Bob_Marley írta:
@csababarca
Irányítói képesség abban nyilvánul meg, ahogy forgatja a játékot, hosszú labdák vagy amikor szóba kerül hogy forgolódik...Rengetegszer azért teszi, mert egyik oldal le van zárva akkor megnézi a másikat. Súlypontáthelyezések, gyors reagálás ha csínybe kapja, akkor továbbteszi egyből plusz jól fedezi a labdát. Assistokat ad, jól lép be, hatékonyan játszik, kevés labdát szór el. Ragozhatjuk sokáig, Busquets játéka ritkán látványos, ellenben baromi hasznos. A védekezését fellehetne róni, 1 vs 1-ben gyenge, ez a fizikumnak is köszönhető, elég "vékonyka" gyerek. Viszont helyezkedésben és csapdázásban kiváló. És tud azért baromi nagy becsúszásokat és szereléseket is végrehajtani. Agilitás val. probléma, védekezéshez legfőképpen akarat szükséges, de szerintem ebben azért javult és többször odalép keményebben. Nem egy Mascherano az egyértelmű.
Nah sorban:
-hosszú labdák, oké.
-forgolódik,mert megnézi az opciókat. Ez fals állítás. Ezt szimplán azért teszi,mert lassú testileg, és mire passzolhatna,addigra odalépnek. Én általában ezt látom rajta,amikor forgolódni kezd.
-gyors reagálás,ha csínybe kapja->általában a legtöbb csines labdát ő adja, ami szembetűnő.
-assistok, hát nem tudom, kevésre emlékszem tőle, de nem is várom ezt el tőle.
-kevés labdát szór el, lehet,de amiket meg elszór azok banális hibák,és mindig életveszélyesen csinálja ezeket.
Védekezés meg nem létezik 1 v 1ben.
Nekem mindegy, lehet isteníteni, meg odadobálni neki csúcsgázsikat a semmire, csak felesleges. Nem fogom nagyítóval lesni a teljesítményét, és a tenyerembe csapni,hogy "húú,azta de szép súlypontáthelyezés,ez igen..." engem ez marhára nem érdekel.
Engem az érdekel,hogy ne adjon gólpasszokat az ellenfélnek, meg lássam kicsit futni,lássam rajta,hogy ÉL, ne hozza kényelmetlen helyzetekbe a társait, amire a City meccs is remek példa.
Mezkérdés, hogy mi van a hétén,full nem érdekel, olyan messze van Puyoltól minden tekintetben, hogy sértő bárminemű összehasonlítás is az öregre nézve.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."