2015.02.21. 18:02:59
Oké, nyerhető meccs volt, a csapat elrontotta az esélyt, jobban kellett volna teljesíteni és Alves rontott is az elején, de ne vicceljünk már.
Mondhatnám, hogy rossz volt a csapat, ami félig igaz is lenne. Mondanám is, ha a bíró a szerencsétlen döntéseivel nem vett volna el a csapattól 2 ziccert kamules miatt, vagy megadja a 2-3 szabadrúgási lehetőséget a 16-osról és nem ítél előnyszabályt úgy, hogy a labda félpályáig kerül vissza. Ezzel szemben a meccs végén a Masch elleni szabálytalanságot befújja, amit tényleg tovább kellett volna engedi. A málagai pávagyereket már 5 sárgával le kellett volna küldeni, és ne is beszéljünk a málagai kezezésről vagy Piqué tényleges lerántásáról, amikor testtel fedezte a labdát szabályosan. Ez a játékvezetés már nem először botrányos, nem engedném többet játékot vezetni, az hótziher. Ja, a hosszabbításban a srác 2 percen keresztül húzta az időt.
Én el tudom viselni a vereséget, ha jogos. A csapat jobb volt, és jött volna a gól is, ha a bíró engedi.
Tény, hogy gólokkal lehet mérkőzést nyerni, de az esély ugyanúgy megvolt. Pontosabban meglett volna. Mondjuk nem kéne, de megértem, hogy a játékosok miért voltak a játékvezetéssel elfoglalva. Nekik "csak" játszaniuk kéne, de inkább idegesítik magukat. Persze természetes emberi reakció, de profikról beszélünk.
A Málaga egyébként jól és hősiesen, sokszor favágósan de mégis technikásan focizott, de ma ki kellett volna kapniuk. Kár, hogy a fociban nincsen ha...
u.i.: Pedro hogy lőtte azt mellé? Ilyenkor kell bizonyítani, nem az alibimeccseken.
Jól kisírtam magam, ez kellett, ha csak félig jogos is. Majd higgadtan írok érdemben is a meccsről.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára
Petr 2015.02.21. 18:05:26-kor.