A szurkolók/pártoló tagok is valószínűleg belátják azt, hogy a jelenlegi csatártriónkba nem igazán lehetne jól belenyúlni. A világ legjobb 5 támadója közül 3 nálunk van, talán csak az jelentene erősítést, ha CR-t hoznánk, de hát ez elég valószínűtlen és felesleges is lenne.

Így logikus, hogy a nagy nevek a kp-ra jönnek majd, esetleg a védelembe.
Innentől jön a személyes véleményem.
A kp-ra egy embert elég lenne igazolni, a fiataljaink miatt. De akit hozunk az minőségi legyen. Én Pogba-nak vagy Koke-nak örülnék a legjobban. Mindketten hajtós játékosok, jó rúgótechnikával és jókora kreativitással. Reus-t Iniesta helyén én kicsit erőltetett megoldásnak érezném, de abban is lenne valami, mert Messi-vel is és Neymar-ral is tudnának váltani, ha valamelyikük középről indulna. Ami biztos: Xavi-t már jövőre pótolni KELL (már idén kellett volna), Iniesta-ban sem sokat érzek már, kellenek az újak és nem feltétlenül lesz Denis S-ből, Rafinha-ból és Halilovic-ból is szupersztár, szerencsénk van, ha az egyikük beválik. Tehát kell igazolni is és bármennyire is szimpatikus Rakitic hajtós játéka, de előre ő nagyon kevés. Tipikusan 12. embernek tökéletes, tudna akár vkp-t is játszani ilyen mentalitással, de az "alapcsapatba" kevés.
A védelembe én oldalra Danilo-t hoznám vagy van der Wiel-t, egyik sem megoldhatatlan feladat, középre pedig Vermaelen-től függően valakit.