Lionel85 írta:Nem játszott a meccsen, csak ott volt. Mintha csak a mezét küldte volna ki... Ha teljesítménybérben kapná a pénzét, akkor bizony most üres kézzel mehetett volna haza. Hihetetlen mennyire inaktív volt, az elmúlt 2 hónapban nem ilyen volt Leo. Szerintem túl sok az egy hét pihenő mind neki, mind a csapatnak. 3 naponta játszani jobban edzésben tart, mint hetente egyszer.
Én ezt nem így látom. Abban teljesen igazad van, hogy gyengén focizott, de az egyszerűen nem igaz, hogy csak a mezét küldte ki a pályára. A töménytelen mennyiségü ivelgetése a védőfal mőgé pontosan azért volt, mert a középpályánk egy lyukas garast sem ért. A három középpályásunk nem bírta irányítani a játékot és kénytelen volt valamit tenni, hogy eljussunk a kapu elé. Ebből legalább 5 olyan labda volt, ami ha csak egy kicsit rövidebb, most nem írnánk tele a topicokat világvége hangulattal, hanem arról értekeznénk, hogy milyen szeme van a Leonak. Nem sikerültek ezek a passzok, ezért is mondom, hogy gyengén focizott, de még talán rajta láttam az akaratot arra, és ez nem egyszer a pályán a közeliképeken is látszott, hogy valamit tenni próbál az egyenlítésért és hogy qurvára zavarja a tehetetlenség. A többieknek elképzelésük sem volt, hogy mit kellene tenni és ez azért gáz, mert megint csak tőle várjuk, várhatjuk az ilyen meccseken, hogy majd kitalál valamit. Suarez többet volt lesen, mint nem, Ney ugyan próbálta valahogy átjátszani, átcselezni a védősorokat, de ez mostanában nem igen megy neki. Én őt látom leginkább fáradtnak. A cserék későiek voltak, már nem osztott és nem szorzott azok beküldése, mondom annak ellenére, hogy Pedró lábában azért benne volt az egyenlítés. Alves hibája determinálta az elkövetkezendő 80 perc játékát, ezen kellett volna változtatnia LE-nek, már jóval hamarébb. Nem azt mondom, hogy Ő tehet róla, mert valszeg az egész társaság egy "zsák trágya" volt aznap a játékban, de ezért Ő az edző és nem más, hogy kitaláljon valamit, amivel egy kicsit felrázhatja a játékosait. Én már a kezdőt sem nagyon értettem egy hét pihenő után. Nem értettem, hogy minek pihenteti Rakiticet és Masch-ot, de biztosan bennem a hiba.