Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Az se lenne rossz ha egy mostani Reallal kerülnénk össze és kicsapnánk őket a fenébehank1ee írta:Hát szerintem botrány rossz meccs... Bayern felállását látta valaki?Guardiola már kínjában nem nagyon tudja, mit csináljon. Egyébként idén az az érzésem, hogy kivernénk őket, remélem összekerülünk velük, miután elpáholtuk az mcfc-t.
Igen, elnéztem. Elsőre úgy láttam Terry volt, így már annyira nem is jó.csababarca írta:Az inkább Cahill gólpassz lesz.Bob_Marley írta:Fantasy szempontból ennél jobb nem is történhetett volna Terry gólpassz, Ivanovic gól.

Az inkább Cahill gólpassz lesz.Bob_Marley írta:Fantasy szempontból ennél jobb nem is történhetett volna Terry gólpassz, Ivanovic gól.

Luiz-nak megvan ahhoz a technikai képzettségevisca el barca írta: matuidit meg markinnyoszt csak összetákolták. kivancsi leszek david luizra a kp-nhajrá "jó" foci
![]()
a próféta szóljon belőled.ideje végre nyerni mixenBob_Marley írta:Érdekes meccs lesz, s szerintem jó kis taktikai csata várható. 1-1 a tippem ami tökéletes is lenne az angoloknak.

Ha Mourinho sorminta megmarad akkor amíg a Chelsea edzője fog nyerni BL-t (Porto BL, Chelsea nincs BL, Inter BL, Real nincs BL, Chelsea BL?)hank1ee írta:Én is biztosnak érzem a Chelsea továbbjutását, a körülmények miatt végképp. Szerintem idén bemennek a döntőbe, de ne legyen igazam.

Szerintem azt amit a felsoroltakkal csinálnának: szépen elbúcsúznak két meccs alapján.visca el barca írta:ma végre bl![]()
vártam nagyon a psg-cselzi meccset, de sajnos nagyon egyoldalú összecsapás lesz. hazaiknál a hiányzók: aurier, cabaye, lucas, pastore, matuidi, motta... kiváncsi vagyok, így, hogy nincs kp a csapatban mit fognak csinálni...