy kit kapnak....Ha azt írtad volna, remélem mi kapjuk az oké, de hogy valakinek az legyen a "legfontosabb"mást kit kap, azt nem tudom felfogni. Monaco-Porto, mindenki számára kellemetlen ellenfél lehet, itt már könnyű ellenfél nincsen.
Ez igaz. Könnyebb az van (nagyon nehéz és a nehezek közt), nekünk is jó lenne kifogni a könnyebbet, de az nem befolyásol semmit más kit kap.csababarca írta:De van, legalábbis könnyebb.Bob_Marley írta: itt már könnyű ellenfél nincsen.

PCsabi írta:Mondtam, hogy az a harmadik gól volt a döntő.
Egyébként nem éreztem a tüzet meg az akarást, Ramsey gólja után is csak csordogált a játék, nem volt meg a "húdenekimegyünkaMonaconakmost"-effektus.
Valaki számolta a pontos Arsenal beadásokat? Szerintem négynél több nem volt.
Bónusznak meg még Bellerin is lesérült a 94. percben.
(Ja, nem csak a mostani meccs miatt, de ezzel az idegenben lőtt több gól szabállyal kezdeni kéne valamit...)
De van, legalábbis könnyebb.Bob_Marley írta: itt már könnyű ellenfél nincsen.
Mert ha őket kapják akkor mi van? Sokat számít a mi szempontunkból, hogy kit kapnak....Ha azt írtad volna, remélem mi kapjuk az oké, de hogy valakinek az legyen a "legfontosabb"mást kit kap, azt nem tudom felfogni. Monaco-Porto, mindenki számára kellemetlen ellenfél lehet, itt már könnyű ellenfél nincsen.S.Agüero írta:Ha megkapja a Real a Porto-Monaco kettős valamelyikét, főbe lövöm magam.

Én a Portot tippelem, bár a 4-0 után lehet tőlük is félnek, és úgy intézik el hogy a Monacot kapják , aztán kitudja lehet őket is verik a Bernabeuban 1-3-racsababarca írta:Nah, Monaco 8 között,akkor a Realnak meg is van az ellenfele. Erre bármit feltennék most, esetleg a Porto szólhat közbe.
Most ha továbbmegy az Atletico,akkor szerintem mi meg őket kapnánk. (feltéve,ha holnap hozzuk a kötelezőt)
Mondjuk kemény,hogy nyersz idegenben 0-2re,és kiesel.

Öröm nézni a játékukat jelenleg. Elég szimpatikus társaság, könnyedén, játszva futballoznak. Számomra ők az EL legnagyobb esélyesei.Alcantara írta:Nézi valaki a Wolfsburg meccset?
Elég jól tolják ezek a német fiúk tavasszal. Kíváncsi vagyok, végigbírják-e a szezont ilyen
pörgéssel.

Megmondanád ezt honnan sikerült kivadásznod? Két dologgal tudsz foglalkozni a RM és annak ócsárolásával, s most Mourinhoval. Nincs olyan hsz-ed amiben Ronadlot éppen nem veszed elő, vagy mást. Saját portán kell söprögetni nem máshol.MessiNeymarSuarez írta:Mourinho: "I hope Manchester City eliminate FC Barcelona."
Bunkó vagy, Bugsy!![]()
![]()
Reménykedni lehet, de ha nem szúrjuk el a visszavágót akkor egyértelmű hogy ki jut tovább.