Hagyjuk már ezt
Ha a vereségeknek ő volt az oka,akkor a győzelmeknek is.
-Rafinha azért kap most több percet,mert jobban játszik,mint ősszel. Ezt a topicjában is megjegyeztem (lehet,hogy LE-vel ugyanúgy látjuk az egészet

)
-Azért nem kezdett sokáig az MSN, mert kevesek voltak védekezésben ,+ meg kellett találni Suarez helyét a kezdőben,ami középen van,és nem a szélén. Rakitic újra formába lendült, így valamelyest elbírjuk,hogy az elülső három nem védekezik valami sokat.
-Ha megfigyelitek,neki már év eleje óta nagyjából ez volt a koncepciója, több kisebb változtatással,talán most értették meg a játékosok a rendszert, Xavi felfogta,hogy kevés ő már a kezdőbe,stb... Iniesta is már csak annyit vállal,amennyit kell neki, mindenki tudja nagyjából a helyét,meg mi a feladata.
Eddig én voltam az,aki hangoztatta,hogy márpedig Bravo megérdemli a bizalmat a kapuban,mert parándésan védett,stb, de talán ez a meccs után megpróbálnám a kapuban Ter Stegent. Ma is az utolsó bekapott gól hatalmas lepke volt szvsz. Nem kell örökre számüzni a kapuból, de most alkalmaznám kicsit a rotáció elvét. Nagyot nőne a szememben,ha ezt meghúzná a következő bajnokira!
Amiért külön plussz jár neki,de senki sem említette:
Végre nem név alapján rakta össze a kezdőt,hanem teljesítmény alapján!
Mascherano,Iniesta- mindketten szerintem kifáradtak,mivel állandóan végigjátszották a meccseket, jó ötletnek tartom a pihentetésüket. Mascherano eset különösen indokolt volt, Aduriz megette volt ott középen az állandó beíveléseknél.
Egyesek meg azt a Kloppot akarják hozni, aki kiesőhelyen áll a Bundesligában

Oké,elment Levandowski,meg Götze, de könyörgöm, ez a két játékos hozta nekik a 2. helyet a Bundesligában? Nem azt mondom, várható volt a visszaesés, de a kiesőhely az nekem nagyon durva, főleg annak tükrében,hogy Németországban van 5-6 valamirevaló csapat, aztán sokáig semmi,aztán jön a maradék csapat.