Leon írta:Tudom nem idézgetünk az éjszakából de ezt muszáj mert évtized hozzászólása gyanús az eset:![]()
" Messi-t már látott a futball világ, rengeteg Messit láttunk már, CR-t viszont még nem."

Leon írta:Tudom nem idézgetünk az éjszakából de ezt muszáj mert évtized hozzászólása gyanús az eset:![]()
" Messi-t már látott a futball világ, rengeteg Messit láttunk már, CR-t viszont még nem."
Azért én emlékszem még azokra az időkre, amikor a "mi fiunkat", Husztit csak Mr Penaltynak hívták a Bundesligában, mivel mindet belőtte.Stalkyard írta:Ne nevessétek már ki szegény srácot. Hiszen ilyen profi tizenegyeslövő tényleg nem sok szaladgált eddig a pályákon.
És akkor most még szarkasztikus sem voltam.
Viszont az őszi Klasszikus előtt is jónak tűnt a védelmünk, azt hiszem gólt sem kaptunk még, aztán a Real ellen meg katasztrófa volt.MQuCsabi írta:Mostanában kifejezetten jól muzsikál a védelmünk, csak "divat" a védelmünket felhozni, mikor fogást kell találni. A helyzet az, hogy most megy a szekér, persze vannak hibák, de, ha odafigyelnek a srácok, nem lehet baj.
khm...Boixos írta:Lazán el tudom képzelni perezről, hogy esetleg megtalálta ancselottit, még ha abszolút nincsenek annyira tragikus helyzetben, hogy ilyeneken kelljen pörögniük. Anno capellót is kiszórta (kétszer is), pedig előtte ő szedte rendbe a brigádjukat.
ugyanmár, ez hazugság, csak a sajtó találta ki ezt az egészetMessiNeymarSuarez írta:[Suarez amikor sorra hibázta el a kihagyhatatlan helyzeteket, egy idő után a Barca stadion Suarezt éltette és bíztatta..
Bale viszont egyszer nem adta le Ronaldonak hanem rálőtte, rögtön a fél stadion elkezd hisztizni és fújolni Bale-t.
Na ez itt a különbség...
Nem követtem, hogy így volt-e, de ez sima pszicholóia. Ha egy bizonyos stílus, szemlélet van publikálva állandóan - mint pl. a Mou rendszerben az odaszólogatás, provokálás és durvulás - a játékosok, sőt a szurkolók is adaptálódnak. Persze a mi oldalunkról is érvényes, meg mindenhol, ld. a tenyér mutogatás az 5-0 nál. Sajnos ilyen a csordaszellem. Sok mindent elkövetsz, ami alapból nem lenne a sajátod, amikor csoportban vagy.Amúgy:
Suarez amikor sorra hibázta el a kihagyhatatlan helyzeteket, egy idő után a Barca stadion Suarezt éltette és bíztatta..
Bale viszont egyszer nem adta le Ronaldonak hanem rálőtte, rögtön a fél stadion elkezd hisztizni és fújolni Bale-t.
Na ez itt a különbség...Valamiért én is ,PSG ellen is remekül tolta, én beraknám már a hétvégi meccsen is kezdőbe, aztán ha jól muzsikál akkor hadd szóljon.MQuCsabi írta:Én egyértelműen Bartrát állítanám, de ezzel a meccshiánnyal nem tudom , hogyan szuperálna.
Valamiért én is ,PSG ellen is remekül tolta, én beraknám már a hétvégi meccsen is kezdőbe, aztán ha jól muzsikál akkor hadd szóljon.MQuCsabi írta:Én egyértelműen Bartrát állítanám, de ezzel a meccshiánnyal nem tudom , hogyan szuperálna.
legyen igazad! alapvetően a Clássikókkal összefüggésben írtam a lehetséges gyengéinkről, él még bennem az utolsó ahol Marrcello úgy járt át a jobboldalunkon ahogy akart, Piquet is ő "kényszerítette" kezezésre, aztán egy Pepe fejes gól, egy hatalmas fejes kapufa, és legalább három másik fejes ami mellé ment...aztán az utolsó, ahogy Isco lefutotta Iniestát és lett egy klasszikus kontrájuk...danianevem írta:Ez gyanús volt nekem, utána is néztem.mess2009 írta:Barca: sajna nálunk van egy labilis védelem,(kontrákra és pontrúgásokra ) egy túlságosan eltolódó támadó felfogás (átadott terület!)
A bajnokságban 16 gólt kapott a csapat, ebből 4 büntetőből született (igen, a bekapott gólok negyede 11-es), 2 pedig öngól (mindkettő Albáé). Marad 10 találat, aminek a többsége emlékeim szerint egyéni hibákból született. Utolsó emberes túlzott kockázatvállalás, rossz labdaátvétel, pontatlan passz...
Fejesből két gól született, egy a Real ellen (ez szögletből), a másik pedig a "Sociedadé". Köszönjük Jordi.Még a PSG ellen volt egy elég csúnyán bekapott szögletgól, de az is még ősz közepén volt. Azóta nem is emlékszem pontrúgásból született gólra, pedig háromszor is játszottunk az Atléticóval.
Szóval a pontrúgások levédekezése terén elég sokat fejlődött a csapat. Vagy legalábbis nem igazán kaptunk belőle gólt.
Ramos egy vezér a Realnál. Bármilyen formában van, egy ilyen hőfokú összecsapáson sokkal jobb, ha egy Varane áll ott Pepével, mintha Ramos vezérelné a védelmet. Engem hidegen hagy a 12 éves Real szurkolók véleménye.MessiNeymarSuarez írta:Alcantara: Azért Ramos mostani formája nem mintha olyan jó lett volnaPont a realosok is mondták hogy a Bl döntő miatt van még a kezdőbe.
Biztos ezt is Messi intézte elvisca el barca írta:ancselotti állítólag ultimátumot kapott a megalomán idiótától, hogy amennyiben zakó lesz a barca ellen, mehet amerre lát.
nem bánnám ha megszórnánk őket, hátha teljesen összetörnek az utolsó hónapokra.
Na, de VEB kérlek!!visca el barca írta:ancselotti állítólag ultimátumot kapott a megalomán idiótától..
Ez gyanús volt nekem, utána is néztem.mess2009 írta:Barca: sajna nálunk van egy labilis védelem,(kontrákra és pontrúgásokra ) egy túlságosan eltolódó támadó felfogás (átadott terület!)
jogos. bőven nem fogunk vezetni az első félidőben 1-2 góllal , örüljünk neki ha nyerünk 1 góllal vagy még az X nek is örülhetünk. City sokat ki fog húzni a srácokból , és én azt mondom , inkább a Bl-ben legyen egyszer egy atom biztos a továbbjutás , mint hogy a clasicóra tartalékoljunk aztán mindkétszer vereség legyen a vége.P.U.Y.O.L. írta:Az azért nem szól mellettük, hogy hétközben a Cityt fogadjuk és ha nem tudjuk lerendezni az első félidőben a lényegi kérdéseket, akkor az bőven kihathat a Clasicóra is. Én bőven elégedett lennék, ha meghúznánk az angolok ellen az első 45 percet, rúgnánk 1-2 gólt, aztán mehet a 2. félidőben a labdatartás. Még ha kihozzák emiatt döntetlenre, az se baj. Tovább kell jutni a lehető legkevesebb erőfeszítéssel és akkor nyugodtan lehet készülni a Real ellen...