Res írta:Talán igazad van. Örülök az optimizmusodnak. Sajnos Inivel kapcsolatban egyetértek. Egy másik csapatban lehet, hogy újra szárnyra kapna. Busi helyett én Masq pártján állok. Szerintem vétek őt középső védőként játszatni, miközben a saját posztján világklasszis.
Nem optimizmusról van szó, legalábbis próbáltam realista (nem félreérteni

) maradni. A csapat megmutatta, hogy képes szép és eredményes játékot hozni huzamosabb ideig és ebbe lehet kapaszkodni. Ha idén is az őszi teljesítményünket hoztuk volna én sem jósolnék sok jót, de az utóbbi hetek alapján nem tartom reálisnak temetni őket vagy a Madrid kezébe adni a bajnoki trófeát. (főleg látva, hogy ők hogyan vitézkedtek mostanában)
Masch-ra rátérve vkp-ként szerintem még mindig top 5-be van, de középhátvédként is klasszis teljesítményt tud nyújtani. Idén egyértelműen a legjobb védőnk, még úgy is, hogy Piqué zsinórban szinte hibátlan meccseket hozott le, illetve a jelenléte is nagyon sokat számít ott. Vissza lehet gondolni, minden védőnknek feljavult a teljesítménye a párjaként.
Mondjuk a City ellen el tudom képzelni, hogy feljebb lép és Bartra lesz Piqué párja. Legalábbis a BL-ben rendre Bartra-t favorizálja Lucho.