crixus írta:
Kicsit utánanéztem ki mennyit is játszott a hátvédeink közül.
Mascherano: 20 bajnoki (19 kezdőként), 1616 perc - ő mondjuk játszott vkp-t is nem egyszer, tehát ennek is betudható a legtöbb játékperc
Piqué: 18 bajnoki (17 kezdőként), 1574 perc
Mathieu: 19 bajnoki (17 kezdő), 1500 perc
Bartra: 9 bajnoki (6 kezdő), 633 perc
Magyarán szólva Bartra 24 évesen is csak 4. számú középhátvéd a csapatban úgy, hogy Vermaelen szerepét nem tudhatjuk miként képzeli el később Lucho. Én biztosan lelépnék a gyerek helyében....
Azért legyünk korrektek. BL Bartra 5 meccs-5x kezdő minden meccset végigjátszott
Mathieu 3 meccs-2x kezdő --> 200 perc
Spanyol kupa: Bartra 5 meccs-4x kezdő --> 363 perc
Mathieu 5 meccs- 4(?)x kezdő ---> 321 perc
Mondom ezt úgy hogy 100x szívesebben látnám a spanyolt 3. számú kh-ként (a Piqué-Masch tengelyt, most értelmetlen lenne megbontani) és jobbnak is tartom, de várható volt, hogy Matyi játszani fog, ha már az edző kérésére jött. Annak örüljünk, hogy nem a kezdőcsapatban van helye.
A meccs elment egy jó kis szórakozásnak. Suarez gólja megadta az alaphangot (ami teszem hozzá gyönyörű volt) utána viszont félidőig elég langyosan csordogált a meccs nem tudtunk igazán felpörögni.
Piqué gólja már gyakorlatilag eldöntötte a meccset, kicsit össze is zuhantak. Messinek gratula a triplának, bár lehetett volna az több is

, igazán stílusos lenne és örülnék neki, ha a Klasszikuson előzné be Cr-t. Rafinha is nagyon jó szállt be, tetszett a játéka, kihasználta azt az időt amit kapott. Alba hál'Istennek kisárgázta magát, jövő héten Masch-ot pihentetném, akár annak az árán is hogy Rakitic lesz a vkp. Nem szabad megkockáztatni, hogy az Eibar ellen begyűjtsön egy sárgát, hatalmas szükség van rá a Madrid ellen, főleg, ha Busi sem lesz 100%-os.
Azt a 11-est én sem értettem, de nem osztott nem szorzott. Suarez pedig végre zsinórban hozza a gólokat, talán már el lehet mondani, hogy kezd visszatalálni a régi önmagához. Csak így folytassa.
Pedro előtt itt volt a nagy lehetőség, újra nem élt vele. Nem tudom mi lesz így.