Szakmai vezetés egy újabb zseniális ötlete

Pogba számomra kicsit sötét ló (nem félreértenicrixus írta: A kp-ra egy embert elég lenne igazolni, a fiataljaink miatt. De akit hozunk az minőségi legyen. Én Pogba-nak vagy Koke-nak örülnék a legjobban. Mindketten hajtós játékosok, jó rúgótechnikával és jókora kreativitással. Reus-t Iniesta helyén én kicsit erőltetett megoldásnak érezném, de abban is lenne valami, mert Messi-vel is és Neymar-ral is tudnának váltani, ha valamelyikük középről indulna. Ami biztos: Xavi-t már jövőre pótolni KELL (már idén kellett volna), Iniesta-ban sem sokat érzek már, kellenek az újak és nem feltétlenül lesz Denis S-ből, Rafinha-ból és Halilovic-ból is szupersztár, szerencsénk van, ha az egyikük beválik. Tehát kell igazolni is és bármennyire is szimpatikus Rakitic hajtós játéka, de előre ő nagyon kevés. Tipikusan 12. embernek tökéletes, tudna akár vkp-t is játszani ilyen mentalitással, de az "alapcsapatba" kevés.
A védelembe én oldalra Danilo-t hoznám vagy van der Wiel-t, egyik sem megoldhatatlan feladat, középre pedig Vermaelen-től függően valakit.
a reálosok azt mondják isten. érted?Petr írta:Komolyan, valaki mondja már meg, hogy Pogba mitől olyan nagy játékos (azon kívül, hogy magas)? Akárhányszor láttam játszani nulla teljesítményt hozott le, egyedül a távoli lövései kiemelkedőek. Az Olasz Bajnokság egyébként is sütiliga, az nem szint.
Pogba a vb-n is egy nagy nulla volt,meg a pár olsz bajnokin amin láttam sem mutatott semmi extrát. Én sem értem miért van annyira túlszártolva,Reus-t még most kb fele annyiért meg lehetne venni és kismilliószor jobb mint a francia kölök...Petr írta:Komolyan, valaki mondja már meg, hogy Pogba mitől olyan nagy játékos (azon kívül, hogy magas)? Akárhányszor láttam játszani nulla teljesítményt hozott le, egyedül a távoli lövései kiemelkedőek. Az Olasz Bajnokság egyébként is sütiliga, az nem szint.
visca el barca írta:pogba mint esély az elnökválasztásra?a világ legtúlértékeltebb játékosa
.
visca el barca írta:az a baj, h megint választások vannak, ilyenkor ámulatba kell ejteni a népet és egy danilo erre kevés. nem baj, majd igazolunk megint előre vkit...
Tudnék írni neked egy 10 névből (+Harry Kane!!!!) álló listát, amin csupa klasszis szerepel, és bárkinek örülnék.visca el barca írta:az a baj, h megint választások vannak, ilyenkor ámulatba kell ejteni a népet és egy danilo erre kevés. nem baj, majd igazolunk megint előre vkit...
Én nem tudom, lehet valamiről lemaradtam, de hogy a fenébe költhet el a vezetőség akármennyi euro milliót, ha egyszer kb 1 évig még nem igazolhat, de a választásokig biztosan nem?messideco írta:Braida állítólag két leverkuseni középpályást favorizál: Bender és Calhanoglu. Ezt is a Mundo közölte a változatosság kedvéért. Még tovább fantáziál az újság Pogba körül: Braida ismét állítólag jóban van Raiolaval, Pogba ügynökével, így a Barca van vezető helyen a franciáért vívott harcban
A Sport közben arról filozofál, hogy 50 milliót a jelenlegi elnökség el akar költeni még a választások előtt. A célszemélyek Danilo, Savic, Bender, Verratti és Dybala. Szvsz ebből nehéz lesz ennyi pénzért kettőt hozni, Verratti kb. egymaga lenne ennyi, talán a két olaszországi légiós fér bele, de most középhátvédet nem létszükséglet venni, megvagyunk Vermaelen nélkül is. Danilo lenne létfontosságú.
A MU-ról simán el tudom képzelni. Ha nekik kell valaki -és egy jh most nem elképzelhetetlen- azzal mi nem tudunk versenyezni, főleg, ha egy brazilról beszélünk, aki ráadásul még fiatal is. A Real-t én nem tartom komolynak, mostanában nem egyszer jöttek a hírek, hogy ha mi valaki után érdeklődünk két nap múlva már az ő célkeresztjükben van. Ráadásul ott van nekik Carvajal, nem hiszem, hogy Danilo olyan helyre menne, ahol nem biztos a kezdőtagsága.salas9 írta: Amúgy szerintem jó választás lenne a jobbosra Dániel helyére. Más kérdés, hogy a MU és a fehér balett is kinézte (állítólag) magának. Meg persze az sem mindegy mennyi lovettát kell pengetni
Őt el is tudnám képzelni VKP-n, Busi helyettmessideco írta:Braida CM-listájához az újságírók felvették Javi Martinezt isEz Guardiola esetleges távozásával lenne logikus lépés.
És még a 11-est is beveri, nem úgy mint Messipalesz77 írta:Daniloról sokszor van szó, itt egy 12 perces videó ... Nem tűnik ügyetlennek, bár ugye portugál liga.. De a támadásokba elég jól kapcsolódik be, lövőkéje brutál, cselezni sem rest, elég gyors is, ezeket ebből is le lehet szűrni.