Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bartra és Montoya jó hír, de hogy miért a pocsék formában levő Xavi, és a meccsről meccsre egyre fáradtabb - fejben - Neymar kezd a Rafinha-Suárez kettős helyett, akik kb percről percre javulnak, azt nem bírom felfogni..visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Montoya Bartra Mascherano Adriano - Rakitic Busquets Xavi - Pedro Messi Neymar
Xavi nem kellett volna, de lehet egy félidőt végigjátszik majd és jöhet Rafinha.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Montoya Bartra Mascherano Adriano - Rakitic Busquets Xavi - Pedro Messi Neymar
Ezekből nekem a Marcáé a legszimpibb. 5-0, Messi-tripla, Suárez-dupla.danianevem írta:Azt hittem a hivatalosra gondolsz, mea culpa.Normandia írta:Azt tudom, de szoktak feltenni elképzehető kezdőket a különböző lapok. Erre gondoltam, hogy olvasott e már valaki ilyen kezdőt.
rac1: Bravo - Montoya Bartra Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Messi Suarez Pedro
mundo deportovio: Bravo - Adriano, Bartra, Masch, Alba - Busi, Rakitic, Xavi - MSN
marca: Bravo - Montoya Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Messi Suarez Neymar
efe: Bravo - Adriano Bartra Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Messi Suarez Neymar
Az efe kezdője lehet talán a legközelebb az igazsághoz, majd meglátjuk.
Álítólag Ini influenzás, valszeg nem fog játszani. Rafinha sanszos a kezdőre.palesz77 írta:Én Xavit nem szeretném semmiképp a múltheti után a kezdőben látni, inkább Rafinha vagy Ini játsszon, most úgyse lesz hétközi meccs, lehet majd pihenni. Bartra és Montoya játszatásának meg szintén örülnék, Bartráénak főleg, illene már ismét játszatnia..
Kösz,danianevem írta: Azt hittem a hivatalosra gondolsz, mea culpa.
rac1: Bravo - Montoya Bartra Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Messi Suarez Pedro
mundo deportovio: Bravo - Adriano, Bartra, Masch, Alba - Busi, Rakitic, Xavi - MSN
marca: Bravo - Montoya Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Messi Suarez Neymar
efe: Bravo - Adriano Bartra Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Messi Suarez Neymar
Az efe kezdője lehet talán a legközelebb az igazsághoz, majd meglátjuk.
Azt hittem a hivatalosra gondolsz, mea culpa.Normandia írta:Azt tudom, de szoktak feltenni elképzehető kezdőket a különböző lapok. Erre gondoltam, hogy olvasott e már valaki ilyen kezdőt.
Azt tudom, de szoktak feltenni elképzelhető kezdőket a különböző lapok. Erre gondoltam, hogy olvasott e már valaki ilyen kezdőt.danianevem írta: A keret már megvan: Bravo, Ter Stegen, Montoya, Pique, Bartra, Mascherano, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro, Messi, Suarez, Neymar
A kezdőt nagyjából 1 órával a meccs kezdése előtt szokták meghirdetni.Normandia írta:Valaki tud már kezdőt?
Ez igaz, de ahhoz a meccseken való jó koncentráció mellett még sok edzői munka is szükséges. A támadójátékunk kezd egyenesbe jönni, de a középpályán még sok az esetlegesség. Businak tartani kéne a mostani játékát, Rakitic helyét, szerepkörét pedig állandósítani kéne. A harmadik középpályás maradhatna taktikai kártya, hogy ne váljon kiismerhetővé a játékunk.mes írta:Igazából annak örülök a legjobban, hogy innen kezdve a bajnokság rajtunk múlik, csak elbukni tudjuk
Én is így emlékszem. Főleg mikor az Espanol-lal játszottunk, de a többi csapat szurkolói is tapssal fogadták Init, gondolom a VB döntőbeli gólja miatt. Meg a pólójára írt üzenet is szimpatikus volt.lui1698 írta:Tényleg? Én úgy emlékszem, hogy minden stadionban vastaps fogadta jó ideig és lecseréléskor is megtapsolták.S.Agüero írta: Pont, hogy őt hurrogták.
Tényleg? Én úgy emlékszem, hogy minden stadionban vastaps fogadta jó ideig és lecseréléskor is megtapsolták.S.Agüero írta:Pont, hogy őt hurrogták.Bob_Marley írta:Úgy emlékszem anno Iniestát is nagyon megtapsolták a VB után. Miért lenne köztük ellentét ugyanazért a dologért harcolnak.
Szerintem biztosan hatalmas rivalizálás van a két tábor között, de én ahogy eddig észrevettem eléggé tisztelik egymást a felek. Asszem' 2009-es kupadöntőn volt, hogy valami barom bedobott a pályára valami, aztán őt ki is vágták maguk közül a többiek.veb írta:igen, ezt én is írni akartam, meg az is szimpi volt, hogy a végé vagy 5 percig énekeltek/tapsoltak, mintha 5-0-ra nyertek volna. amugy én nem tudom, de sztem a baszkok és katlánok közt abszolut nincs rossz viszony. ha igen akkor sorry
Egyáltalán nincs. Sőt tisztán emlékszem arra a kupameccs döntőre, vagy elődöntőre, amikor játszottunk Bilbao ellen, a nézőknél keveredés volt. Tehát nem volt barcás szektor, se bilbaos szektor. Mixelve volt. Nem is volt gond ebből egyáltalán.visca el barca írta:de sztem a baszkok és katlánok közt abszolut nincs rossz viszony. ha igen akkor sorry
Pont, hogy őt hurrogták.Bob_Marley írta:Úgy emlékszem anno Iniestát is nagyon megtapsolták a VB után. Miért lenne köztük ellentét ugyanazért a dologért harcolnak.