2015.03.12. 15:58:59
Én azért nem vagyok nyugodt a szombati meccs miatt. Nagyon rosszkor jön a City elleni meccs, arra is "tartalékolni" kell, illetve 4 nappal később már jön a Real, így lehet, hogy túlságosan is tartalékos csapat lesz, amit könnyen meglephet az Eibar, ha nagyon felszívják magukat. Masch-nak ennek ellenére nem szabad játszani és Rakiticet se ártana pihentetni, így nincs oda több emberünk, ha az argentint elvesztjük a Clasícóra és Busi sem épül fel rendesen nagyon megszívhatjuk. Szóval Sampert szerintem nyugodtan fel lehetne hozni és a 60. perc körül válthatná a horvátot, ha úgy alakul a meccs.
Én annak ellenére, hogy bízom a csapatban nagyon tartok a Madridtól. Kár, hogy a Levante lesz az ellenfelük, ráadásul otthon, őket Kroos és/vagy Isco nélkül is simán ütik, akik sárgaveszélyben vannak. Egy Sevilla, de még egy Malaga is veszélyes lehetne rájuk.
Hétvégén nem szabad botlani a Realt jó lenne előnnyel várni.
Mentálisan nagyban befolyásolhatja a meccset a BL mérkőzés is. Ha egy győzelemmel, de akár egy X-el is továbbmennénk, megdobhatná a csapatot. A 8 között viszont ott kell lenni, nincs mese. Most fáj igazán Messi tizenegyese.
Akitől nem félek, hogy nagyon oda fogja tenni magát az Mascherano, Rakitic, Suarez. A többiek közül - real ide vagy oda - el tudom képzelni, hogy lesz aki nem fog 100%-osan pörögni.
Forca Barca!!!!