Az első félidő valami eszméletlen volt, kegyetlen magas szinten játszottunk, azzal kb Bl-t lehet nyerni meggyőző fölénnyel. Nem csoda, ha visszaesett a játékunk a második játékrészre, de én azt is láttam, hogy nem is igazán erőltetjük a kiütést...
Azzal együtt, hogy a City igazolta-számomra sokadszorra-az angol futballról, a premerlígről alkotott véleményemet (túlértékelt hígf.s), azért nem dőlhetünk hátra, itt a legtöbb párharc már olyan, mint egy nehézsúlyú boxcsata. Hiába vagy sokkal jobb, ha egy pillanatra nem figyelsz oda....
Messi tizijénél bosszús voltam (örök talány, hogy miért fejelte ahelyett hogy bebelsőzte volna, ideje bőven lett volna odalépni), de akárcsak sokan, úgy én is előre simán aláírtam volna ezt a végkimenetelt.
Egyénileg elsősorban a Piqué-Busi (hibája ellenére is), Rakitic-Messi-Suarez ötöst emelném ki, de rajtuk kívül is akadtak mnég jó teljesítmények.
Ha a visszavágót megnyomjuk, kitömhetjük őket keményen, de megelégszem egy biztos továbbjutást érő eredménnyel is.

Rivaldo-A Legnagyobb.