visca el barca írta:Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint Danilo, a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Porto brazil bekkje döntött a jövőjéről, és a nyáron a Real Madridhoz szerződik.
fabinhonak én amugy örülnék. igaz nem világsztár, de egy-két monaco meccs alapján amit láttam, olyan mint habony, egy jómunkásember. talán egy próbát megérne.
Utánanéztem, 2013-ban a Castillaban játszott kölcsönben

Nem láttam még játszani, de a francia bajnokságban elég jó védők vannak. Szerintem ilyesmi munkás védő kellene, ha tudna olyan szintet hozni jobbosan, mint Abidal a balon tudott,akkor már deal lenne. De egyébként ezzel a Danilos hírrel még várnak. Szerintem hápogós. Ha van topcsapat,ahol egy jó képességű jobb bekk fix kezdő lehet, az pont mi vagyunk.
Szerk:
Egyébként 2 jobb védő is kellene, mert szerintem Montoya meg Alves is koccol. Vagy talán Alvessel egy 1 éves szerződést kiharcolunk, és akkor januárban jönne Fabinho, az lenne neki a tanuló éve. Adrianorol os pletykálják,hogy távozna. Szóval Alba az egyedüli szélső védő aki fix,hogy marad jövőre is. Ha jól tudom Grimaldorol írtátok már páran,hogy elég penge a gyerek, lehet ő kapna esélyt. Én azt mondom,hogy a jövő szezonra még, mind Adrianot, mind Alves meg kéne tartani, mert amíg nem jön a helyükre senki,addig leves a helyzet. A középpálya ugyan ez, bár amit Xavi idén nyújt, azt lehet,hogy Halilovic vagy Denis Suárez is hozni tudná, talán Xavi az akitől már a nyáron meg lehetne válni nagyobb visszaesés nélkül. Ugyan ez Pedro, 2016ig van szerződése, nyáron 20 körül valamelyik idióta angol fizet, mehet is. Az MSN mögött Sandroban sokkal nagyobb volt a gólhelyzet, mint Pedroban, aki beleszürkült ebbe a körbe már.
Az biztos, hogy nem lesz egyszerű ez a nyár, de nem szabad egyből mindenkit elengedni a nyáron, aki kicsit is panaszkodik.