visca el barca írta:roby122 írta:Nem volt rossz Mathieu , viszont hiába magas , Aduriz elég könnyedén fejelte el fölötte a labdát.
arra a jelenetre gondolsz, amikor aduriz tök szabálytalanul, rámászva fejelt kapufát? amugy nem tudom fociztál e valaha életedben, de ha nem, akkor próbáld ki, hogy milyen magasra tudsz ugrani hátrafelefutás közbe (matyi), meg próbáld ki, hogy milyenre lendületből, támaszkodva.
Pont ezt akartam írni. Nem értem hogy nézhette be a spori. Nemcsak rámászott még bele is könyökölt az arcába. Amellett a levegőben hibátlan volt. A passzai még nem az igaziak és a gólnál is csúnyán lekésett, de volt ott még két védő, akik megakadályozhatták volna. Nem volt a legbiztosabb pont, de nem is lehet nagy panasz rá.
visca el barca írta:amugy elég kaotikus meccs volt, eszembe is jutott közbe, hogy Bob mester biztos fanyalog, mert nem szreti ezt a féle rohangálós játékot (amit mostanában elég sokszor játszunk).
nyertünk, lehetett volna 5-10 is az eredmény, 3 pont meg van, menni kell tovább.
a kontráink viszont tetszetősek, idén többet lőttünk be mint az elmúlt 20 évben eddig összesen

A meccs képe nagyban betudható a Bilbao taktikájának. Megpróbáltak nekünk esni, ami az első 10-15 percben még zavart is okozott, de ez a védekezésük rovására ment. Sokkal könnyebben átjátszhatók lettek, meg el is fáradtak.
Amikor meg felcsillant a remény számukra mindig válaszoltunk. Elég lelombozó lehetett nekik. Kicsit hasonló volt, mint a Villarreal ellen. Igazából jól alkalmazkodtunk a taktikájukhoz. Gyorsabbak voltunk, direktebbek, nem vártuk meg, hogy visszaérjenek és beálljanak bunkerre.
Az viszont nagyon szép gesztus volt, amikor megtapsolták Xavit. Soha nem gondoltam, hogy a San Mames-ben ilyen elő fog fordulni.