hát kár érte, nagyszerű védőnek tartom, hátul mindenhol tud játszani, aránylag gyors, agilis, jó korban van... de hát lett nekünk egy matyiőőőőőő úgyhogy nem panaszkodom

van. iniestával el kell fogadtatni ua. mint xavival, hogy jövőre egyre kevesebbet játszik. ő láthatóan előbb elfáradt mint xavi. mig utobbi azért 32 évesen bőven toppon volt, ini már közel sincs.kristop írta:van jó megoldás? vagy csak kevésbé rossz?
Simán meglennénk, legalábbis nem kéne izgulni, hogy nyerünk-e valami trófeát vagy ilyesmi.visca el barca írta:olyant trollinvázió van itt mostanában, hogy nehezen tudok szelektálni ki.Balinho írta:Erről a listáról remélem sikerül elhozni a Clyne-Großkreutz-Henderson-Austin négyest és akkor meg is vagyunk évekre.
olyant trollinvázió van itt mostanában, hogy nehezen tudok szelektálni ki.Balinho írta:Erről a listáról remélem sikerül elhozni a Clyne-Großkreutz-Henderson-Austin négyest és akkor meg is vagyunk évekre.
A kapus tényleg óriási baromság, de amúgy sem értem mire fel ennyire előre spekulálni. Rengeteg dolog változhat.danianevem írta:Jó lehetett a buli a mundo deportivonál, mert összeállítottak egy jó hosszú listát, azokról, akik érkezhetnek a nyáron. Kapust eleve nem írtam volna, de az még hagyján, kihagyták a divatneveket Mangala/Benatia/Pogba/Koke/Verratti/Cuadrado és helyettük írtak drága/öreg/ mozdíthatatlan játékosokat...
Legalább kiemelni sikerült, a Danilo - Gündogan - Dybala hármas talán tényleg érkezhetne. Már csak a posztok alapján is. A rac1 szerint a Porto megkezdte a puhatolózást, lenyilatkozták, hogy a Real is érdeklődik és hajlandó 30 milliónál is többet fizetni.
Ő meg hűtheti le vele a lábát, mert szegény srác annyit sérült, hogy abból már nem lesz top karrier.Feast4 írta: Én is nagyon sajnálom Thiagot, de rá is ihatunk már hideg vizet.
MessiNeymarSuarez írta:Csak nekem tűnik úgy hogy most nagyon hiányzik Fabregas?![]()
A csapat egész stabil, az MSN zseniális, de a középpályától kicsit több kéne, és akkor mégjobban muzsikálnánk, az MSN is ha több támogatást kapna.
Bár ahogy elnézem, Fabregas nem csak a Barcának hiányzik ,hanem Fabrenek is hiányzik a Barca, nem véletlen hasonlítja mindig össze a Chelsea-vel. Most egy jól játszó Fabregas ,ráadásul a saját helyén játszó Fabre nagyon kéne.
Én mindenesetre reménykedek hogy Iniesta hátha összekapja magát, kezd egyre jobb labdákat adni azért, hátha...(remélem nem csak azért látom így mert Ini az egyik legnagyobb kedvencem)
Nem tudom ti mennyi Juventus meccset néztek, sajna mivel a legjobb barátom Juve fan én elég sokat. Poga rendkívül gyors, technikás és jól lát de ez sajna nem mindig jön ki és az hogy passzjátékban még nem az igazi ez tény elég önző. Bár Conte alatt nem volt az, Allegri alatt már marha sokat megenged magának. Félelmetesen jól lő és óriási gólokat ver lendületből vezetve a labdát. A mozgása pedig egyszerűen rémisztő, azt hinnéd nem tudja mit csinál és mindjárt összeesik, de ez elég csalóka. Nagyon erős és jól ütközik. És még igen csak fiatal. Egy jó edző mellett ide is beférne. Ő lehet a következő Zidan feltéve ha nem száll teljesen a fejébe az, hogy ő már valaki, holott még igen csak senki. Mondjuk én ha választani kéne egyértelműen Verratti mellett tenném le a voksom. Már csak amiatt is, hogy ha jövőre tényleg visszahozzuk Denis Suarezt és Rafhina is úgy néz ki, hogy marad akkor másmilyen tipusú középpályás kellene. Pogbát be kellene tötörni. És furi lenne a 60-80 milliós középpáylást ültetni.visca el barca írta:a reálosok azt mondják isten. érted?Petr írta:Komolyan, valaki mondja már meg, hogy Pogba mitől olyan nagy játékos (azon kívül, hogy magas)? Akárhányszor láttam játszani nulla teljesítményt hozott le, egyedül a távoli lövései kiemelkedőek. Az Olasz Bajnokság egyébként is sütiliga, az nem szint.
Pogba számomra kicsit sötét ló (nem félreértenicrixus írta: A kp-ra egy embert elég lenne igazolni, a fiataljaink miatt. De akit hozunk az minőségi legyen. Én Pogba-nak vagy Koke-nak örülnék a legjobban. Mindketten hajtós játékosok, jó rúgótechnikával és jókora kreativitással. Reus-t Iniesta helyén én kicsit erőltetett megoldásnak érezném, de abban is lenne valami, mert Messi-vel is és Neymar-ral is tudnának váltani, ha valamelyikük középről indulna. Ami biztos: Xavi-t már jövőre pótolni KELL (már idén kellett volna), Iniesta-ban sem sokat érzek már, kellenek az újak és nem feltétlenül lesz Denis S-ből, Rafinha-ból és Halilovic-ból is szupersztár, szerencsénk van, ha az egyikük beválik. Tehát kell igazolni is és bármennyire is szimpatikus Rakitic hajtós játéka, de előre ő nagyon kevés. Tipikusan 12. embernek tökéletes, tudna akár vkp-t is játszani ilyen mentalitással, de az "alapcsapatba" kevés.
A védelembe én oldalra Danilo-t hoznám vagy van der Wiel-t, egyik sem megoldhatatlan feladat, középre pedig Vermaelen-től függően valakit.
a reálosok azt mondják isten. érted?Petr írta:Komolyan, valaki mondja már meg, hogy Pogba mitől olyan nagy játékos (azon kívül, hogy magas)? Akárhányszor láttam játszani nulla teljesítményt hozott le, egyedül a távoli lövései kiemelkedőek. Az Olasz Bajnokság egyébként is sütiliga, az nem szint.