Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az nem olyan biztos..tegnapi meccs kimondottan jó volt és 2. félidőben már az Inter dominált..gyorsan bekaptunk egy gólt azzal volt a probléma..idegenben hozunk egy x-et , esetleg 1-0ra nyerunk es tovabb mentunk..Silvanus írta:Véleményem szerint a Villarreal otthon megveri az Intert, és továbbjut, ahogy majd az Arsenal is, és így kialakulhat egy Arsenal-Villarreal elődöntő azon az ágon. Ki gondolta volna?Nekünk mindenképpen nehezebb dolgunk lesz, az már biztos...
Ja hát nem lex a BL legemlégezetesebb kore.S T U P I D S H A R K írta:Az azért nem semmi hogy az inter-villareal meccsen eseet a legtöbb gól
![]()
![]()
![]()
3
![]()
![]()
![]()
Miota a Lyonban 26 golt lot szabibol, a mai fociban ebben o a király. Amugy jol lo akciobol is, meg cselzni is tud, o ott vezér, hatalmas játékos, nélkule a Lyon az igazi, de most megmutatja!BaRcADINHO10 írta:sztem jobb volt a lyon.idegenbe lőnek úgyis 1et vagy 2öt.juninho ott lesz és végük lesz.mondjuk az igazat megvalva nem olyan nagy szám juninho, de nekem nagyon teccik a játéka
Nem kell eljátszani a nagy halált..a téma lezárva..windu írta:én nem sértésnek szántam ellenben ti csak sértegettek
akkor miről beszéltek egyáltalán vagy vetettek jogot
na mind1 én befejeztem
ha az admin ugy gondolja akkor a forumot is bann se kell
písz
windu írta:igen ez a keserűség lácott is a lefele ballagó vieiran
de hogy vesztes?
nevetséges vagy eb vb cím
legenda az arsenalnal
kulcsember a juvénál
aha ilyen egy vesztes
én is ilyen vesztes akarok leenniii
ammen
hülyegyerek
Ronaldinho 17 írta:windu lehet ugatni,csak ne a monitor mögött tedd,sztem élőben nem mondanád Silva barátomnak![]()
Arsenal meg nagyon nagyon jó volt tegnap ,a BL-ben félelmetes mennyire megy nekik....remélem ki is esik a juve