Szerintem meg nincs hullmávölgyben a Real.
Nem játszanak ők rosszul, kétszer annyi gólhelyzetük van minden egyes meccsen, mint nekünk, de ezekből annyit sem juttatnak kapuba, mint mi, és ez nem hullámvölgy, hanem szerencsétlenség. Egyáltalán nem várom a klasszikust, nagyon félek a Realtól, őket tekintem az egyetlen igazi ellenfélnek. Abban nem értek egyet sokakkal, hogy Cristiano nélkül nem mennének semmire, csak úgy, mint mi Messi nélkül. Nem azért, mert nem kedvelem CR-t, hanem azért, mert Ronaldo is egy tipikus center, csak úgylátszik sokan nem veszik észre. Be kell tolni a kapu elé, mert a bicikli cselen kívül máshoz nem nagyon ért -viszont levegőben szerintem nincs ellenfele a világon-, aztán a kipattanókat, szögleteket betolja a kapuba. Kell találni Modrichoz, Kroos-hoz hasonló játékosokat, megvenni, betenni Krisztián mögé, aztán azok olyan filléres labdákat adnak neki, amire nem tudok most hirtelen milyen jelzőt találni. Isco hihetetlen játékos, nem tudom, hogy egy ennyi zsével rendelkező klub miért nem vesz Iscohoz, Hazardhoz, Cazorlahoz és Modrichoz hasonló játékosokat. Najó, itt a végére kicsit elkalandoztam, aztán lehet én nem értek a dolgokhoz egyáltalán. Egy szó, mint száz: Nagyon bevagyok barnázva a Madridtól.
Szerk...: Még annyit, hogy; VIVA PEPE!!!!!!