Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
azt mondod h 10 jó meccsre jut 1-2 rossz? hát nem tudom, ha idén fel kellene idézni a nagy meccseit, nagyon kellene gondolkodnom. és itt nem a gól+gólpasszokra gondolok, hanem ugy általában. nem nyújt semmi olyat tartósan ami alapján kimerném jelenteni, hogy esélyes arra, hogy 10 évre megoldja a posztot. 4. játékosnak egyelőre jó, de sajnos ennyi. néha vannak jobb meccsei, akkor én is belelkesedem, de ez nagyon kevés.Chino írta:Ha megfordítod még kb. igazad is lesz.visca el barca írta:ő lesz a mi özilünk. 10 gyenge meccsre jut 1-2 jobb.
Hát, ha valaki ad érte 50 milliót, akkor azért nem járunk olyan rosszul.visca el barca írta:ő lesz a mi özilünk. 10 gyenge meccsre jut 1-2 jobb. tegnap mteljesen szürke volt, akárcsak az egész kp. a jövő nyáron mindenképpen hozni kell vkit és sanszos h ő lesz az áldozat.
te mindig megmosolyogtatsz...Chino írta:Ha megfordítod még kb. igazad is lesz.visca el barca írta:ő lesz a mi özilünk. 10 gyenge meccsre jut 1-2 jobb.
Nem is Rakitic helyén hanem vele párban kellene szerepeltetni. Nincs olyan munkabírása, mint a horvátnak és inkább támadószellemű is. Az szól egyedül amellett, hogy Rakitic helyett játszon, hogy a brazil is a kp jobb oldalán érzi magát otthonosabban, de elboldogul ini helyén is.S.Agüero írta:Ha nem játszik eleget, nem is lesz jobb Rakiticnél.Rakita jobb nála, Ininek meg kultusza van. Ő nem vkp. Akkor mi lenne, ha nem 4.sz.? így is előzi már Xavit.
Rakita jobb nála, Ininek meg kultusza van. Ő nem vkp. Akkor mi lenne, ha nem 4.sz.? így is előzi már Xavit.S.Agüero írta:Megint jól szállt be a meccsbe.
Mennyit kell még bizonyítania, hogy ne csak 4. számú középpályás legyen?
Attól még az ő mezszáma láthatóPetr írta:A tizenkettes szvsz. a kozonseget szimbolizalja, mint tizenkettedik ember.barca0417 írta:Remélem motiválja ez az élőkép, elvégre az ő mezszámát láthatja nagyban a közönségnél.
Persze ha szerepet kap egyáltalán. De pár percet kaphatna had edződjön a nagy csapatok ellen is.
A tizenkettes szvsz. a kozonseget szimbolizalja, mint tizenkettedik ember.barca0417 írta:Remélem motiválja ez az élőkép, elvégre az ő mezszámát láthatja nagyban a közönségnél.
Persze ha szerepet kap egyáltalán. De pár percet kaphatna had edződjön a nagy csapatok ellen is.
Ha az utóbbi 9 meccsünket nézzük, akkor egy kivételével mindegyiken játszott. (na, jó az Atletico ellen csak pár percet) Legtöbbször persze csereként, de a 20-30 percek a többin is megvoltak és általában él is a lehetőségeivel. A Villarreal ellen például a csapat talán legjobbja volt. A pechje neki is az, hogy ott van még Rakitic mellett Xavi, de főleg Iniesta, akiket a nevük azért még mindig a pályán tart.kristop írta:mármint 2015-ben, a naptári évben, januártól, nem az egész idényben. azt tudom, hogy ha az egészet nézzük, akkor xavi többet játszott, mert sajnos az elején nem túl sok játéklehetőséget kapott a brazil, de mostanra ez már szerintem lassan megfordult.
Akkor kezdhetsz "lepődeni", mert Xavi 1500 percet játszott, míg Rafinha csak 1200-at.kristop írta:meglepődnék, ha 2015-ben kevesebbet játszott volna, mint xavi. persze az idény elején még igen, de azóta egyre több lehetőséget kap. jelenleg szinte minden meccsen játszik, amikor nem kezdőként, akkor húsz - harminc percekre. szóval a tendencia jó, maximum nem túl gyors, de szerintem már inkább ő a harmadik számú, az idény végére pedig ez már egyértelmű lesz.