pár szót talán megér. a taktika: nyilván egy visszafogottabb, a széleken kevesebb mozgást vállaló felfogás lehetett, legalábbis ez jött le. annyiban örülök a dolognak, hogy végre egy olyan meccset láttam, ahol engedtük magunkra az ellenfelet, nem az ő térfelükön ment a brusztolás. az azonban tény, hogy így nagyobb a nyomás a védelmen de ami igazán gond a középpályán! (is) itt hozzá is tenném, hogy a sárgák egy jól mozgó, technikás, lendületes csapat és így a pálya közepe többnyire az övéké volt. ez aztán izgalmassá is tette a meccset de összességében a védelem állta a sarat, kivéve a sebezhető széleket. (különösen Montolyán jártak át és még azon aki épp ott volt - a gól is ilyen szitu volt) a két középső védőnk pl. kifejezetten jó meccset játszott.
az első góllal szerencsénk volt, de sebaj idegenben egyszer ez is jár! egy negatívumot éreztem (ha jól láttam!?) Messi mintha ismét egy kissebb gödörben lenne. keveset mozgott és sok elszórt lasztival és vesztett párhaccal kínlódott, de azért egy parádés gólpasszra és egy szép lövésre futotta....
én nem láttam olyan rossznak a játékunkat mint Iván de az tény, hogy a középpályán vesztett pozíció és a sok pontatlanság szokatlan képet eredményezett.