Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

mondtam én, nem érdekelnek a sajtóorgánumokmessideco írta:kristop: érdekes észrevétel. A barcastuff nem írt róla, ígyhát én sem hallottam erről a statisztikáról
Szerk: viszont most nézem, hogy egyetlen spanyol nyelvű sajtóorgánum sem várja a kezdőbe a spanyol-braziltIlyenkor fog Lucho bemutatni mindenkinek

Szóval: Alvesvisca el barca írta:hivatalos kezdő:
TerStegen - Montoya Pique Mascherano Alba - Rafinha Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Costa; Jonathan, Pina, Trigueros; Cheryshev, Vietto y Uche
idiota, nem értem minek kell suarezt meg maschot játszatni. tuti mindkettő ki fog sárgulni a döntőre.

nekem valahogy nem életszerű az, hogy egy Bartra kaliberű játékos minden meccs előtt a körmét rágja, hogy vajon be kerülök e?S.Agüero írta:Igen, hibázott egyet amiből tizenegyes lett, azon kívül nem lógott ki.hajnesz írta:Pedig az utolsó meccsen parádés voltMajdnem visszahozta őket a meccsbe
Capon írta:Szerencsétlen Bartra még a keretbe sem fér be?messideco írta:Bartra sajnos nincs a keretben...Egyre inkább kezd dühíteni ez a dolog. (ha sérült akkor sorry)

Lassan ő is kezdhet új csapat után nézni.Capon írta:Szerencsétlen Bartra még a keretbe sem fér be?messideco írta:Bartra sajnos nincs a keretben...Egyre inkább kezd dühíteni ez a dolog. (ha sérült akkor sorry)
Szerencsétlen Bartra még a keretbe sem fér be?messideco írta:Bartra sajnos nincs a keretben...

én mascheranot kihagynám de suarezt fel hoznám 60. perc körül hogy ne duzzogjon annyiravisca el barca írta:A Villarreal ellen Suárez és Mascherano lesznek eltiltás veszélyben. Mindketten 2 sárgával állnak a kupában, a 3. lappal kihagynák a döntőt.
egyik sem örülne neki, de biztos h mindkettőt kihagynám holnap. két olyan játékosról van szó, akiknek nagyon benne van a játékukban a sárga. suarez állandóan reklamál, maschnak meg minden meccsen van legalább 3 sárgás szerelése.

Kizártnak tartom, hogy védekezni akar. TS- Alves, Mach, Pique, Alba-Rakitic,Busquets,Iniesta-Messi, Suares, Neymar. nem hiszem, hogy ezen változtatna. Neymar amúgy se játszik a hétvégén, Suareznek és Rakiticnek pedig most elég jól megy őket nem szabad kihagyni.messideco írta:Most kellene a Masch-Busquets-Rakitic kp. Pihenne így Iniesta is, elől meg mehet Messi Suarez és Pedro. A tegnapi pihenőnap után ma ismét edzésbe állnak a fiúk.